Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20 kilo za dużo

Zawzięłam się i schudnę w końcu 20 kg kto ze mną????

Polecane posty

Witam już lepsiejsza dzisiaj:) nadal kiepsko ale już można się podnieść jakoś coś zrobić umyć się! Witam nową dietuszkę :) Maję 🌻 zaraz coś do Ciebie naskrobię :) cosmo🌻 mariczka🌻 Jeziorko 🌻 Nadyjka🌻 Maju :) ile jesteś po ciąży , ja 9 miesięcy , ale jestem po cesarce i po operacji , w tamtym tygodniu skończyłam karmić piersią więc tan na ostro naprawdę zaczynam jak skończę chorobę chociaż ćwiczę od 3 tygodni ostro , spadają cm i kilogramy. Dokładnie jak Ci Marika napisała , nie powinnas jesc właśnie tych rzeczy , i powinnaś liczyć kalorie mniej wiecej i zobaczyć po jakiej dawce chudniesz i ustalić sobie taką właśnie dawkę optymalną. Co do ruchu chociaż spacer z wózkiem ( nie wiem ile ma maluch). Szybkim marszem dwie godzinki chociaz 4 razy w tygodniu, plus masaże ciała i kremy i zobaczysz za miesiąc różnicę , my Cię tu bedziemy wspierać a we mnie jako matce po ciąży niedawno przebytej też będziesz miała szczególne wsparcie. Ja mam cholesterol 190 jak na mój wiek ( 24 lata) to dosyć dużo bo w górnej granicy. Kisiel jest na mące ziemniaczanej..więc nie bardzo najlepiej jakbyś robiła go sama tak jak dla dzieci.Kup sobie gerbera bez cukru i dam Ci przepis :) bez cukru na kisiel :) Ser zółty jest niestety najwiekszym wrogiem odchudzania , mleko 1,5% i 0,5% możesz :) Gołąbki sa nawet w diecie , na której my jesteśmy z cosmo i jeziorkiem ( nie ma w niej węglowodanow) my zastępujemy w gołabkach ryż grochem ubitym na papkę :) zmieszanym z mieskiem i cebulka , zawiniete w liscie kapusty i polane sosem jak kto woli , grzybowym lub pomidorowym :) Musisz do nas dołączyć :) damy razem radę :) Nadyjko będziemy tęsknić :)

Gość maajaa28
Dziewczyny, widzę, że trafiłam na właściwych ludzi i zaczynam mieć nadzieje, że z Wami mi się uda. Widzę jak wspaniale wspieracie i siebie nawzajem i nowo przybyłe:) Może powiem więcej o sobie. Mam 32 lata a po ciąży jestem uwaga: 2,5 roku.też miałam cesarkę. Tak więc sporo, i powinnam dawno to zrzucić. Na początku sobie trochę pozwalałam bo czułam się uprzywilejowana:) Ale niestety, jak zaczeło mnie odrzucać od lustra w sklepach i ciuchy zrobiły się za małe to .. no właśnie załamka. Niestety jest mi ciężko, dobijało mnie, że nie jem duzo, slodyczy itd a tyję. Mam problem z wypróżnianiem.Wcianałam Colon c ale jakies szczegolne rezultaty nie wyszły. Będę walczyć z nocnym podgryzaniem, mówicie, że ser żółty mam wykluczyć? Qrcze, a ja normalnie jestem jak mysz na ser. Mleko chyba w takim razie też mam za tłuste bo 3,2%:/ Herbatę zieloną mam pić rozumiem dużo?:) Bardzo Wam dziękuję za każde słowo:)

Majeczka :) znajdz sobie chudy żółty ser są takie :) wiem , bo moja mama ma wysoki cholesterol ona znalazła wszystko już chyba chude :p i je tylko takie rzeczy :) Zaczerń sobie nick ,żeby się nikt pod Ciebie nie podszywał :) pomożemy jak tylko potrafimy :)

Gość maajaa28
Cześć Dziurulka Chciałam zaczernić i nie wiem jak:) Nie miałam konta a jak zaczęłam majstrować to nie mogę się dostać:/ Wczoraj ważyłam 77,7 a dziś rano mam 76,4 ale zjadłam pieczywo chrupie z plastrem szynki i mam na wadze 76,6. Nie powinnam więc nic jeść. Wieczorem jak znam życie będzie 77,7.

witam kochane kobitki:D wczoraj mnie nie było bo mialam zakaz wchodzenia na kompa :)) moj misiek miał wolne wiec zarzadził ze to bedzie dzien tylko dla nas:)) Rano skoczylismy tylko na zakupy:)) kupiłam sobie spodenki i torebkę i inne pierdoły . wrocilismy do domku i bylismy tylko dla ciebie- wieczorkiem zaprosił mnie na kolacje....ale spokojnie zjadłam sałatke :D Dziś jak wstałam to mialam taki dobry humooooorrrr- nadal mam :D:D hehhehe. Jade dzis kupic sobie kozaczki - wczoraj sobie upatrzyłam ale nie kupiłam- zawsze tak mam a dzis musze jechac po nie :)) Laski a co tu tak cicho na forum??? czyzby umierało smiercią naturalna???????????????????? nie mozemy do tego dopuscic meldowac mi sie tu szybko!!! cosmo, dziunia, jeziorko -🌼 maja - jak chcesz zaczernic nick to wchodzisz w preferencje- nie mam swojego konta i tam uzupełniach i jestes czarna tzn twój nick:)) ja juz po sniadanku- jajecznica z 2 jaj + pomidorek i kromeczka mała chlebka:)) czekam na was :)) 🖐️

Hej dziewczynki ja tylko na chwilkę bo mi się mały rozkaszlał :( domowy szpital. Maja na górze strony pod pomaranczowym paskiem masz napis moje konto naciskasz tam beda dlej instrukcje :)

Juz wiem nacisnij moje konto i dla Ciebie będzie instrukcja A :) Dziewczynki u mnie nadal mimo normalnego edzenia waga stoi i cm w pasie tak samo :)))))

Gość maajaa28
Tak robię cały czas, zmieniam ile wlezie i cały czas komunikat, że hasło jest błedne. Najpierw ze profil został dodany a później jak wpisuję hasło to że hasło jest błędne. A Ty mogłabyś mii to założyć a ja później bym zmienila hasło?:)

witajcie moje drogie:) ja tez wczoraj szybko uciekłam bo moj zadzwonil zebym juz przyszla,chyba sie stesknił hahahah :) ja tez dzis mialam jajeczniczke z pomidorem i szynka i jednego zawijasa z sałaty:p no a dla mnie juz weekend sie zaczal wiec ide sobie dzisiaj na piwko:p tak tak wiem ze nie wolno ale ja w weekendy lubie :) calymi dniami siedzimy w chałpie wiec zostaje nam tylko wyjsc w weekend i sie wyluzowac:p ale reszta ok. dietka na poziomie:) u mnie to samo zastój z waga.ale nie wiem w sumie jestem juz po sniadaniu i naczczo sie nie wazylam.rano sie zwaze jutro. bylam se wczoraj na solarium i oczywiscie dupke mam czerwoną i spieczoną:p wole jednak jak sa stare lampy:p ide teraz sprzatac bede zagladac.... zrobilyscie maji te konto czy jak?

Gość myszkaaaa
puk puk

Gość myszkaaaa
nareszcie się dostałam tu, Cosmo jestes? to ja maja,. nie mogę się dostać, założyłas mi konto, to podaj mi na maila ok? majaa28@interia.pl. dziekuję za pomoc:)

Cosmo dziękuję za pomoc, odpisałam na maila:) A kiedy i co jecie na koniec dnia? Czy mogę zagłuszać głód między posiłkami albo wieczorem np. maślanką? Ja chyba jestem tu najcięższa:( Jak szybko chudniecie? Czy to normalne, że rano jest waga mniejsza a w poludnie czy pod wieczór wzrasta? Rano znowu mniejsza i od nowa? O co tu chodzi? Albo się chudnie albo nie, a tu zamknięte koło, góra dól, dól gora:(

Gość do maajaa28
O jeny, ale pytania zadajesz. Ty masz serio 32 lata??? Waz sie raz na tydzien, rano, po porannej wizycie w toalecie, to bedzie najbardziej wiarygodne. Co do tego pytania czy waga rano jest mniejsza, a w ciagu dnia wieksza - rece opadaja. Przeciez to oczywiste, ze jak cos zjesz, wypijesz, to waga rosnie. Dlatego nie panikuj, jesli wieczorem jestes ciezsza niz rano, bo to naturalne. I nie licz dekagramow codziennie, tylko raz na tydzien sprawdzaj wage. Da sie!!! Uprzedzajac kolejne naiwne pytanie: przed okresem czesto waga nie spada, bo organizm gromadzi wode. Po okresie bedzie spadek, nie obawiaj sie. Powodzenia, nie bierz tego za bardzo do siebie, no ale troche logicznego myslenia nie zaszkodzi. Aha, na wieczor najlepiej jesc bialko.

No to mi się dostało, pewnie słusznie ale wybacz, jak przez tak długi okres jak ja nie można schudnąć tylko wciąż góra i góra to niestety pytania naiwne i bezsensowne nasuwają się same,a może i jest tak jak mówisz: jestem naiwna ale mimo wszystko, dziękuję za te słowa. Ps. teraz to już się boję o coś pytac, może zapomnijmy ile mam lat to będzie łatwiej. Pozdrawiam Ps. 2kto mi tak dowalil?:)

Dziewczynki :( mój niuniu strasznie kaszle , 39,3 stopni :( katar , biegunka....nosz kurna no!!! :( Byliśmy na zastrzyku i u lekarza tz w odwrotnej kolejności i dostał antybiotyk w zastrzyku , żeby nie osłabiać jelit :( Mam dosyć :( My już lepiej został nam katar. Maja maślanka jak najbardziej kefirek z ogorkiem pokrojonym i rzodkiewką na wieczór :) może być do tego szczypiorek albo koperek co wolisz i taki sobie walnąć koktail. A komentarzami się nie przejmuj:) pomożemy Ci :) Mozesz też zjeść garsc orzechów , pokrojone warzywa , lub sałatkę np grecką :) albo marchew lub jabłko:) Buzka lece do niunia

Dziurulka dziękuję za dobre słowo i menu. Zyczę całej Twojej Rodzince szybkiego powrotu do zdrowia. Okropieństwa czekają na nas wszędzie a najgorzej jak choruje dziecko. Przed moją małą wszystkie choroby wieku "małego" a ja już się boję na samą myśl. Miłego dzionka

Gość kawi79
Hej! Ja mam 30lat i dwie corki jedna 8lat a druga 21 miesiecy!chciałabym zrzucic ok 9kg. Obecnie waze 58kg i tak jak Wy zaczynam diete SB tyle ze od jutra bo jeszcze dzis mam gosci:) Słuchajcie czy na tej diecie zgubie brzuch i uda:(? Planuje do konca grudnia jezdzic na rowerze stacjonarnym ok 50-60 min,hula hoop,skakanka jakies 30min i brzuszki a od stycznia zaczynam chodzic na silownie tyle ze narazie bedzie tylko bieznia i orbitrek zeby zgubic tluszcz no a potem troche cwiczen na miesnie. Myslicie ze uda mi sie przez 3miesiace zgubic te 9kg? piszcie! Pozdr

dzień doberek moje drogie:) wyspane? dziunka słonce zycze duzzzzo zdrowka...zdrowiejcie szybko... ja tez mam maly katar ale maly i juz pochlonelam rutinoscorbin i mam nadzieje ze przejdzie:( chyba...🌼 dla Ciebie:* maja odpisałam Ci na Twoją poczte:) docinkami sie nie przejmuj...pomaranczki takie bywają ze jak piszą to z lekkim pojazdem wiec trzeba na to oko przymknac:):) pewnie ze mozesz maślanką :) byle nie pizzą:P:P kawi79 witamy!!! na diecie Sb mozesz zgubić brzuch i uda a w zasadzie chyba wszystko leci tak bylo u mnie:p wszystko jest mozliwe jak sie chce wiec wydaje mi sie ze na sb w 3 miesiace chudnie sie o wiele wiecej niz 9 kg. ale jesli sie ja robi zgodnie z zasadami. dodatkowe cwiczenia tez duzo daja...widac ze jestes zmobilizowana wiec witamy :):) marika , jeziorko szybko meldowac sie:):) jeziorko a Ty sobie urlop zrobilas od nas? :P:P:P ja Ci dam!!!! wracaj mi tu i to szybko! :p ide do sklepu i zaraz wracam

Hej kochane! :* 🖐️ Juz jestem jestem :P Cosmo jaki urlop :P dwa dni i juz sie stęskniłam :D Z dietka to wporzasiu :P A co tam u was, dziurulka malensto chore.? ohjj :( mam nadzieje ze szybko wyzdrowieje..:) Jutro mikołajki, ehh, ale jakos jeszcze nie czuje tej swiatecznej atmosfery :D

Witam wszystkie przemiłe koleżanki:) Kominy wyczyszczone na przyjście Mikołaja?:) W sklepach masakra, do półek z zabawkami w Tesco np. to dostęp zablokowany:) Same Mikołaje zablokowały półki.

Dziewczynki w nocy było tragicznie 40 i jedna kreska nie mogłam zbić tego okładałam go zimnym ,kaszlał strasznie :( Dzisiaj było ciut lepiej ten antybiotyk w zastrzyku zadziałał już chyba ciutkę bo mniej kaszle( chociaż nadal dużo i temp jest koło 38) Moj synio jest MIKOŁAJ :) wiec ma jutro podwojne swieto juz dostal prezent bo taki biedniutki był wiec nie czekałam bo i tak z tego nic nie wie , zabawka kolejna do magazynu :P już nie mam tego gdzie trzymać ale dziadkowie już tacy są eh!! :) co poradzić z jednej i drugiej strony jedyny wnusio. Zajadam stres ale jeszcze tylko jutro od poniedziałku do Was wracam..już sie nie poddam ta nasza choroba nas rozłożyła ale już koniec balu panno lalu..nie ma ,że boli... witam nową dietuszkę :)🌻 Buziaki wszystkim 🌻❤️ dziękuję za wyrozumiałość

Dziurulka trzymam mocno za Twojego Mikołajka. Niech szybciutko wraca do formy. Czy na święta obowiązuje dieta czy można odpuścic?:) Jest jakies usprawiedliwienie?:) Powiedzcie, że tak:)

Witam moje słonka :) Dzisiaj było już spokojniej , nie było temperatury , troszkę kaszlał , ale antybiotyk pomaga, chciałam uniknąc antybiotyku , no ale niestety się nie udało. Mikuś większość prezentów już dostał , pewnie jeszcze coś dostanie od babci bo ma nas odwiedzić , głowny prezent już od niej dostał , ale moja teściowa ma hyzia na jego punkcie :P Mąż jeszcze kaszle , ja mam katar ale ogólnie jest lepiej dużo z nami. Ja już kończę dzisiaj pić ten syrop z cukrem więc jutro wracam na dietę. Majeczko kochanie można na Święta! bo ja sobie nawet nie wyobrażam nie jeść na święta , jeszcze anorektyczki..jakoś da się zrozumieć bo to jest choroba! ale my możemy.ROZGRZESZENIE BĘDZIE.Maja pięknie pracujesz na dostęp do maila :) pisz pisz jeszcze chwilkę i się zobaczymy :)🌻 A jak maluszek Mikołaja u Ciebie przyjął? prawie dwa latka to już tak trybi troszkę co nie :) U nas był pchaczo-stolik , huśtawka, rowerek(!!!???&^!%^%^&% nie wiem po co mu teściowa kupiła będzie lezal rok)Kierownice do wózka i jakies tam drobnostki , ogólnie jest w lekkim szoku :) ale daje radę a ja się zastanawiam gdzie mam to trzymać :P Dziewczynki ode mnie w prezencie dostajecie masę(kupę? :P) siły do ćwiczeń , diety !!!!!!❤️ :) Buziii!!!

no nareszcie jakieś znaki życia :p !!!!!! dziunka to cieszę się ze wracacie do zdrówka 🌼 ja wczoraj zaszalałam z kumpelą i sie tak natrombiłam że nie pamiętam jak do domu doszłam hehehe:p ale nic złego nie jadłam tego jestem pewna:) dzisiaj miałam na śniadanko paróweczkę a na obiadek mam rybke:) ode mnie tez ❤️ na mikołaja:):):) maja co do świąt to , że tak brzydko się wyraże...żremy!!!! :p wszystko co popadnie hihihih ja tez sobie nie wyobrazam nie jeść na święta:) zaraz ide się kompusiać i wybywam na spacerek :) ale nie wiem jeszcze czy mi się chce bo troche mnie głowa boli:p marika?? bo bedzie kara za nieobecność.usprawiedliwienie masz?? :p jeziorko kochane urlop jak cholera!!! :p ja dostałam dziś od mojego misiaczka pięknego aniołka:) któremu odpadło skrzydło niechcący:(:( ale już naprawione:) kocham aniołki:) czekam na reszte:)