Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monia2212

jaka sukienka na studniówke?

Polecane posty

Gość szczery belfer
pracuje w liceum i szczerze? nie rozumiem dlaczego dzis mlodzi ludzie robia ze studniowki kabaret?? wiekszosc sukienek to jak kupione na bazarku kiczowate kiecki na wieczory panienskie a nie bale studniowkowe, rozumiem ze czasy sie zmieniaja ale chyba jakies wyczucie dobrego stylu mlode dziewczyny jeszcze maja?? ...i w tym roku znowu bede patrzec na mlode ladne dziewczyny wystylizowane makijazem fryzura i sukienkami a'la bazarek ...jejku...aha i nie obrazajcie mnie tu zaraz ze stary belfer sie czepia....wyjasnienie: mlody belfer ktory jest po prostu zniesmaczony tym show jakim dzis sa studniowki!

Gość fioletowaaa
Nie kupuj jej, szczerze ci radzę. Jest może ładna i ciekawa, ale za tę kwotę na pewno okaże się tandetą :( z kiepskiego materiału, źle uszyta. Jeśli mogłabym ci coś zaproponować za niską kwotę to szycie u krawcowej. Ja często tak robię i mam zawsze to co chcę, w takim fasonie jaki mi odpowiada i co najważniejsze nikt takiej nie ma. Sukienkę na studiówkę szyłam w zakładzie krawieckim i była zaj***sta. To było dwa lata temu, a do dzisiaj obce dziewczyny do mnie piszą, gdzie ją kupiłam.

Fioletowaa : własnie o to chodzi że wygodniej jej mi jakas kupic niż szyć...nie mam jakiejs konkretnej wymarzonej sukienk, aby taka uszyc

Gość jojejka
Sukienka taka sobie! lepiej jakby była krótsza, najlepiej jakby piczka była na wierzchu!!! Boże, dziewczyny, gdzie wy macie rozumy! to jest studniówka anie bal przebierańców! pomyślcie ze będa na was patrzec wasi nauczyciele, wychowawcy rodzice! co sobie o was pomyślą jak zobacza was ubrane jak dziw.ki! sorry za słowa ale tak właśnie uważam!

Gość Ja miałam swoją studniówkę
4 lata temu, kupiłam drogą sukienkę, i założyłam ją tylko raz na tę jedyną okazję...była to taka hiszpanka, w kolorze bordo, do tego miałam kabaretki, czarne buty szal też taki jak kabaretki, a włosy gładko uczesane i upięte na dole a w nie po lewej stronie wpięty kwiat w kolorze sukienki. Wszystkim się strasznie podobało, nawet nauczycielki mi mówiły, że miałam najładniejsza sukienkę, nie pisze tego by się chwalić bo dziś trochę żałuje, ze kupiłam taką sukienkę, a nie bardziej prostą, klasyczną którą mogłabym jeszcze później gdzieś założyć. To tylko jedna noc. Ja jestem jednak mimo wszystko za długimi sukienkami na studniówkę.

Gość fioletowaaa
Ja jak gdzieś idę i potrzebuję sukienkę, a nie mam pomysłu to szperam w internecie, choć przeważnie jest tak, że jakiś pomysł długo mi chodzi po głowie ;) a jeśli już koniecznie chcesz gotową to widziałam ostatnio w h&m dużo fajnych sukienek :)

Gość .T
Nie kupuj tego ! Nie dość, że okropnie wygląda na zdjęciu, to jeszcze gorzej w rzeczywistości. Uwierz, te pięćdziesiąt złoty będzie wyrzucone w błoto. Koleżanka już się nacięła, także..

Nie chce akurat tej kupic .. chodzi mi tylko a taki styl, fason... i nie uwazam że ona jest krótka..jest do kolan