Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghjklh

Wybrano najbardziej odpychające polskie miasta

Polecane posty

Gość bo gorole sa popierdoloni
dobrze ze nie raz wam pysk obilismy , paszczury za 5 gr gdyby nie salask huja byscie mieli padniete muchy wy a won z wami

Gość góvvno prawda
"Weź się nie kompromitują W Pcimiu Dolnym tez sa fajne miejca jakby wpakowac w Pcim taka kase jak w Kraków... LOL" Słyszałeś coś o renowacji zabytków??? Masz w Pcimiu zabytki takie jak na Śląsku? Na tym polega różnica, a kompromitujesz się sam - ignorancją... :-(

Gość w katowicach sa lepsze zarobki
niz w Wawie :D

Gość Dobra ze ślepymi ignorantami
nie gada się o architekturze i sztuce, szkoda pary... "nie rzuca się pereł między wieprze", ot co! Żegnam ozięble!

Gość Ani z kibolami
Danny to do ciebie!

W Warszawie tez mamy pare "perełek". Rozpadający się dworzec centralny, paskudny pałac Radzieckiej kultury czy nadal straszace wygladem hale KDT - i to wszystko na głównym skrzyżowaniu miasta. Troche lipa jak na europejska stolicę. No i witający podróżnych "chlebem i solą" lumpy dworcowe z całego kraju i nie tylko

Gość Anouk nie wszyscy są bystrzy
tak Danny na przykład, ale trzeba ich tolerować. Przecież ich nie wytrujemy nie? Odpuść mu bo nie wie co czyni :-D

Gość A ja mam traumę
za każdym razem jak jadę do Warszawy: - uroczy wjazd przez wiochy i syf od strony Pruszkowa - wspomniane wyżej okolice samego centrum, dworzec, lumpy, kompletny brak stylu - budy i kramy - kiczowate, "wypasione" nowobogackie osiedla i koszmarne "apartamentowce" - zero pomysłu urbanistycznego Dobrze,że chociaż Stare Miasto trochę podpicowali :-D

Jest dużo fajnych miejsc w Wawie tylko żeby do nich dotrzec trzeba najpierw przebrnąc przez miejsca o koszmarnym wyglądzie. Oststnio byli u mnie znajomi z Brzegu Dolnego. Chcieli zobaczyc kilka miejsc ja jeszcze dorzuciłem kilka które uważałem za ciekawe i zaczęlismy objazd. A sie nakombinowałem żeby ich tak wozić coby najwieksze koszmary ominąć

anouk86-> co chcesz wpaść na małe Idy ,żeś tak ciekawa? :classic_cool: wiedzę danny ,że szkolne proszę pana ci weszło w krew :D ale nie przeszkadza mi to , tylko ta twoja pozycja do zbierania ryżu,zrób coś z tym 🖐️

Najbardziej odpychające miasto jakie widziałam w Polsce to Wałbrzych. Bez dwóch zadań. Współczuję mieszkańcom i zyczę, żeby to jak najszybciej się zmieniło.

jak się ma rzut beretem do autostrady to się nikt nie napala na tramwaj :D 🖐️ ps. tylko plebs korzysta z komunikacji miejskiej :o

Gość z warszawy do krakowa
Kapuściany buc danny nigdy nie mieszkal w Krakowie a sie wypowiada

Gość a ja sie chyba domyslam
z kad jest Juliusz jesli 30 km od Bytomia i nie ma Tramwaju stawiam na : Tarnowskie Gory , Miasteczko Slaske, Wozniki , Kalety , Lubliniec :P te okolice :P:P jesli zgadlam daj znac :D:P

Gość a jo ida na plac

Danny, czy Ty jesteś niedorozwinięty? jak widzę od czasu do czasu Twoje wypowiedzi, to mam takie wrażenie :O

Gość anouk to ta co dala
fote piosenkarki zamiast swojej na topiku o wyborach miss :D kretynka skonczona

Gość cdarg
Juliusz Cezar (juliuszcezar.imperator@gmail.com) tylko w bytomiu trudno nie znaleźć gównianych miejsc ps. mieszkam w promieniu 30 km od Bytomia podobno mieszkasz w Wiedniu, szybko się przemieszczasz :P :P

Gość Dany to Warszawiak
z kieleckiej wsi :P nie zapomniec teraz jest "panem " :classic_cool: