Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20 kilo za dużo

Zawzięłam się i schudnę w końcu 20 kg kto ze mną????

Polecane posty

Gość 20 kilo za dużo

Witam! W momencie , w którym zauważyłam ,że męczę siebie i innych postanowiłam się po raz setny zabrać wziąć doopsko w obroty i schudnąć 20 kg ,żeby wyglądać idealnie i na wiosnę ( a może wczesniej) czuć się lekko :) Zapraszam mam 24 lata , 170 i ważę 73 kg chcę ważyć 55 ale , zeby tyle wazyć muszę ciut mniej schudnąć :) bo woda jak się nazbiera będzie wiecej. Pozdrawiam i czekam na towarzyszki :)

Gość 0naKn
To ja też;) Co prawda zostało mi mniej niż Tobie,ale udało mi się więcej zgubić niż zamierzasz więc i Ty dasz radę:)

Chyba najważniejsze ,żeby się tak naprawdę zawziąć i skończyć coś co się zaczęło. Na jakiej diecie byłaś?/jesteś? i jakie parametry:D

Ja mam glupi motywator..ale budują u nas w mieście dwie nowe galerie wczeniej byly tylko duże centra handlowe i markety i powiedziałam sobie ,że nigdy nie kupię tam rozmiaru 40/42 :) 38 a najlepiej 36 :)

Gość Agusiara
Motywator świetny, tylko żeby jeszcze nie otwirali tam sklepów ze smakołykami:-))

Gość 0naKn
Hej:) Każda motywacja jest dobra;) Ja sama sobie stworzyłam dietę-tzn sama sobie powiedziałam co będę jeść a czego nie,więc nie wiem czy można to nazwać dietą hehe;) Zaczynałam od 91 kg i doszłam do 60:) Teraz mam przed sobą jeszcze ok 4;) A Ty jakąś konkretnę dietę masz? A ile masz lat i skąd jesteś? Pozdrawiam:)

Ja chyba pociągnę na diecie South Beach bo mam niedoczynność tarczycy a ona jest przy tym schorzeniu najlepsza! I ruch godzinę dziennie rowerek godzinę hula hop Aerobiczną 6 weidera Spacer z synkiem (8 mies) minimum godzinę I wcieranie kremów ujędrniających :) Do tego dbanie o siebie perfekcyjne :) A mówią ,że przy takim maluszku się nie da....da! mam włosy po lopatki zawsze umyte i zawsze mam nienaganny makijaż :)

Jestem z Tarnowa :) mam 24 lata NO właśnie sklepy ze smakołykami ale ja jestem wielbicielem latte wiec bede zamawiać dietetyczne latte bo podobno jest!!!!!! smakołyki odrzucę bo potrafię .

Obecnie noszę rozmiar 40/42 czasem bluzka 38 moim głównym problemem jest brzuch mam 92 cm w pasie nogi mam szczuple górę tez . Koncze karmić synka karmie tylko raz dziennie rano chwileczkę ,ale to już bardziej dla przekazania przeciwciał więc na diecie już mogę być wcześniej nie mogłam bo karmiłam na cały etat he he. W ciąży przytyłam tylko 9 kg kg nabyte przed ciaza są moją zmorą .Problemem była tarczyca .Teraz się uregulowała w miarę metabolizm lepszy więc działam :)

Gość poprostuMarcelina
Też chcę się przyłączyc - mam juz ponad 30 lat i 160 cm wzrostu - nie wiem ile waże bo boje się wskoczyc na wage - nosze rzomiar ok 40 czasmi uda sie wcisnac w 38 - to duzo jak na moj wzrost :( nosilam 36 ale sie zaniedbalam i wszystkich dookola zameczam ze jestm gruba i oni maja dosc poza tym fatalnie sie czuje z tymi kraglosciami ktore teraz prezentuje przez co wciaz mam gorszy nastroj :(, chcialabym wejsc w swoje stare ubrania Moja dieta to poprostu MŻ i tyle i rezygnuje z kolacji, jem do 19 i koniec (spac chodze ok 23 wiec mysle ze moge do 19 smialo jesc) - nie podejmuje zadnej konkretnej diety bo wielkrotnie probowalam roznych i nie wytrzymywalam - mam nadzieje, ze z wami mi sie uda, ze bedziecie dla mnie motywatorem - sama ja trace gdy zobacze ciastko - nie ukrywam moj ogromny problem to slodycze (sorry ze pisze bez polskich znakow ale cos mi klawiatura szwankuje i nie chce mi sie z nia meczyc, postaram sie poprawic) To co rozpoczynamy od teraz?

Witaj Marcelinko :) Pewnie , ze zaczynamy ja w przerwie zrobiłam pierwszy raz aerobiczną 6 weidera jest ciężka ale daje kopa i efekty :) Hula hop tez daje efekty przed ślubem ćwiczyłam przez 2 tyg plus masowanie brzucha kremem spadło 10 cm :) ale musi byc duze i ciezkie hula nie zabawkowe :)

Ja dzis w pracy wiec raczej nie pocwicze - ale tez musze sie wiecej poruszac - niech to na razie beda chociazby spacery z psem :) bo do tego len ze mnie - musze dac rade :) dla siebie i meza ktory ma juz dosc wysluchiwania moich narzekan :)

Witajcie🖐️ Z miła chcecia sie do Was przyłacze!! Bedziemy razem walczyc o siebie:)) Dojrzałam juz do mysli ze musze sie odchudzic.... niestety smutne ale prawdziwe.... nie moge juz na siebie patrzec:((Mam 167cm i waze jakies 68-67kg. moja wymarzona waga jest 55-56- kiedys tyle warzylam -jak dla mnie wygladalam i czulam sie super - lecz niestety ta. hormonalne zle dobrane zrobiły swoje:((:((:((... czułam ze wszystko moge a teraz??? chodze ospała z powodu zlej diety- nic mi sie nie chce!!! dalej tak byc nie moze!! Od dzis zaczełam- musi byc dobrze:))

ktos tu pisal o south beach? robilam ja.jest zajebista...!!! ale niestety podtuczylam sie ostatmio i tez chcialabym co nieco stracic...a jaka diete robicie???

ja jestem po cesarce , porzed ciaza narzekałam strasznie na swoj brzuch a teraz niebo bym oddała ,zeby byl taki jak przed ciaza duzy ale bez rozstepów i tego daszka nad cięciem ( samo ciecie mi nie przeszkadza juz go prawie nie widac) wydałam na kremy w ciazy 500 zł slynna mustela przeciwko rozstepom i doopa teraz uzywam tez dosyć drogich ELANCYL na zmniejszenie szlag mnie trafia zostaje mi tylko zabieg wytne sobie brzuch :P chyba tylko nie wiem kiedy bo planuje jeszcze dwojke dzieci a 10 lat z takim brzuchem to masakra to najlepsze lata mojego życia!!!!

Cosmowitaj🌻 ja też South beach stosowalam przed ciaza ale tarczyca nawalila i przybylo 10 kg , ktore tak pieknie zeszly w 5 tygodni !! MARIKA WITAJ!🌻

Gość Jezioro łabedzie
hej, czy mogę sie do was przyłączyc.?? róznica iwkeu jest troche duza poniewaz mam 15 lat i nie iwem czy mnie przyjmiecie :D Mam 175 zwrostu i waze około 90. chciałabym schudnac w około 2 miesiecy 20 kg, a wiem ze sie da bo ogladłam dzisiaj program zagraniczny co sie odchudzaja a taki koles własnie tyle schudnał :)

Ja dzisiaj mam jeszcze kilka rzeczy do zrobienia :) Skończę sprzątać , rowerek godzinę i Hula pokręcę z pół godziny mam takie z wypustkami :) ciezkie ma metr srednicy! Damy radę mimo tego ,że w myślach mam milion zaczynanych diet podczas karmienia ale w końcu dałam spokój jak się karmi jest się ciagle głodnym!! a ja musze naprawde sie ograniczac z ta tarczyca , zeby schudnac nie wstraczy u mnie Mż i brak kolacji!! Mówili mi będziesz karmić schudniesz!! głupota! nie schudłam .Wyszłam z niuńkiem ze szpitala nie mialam już ciążowych kg wcale! a reszta stoi jak stała spadło może z dwa kg a jadłam mało!

Ja będę cosmo na South beach stosowałam wiele diet i wracałąm zawsze do SB .Do tego nic po 18 i sporo ruchu :) Nawet bieg w miejscu po mieszkaniu :P bieg bokserski czy taniec przed lustrem!!!!!!!!!

Gość Jezioro łabedzie
To swietnie :D 🌼 Na jakiej dietce jestes?

Gość Jezioro łabedzie
Jezeli to od mnie było :D To tak, ciebie się pytam :D:D

ok. to jedziemy z tym koksem ale ja dopiero od jutra bo dzis przegielam pale i to dosc solidnie:p ja robie south bo ja tez na niej tylko schudlam a przy tym czulam sie dobrze wiec zaczynamy:)