Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20 kilo za dużo

Zawzięłam się i schudnę w końcu 20 kg kto ze mną????

Polecane posty

Gość Jezioro łabedzie
czyli na jakich dietkach jestescie.?? [kurcze zaczerniłam sie, ale nadal jestem orange???}

Ja postanowilam ze nie bede na zadnej konkretnej diecie bo niestety ale u mnie to nie wypali...bede na mz+ ruch - kolacja=55kg ( wymarzone) heheh:))

Jeziorko jezeli jeszcze nigdy nie ztosowalas zadnej diety lub nie stosowalas south beach mozesz w 2 tyg do 7 kg na niej schudnac :) a pozniej wolniej ale tez dosyc szybko solidnie i na zawsze latwo sie wychodzi z tej diety po zakonczeniu diety :) rzadko kiedy jest jojo trzeba sie bardzo najadać :P ale mowie po wyjsciu bo jak przejdziesz tylko 2 tyg i zaczniesz jesc zaraz bedzie jojo. Węglowodany w tej diecie wprowadza się stopniowo po wyjsciu z I i II fazy :) Poduczymy Cię z Cosmo ;)

Gość Jezioro łabedzie
A na czym polega dieta south ? Bo sie zastanawiam czy isc na jakas diete czy poprostu MŻ :D

nie wiem ale troche jestem przerazona :p pamietam pierwsze 3 dni...wrrrr jeziorko ----> sprobuj jeszcze raz :) 20 kilo za duzo--->musisz koniecznie zmienic ten nick na jakies bardziej przyjazne oku plissssssss:P:P:P nie wiem jak sie zwracac do Ciebie :P

Wiecie dziewczyny co u mnie jest najgorsze ?? ze moj narzeczony bardzo mnie lubi taka jaka jestem.... zachwyca sie mna.... podoba mu sie moja sylwetka:(( i kurcze nie chce on zebym mu zmizerniala:(( jak poznalam go i wazylam 55 kg to powiedzial ze jestem za chuda i ze wcale go az tak mocno nie kreci.... teraz jak waze o te 12-13kg wiecej to mu sie podobam a co najwazniejsze to czuje to!!! Ale w koncu to ja mam sie czuc dobrze w swojej skórze czyż nie mam racji????????

marika----> 100% racji masz.robisz to jedynie dla siebie a jesli chlopak Cie kocha to bedzie Cie kochal nawet o troche mniejsza...:) glowa do gory

wiem ze bedzie mnie kochal :)) nie ma innej opcji:)) Dziewczyny tylko żeby nie bylo tak ze po paru dniach topik sie wypail i nikt tu nie bedzie zagladal.... musimy trwac i trwac do osiagniecia celu:)) 20kg za duzo jestem tylko o rok mlodsza od ciebie- fajnie mamy takie same cele:)) zawsze razniej:))

zabijecie mnie ale ja mam troche inny cel :o z 55 na 48 tak jak zawsze mialam...wtedy czulam sie tak dobrze ze chce wrocic do tej wagi:o co do topicu to ja sie zzawsze trzymam.juz tu gdzies bylam kiedys wlasnie na south ale w zasadzie to pisalam z 1 laska ktora szybko sie poddala i zostalam sama :(

cosmopolitan25 ile masz wzrostu ze chcesz tak malo wazyc?? Bo jak napiszesz ze 170cm to padnę plackiem przed laptopem:)):)):))

kurcze 20 kilo za duzo, ja mam nadzieje, ze mn-kolacja+ruch mi wystarczy bo nie wiem czy inaczej dam rade Marika chyba tez chce tak zrzucac kg..... Mam nadzieje, ze mi to wystrczy chociaz obawiam sie, ze moze byc trudno bo w koncu jestem juz po 30 i przemiana wolniejsza :( - grunt to sie nie zniechecac, zaczac od czegos i byc konsekwentnym, moze jak przyzwyczaje sie do mniejszych porcji to uda mi sie przejsc na jakas konkretna diete :)

Marcelina- ponad 30 lat to nie koniec swiata:)) znam 50-tki które sie zawzieły i tez pogubily kg....nie ma co sie dolowac na samym starcie:)) uszy do góry - damy rade:))

to jaaaaaaaa 20 kg za duzo :P zmienilam nick ja tez mam 170 ale czulam sie dobrze z 55/57 cosmo ile masz wzrostu?

jeszcze raz pisze!!!!! to ja z nicku 20 kg za duzo!!!!!!!!!!! jeziorko jedna mala sugestia nie kupuj duzo rzeczy! Kup kilka a potem lec do sklepu bo Ci sie znudzi szybko ta dietka!!!!! ja nie kupuje nic jem np u rodzicow to co wolno unikam weglowodanow :) zjem pomidorka albo salatke grecka albo ogorka z dipem light troszke szyneczki chudej albo chudego bigosu lub chudej fasolki po bretonsku sama robię :)

marika----> niestety tylko 161 i mam taki brzuchol wstretny a nogi chudsze i ta figura mnie powala. nie patrze uz w lustro,niby mowia ze nie gruba ale a sie zwyczajnie zle czuje i nic na to nie poradze.zwlaszcza ze wiele moich ubran to wlasnie z czasow moich 48 kg. i ja je chce dalej nosic:(:(:( naprawde nie popdoba mi sie to co stalo sie z moim ciałkiem od wakacji przytylam 7 kg.a to duzo. momentalnie jak skonczyly sie wakacje zaczelam zla diete prowadzic.juz nie mowie ze pilam duzo piwska i oto efekt.ale jutro z tym koniec a jak jest wsparcie to jest tez efekt:)

Jezioro ->>> Ja akurat nie stosuje zadnej diety a dziewczyny sa na SB. A jesli niewies na czym polega ta dieta to poczytaj troszke!!! a tak apropo to jakie ty masz wymiary?? cm i kg?? moze pisalas ale-przegapiłam:))

Jeziorko idz na sb a potem przejdziesz na 2 faze , ktora polega na zdrowym odzywianiu ale musisz dobrze znac zasady diety

no to cosmo... wielkie sorry ale myslalam ze moze masz 170 albo i wiecej i chcesz dojsc do tak niskiej wagi:))

Jeziorko! Musisz dobrze przejśc pierwszą fazę wrecz idealnie zeby ladnie schudnać zaraz Ci podam najlepszy link do tej diety :)

marika nie nie nie :) nie naleze do anorektyczek:P bardziej do osob ktore dobrze sie czuja we wlasnej skorze czego w tej chwili powiedziec nie moge. jeziorko-zacznij south od razu ona nie jest taka straszna i szybko da sie przyzwyczaic organizm do niej:) dziurulka - podaj nicka :)