Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laughin with

Wybielanie zębów

Polecane posty

Witam :) chcialabym wybielic sobie zeby ale boje sie ze moze to zniszcyc szkliwo a nie chce miec potem gorszych problemow. Czy jest ktos kto wybielal juz sobie zeby? jakie sa za i przeciw??

Gość Biścior
Hej:) ja wybielałam zęby, ale nieprofesjonalnie. Paseczkami Blend-a-med Whitestrips, oraz colgate plasterki, i colgate żel. Najbardziej polecam paseczki blend-a-med, chociaż colgate żel starcza na bardzo długo jednymym minusem jest to, ze trzeba przez te 30 min. prawie ciagle trzymac uśmiech zeby zel sie nie wyplukal:) Efekt fajny, nie czulam zeby zeby sie niszczyly tylko nadwrazliwosc i zrobilam mi sie biala plama na zebie ktorej nie mozna juz usunąć-odwapnienie. ale na pewno powtorze zabieg wybielania, czekam tylko az sciagne aparat.

Gość Biścior
Kosztuja ok. 60 zl. czasami sa na promocjach za 40 ale to bardzo rzadko i strasznie szybko schodza z polek sklpeowych:) Plama jest widoczna tylko dal mnie i to przy bardzo bliskim kontakcie z lustrem. moje wszystkie kolezanki ich uzywaly i kazda jest zadowolona

Gość yhkckujh
a ile kosztuje wybielenie u dentysty?

Gość mozesz podac cala nazwe
tych pasków??? dzieki

Gość utkiutkuyku
Ja mam wybielanie zebów za darmo bo moja mam jest dentystka i zamiast wydac około 1100 zł nic nie płace. :)

Gość Technik stomatolog 27
Jeśli chcesz wybielić to tylko lapmą, 1000- 2000 tyś zł Zależy od salonu. Nic nie boli, szkliwo jest nienaruszone a zęby pięknie wybielone. Dbać po zabiegu. Nie wolno zbyt często wybielać. Mi efekt utrzymuje się już ponad 2 lata. Wzmacniaj szkliwo specjalnym żelem, stosowanym 1 x w tyg Osobiście polecam żel elmex.

Do "technika stom" gdzie ten żel elmex można kupić bo ja tylko widziałam pastę elmex jak wygląda jego opakowanie, czy może jest tylko na receptę?

Gość fiollav
tez chce wybielic u dentysty i to nie jest zbyt maly koszt. chodzi o to, ze nie hccialabym wybielac ich co rok, bo to bez sensu. a z tego co slyszalam efekt utrzymuje sie max. 3 lata, po wybielaniu lepiej unikac kawy, wina czerwonego, mocnej herbaty, papierosow.

Gość katasha 27
lepiej sprawdz dobrze gabinet - ja sie niestety nabralam na oszustke ktora niedosc ze narazila mnie na cierpienie to w dodatku byla tak arogancja i bezczelna ze do dzisiaj jest mi niedobrze.... Polecam dobrze zorientowac sie w gabinetach ktore oferuja wybielanie lampami. Na stronie beyond juz na szczescie zniknal tengabinet, ale byl i tym sie zasugerowalam niestety :((