Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdusia K

Mój facet za mało o mnie dba w porównaniu do moich koleżanek i ich facetów

Polecane posty

Gość Magdusia K

One są cały czas zasypywane prezentami, zabierane do restauracji, wyjeżdżają na wycieczki np do Turcji, na Dominikanę i nie muszę chyba dodawać - oni za nie płacą czyli faceci mają klasę. A mój zabiera mnie co najwyżej na weekend nad morze i jadamy w tanich barach :-o Jak go zmotywować do tego aby bardziej się starał ? Zaczynam zazdrościć swoim koleżankom które czują się prawdziwie kochane i dbane. Mój niby się stara ale co mi po tym jak koleżanki jeżdżą na riwiere turecką a ja do Mielna :-o Jak radzicie mi zmotywować faceta aby bardziej sie starał ?

Gość zmień faceta

Gość ROBIN H
PROWOKACJA

Gość Magdusia K
Mam dwa pytania: 1. Dlaczego jak ktoś pisze o kontrowersyjnym temacie to od razu prowokacja ? 2. Dlaczego materialistka ? To żadna prowokacja i matrerialistką nie jestem. Chce tylko aby facet odpowiednio o mnie dbał bo inaczej pokazuje, że nie ma do mnie szacunku a tak chyba nie powinno być prawda ?

Gość hjnmk
Pierdol się materialistko...Ciesz sie,że jest z Tobą i pracuje, a nie Ty go utrzymujesz pasozycie. Lepiej wez sie za robotę, jak dołożysz się to może zabierze Cie poza Polskę. Zycie to nie bajka - obudz się!

Prowokacja bo trudno uwierzyć, że ktoś świadomie może tak zazdrościć i oczekiwać tego co Ty. A nawet jeżeli tak jest w istocie to może poszukaj sobie faceta milionera, który będzie Cię zabierał na Hawaje, co tam Turcja...

Gość amalletta
oni za nie płacą czyli faceci mają klasę. to klasa teraz jest synonimem zapłacenia komuś za wycieczkę - i to koniecznie zagraniczną ? hm...Zerwij z tym swoim chłopakiem, zrobisz mu przysługę

Gość Magdusia K
dodam jeszcze ze ostatnio kupił sobie nowe audi a mi zwyklego peugota. :(