Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ałałałałalal

Straszne bóle nóg

Polecane posty

Gość ałałałałalal

Witam. Chciałabym się dowiedziec czy moze ktos miał podobne objawy i co u niego zdiagnozowano, bo niestety lekarze nie podchodza do tego powaznie. Otóz od osmiu miesiecy odczuwam strzszne bóle w nogach. Czuje takie napiecie w okolicy krzyżowej, posladkach, udach i łydkach. I to od samego rana a pogarsza sie w nocy. Bola mnie zewnetrzne częśi łydek i ud, takie szarpanie. Oprócz tego stopy i pod kolanami a także w pachwinach. Są one niezależne od wysiłku fizycznego. Co to moze byc bo juz wariuje? poradźcie coś proszę..

Mozesz byc bardzo zakwaszona. Zastosuj przez tydzien diete z samych sokow jarzynowych surowych... prosto z sokowirowki.

Gość cbadef
przeprowadź dietę oczyszczającą warzywno-owocową (2-6 tygodni)wg dr. med. Ewy Dąbrowskiej na podst. książki pt. "Ciało i ducha ratować żywieniem" - dieta ta leczy około 50 chorób - to może i ciebie uleczy. Tu przykłady wyleczenia dietą niktórych chorób: http://www.dieta-dabrowska.pl/wyniki.html Podaj swojego e-maila to ci prześle wersję elektroniczną książki.

Gość jesli bierzesz tab
antykoncepcyjne moga to byc skrzepy, wizyta u lekarza obowiazkowa, mnie moj przestrzega zawsze gdy jestem na wizycie

Gość ałałałałalal
dariabaginska@wp.pl będe ci bardzo wdzieczna:) Tabletki przestałam brac w maju. a te bóle nadal sie utrzymuja i są coraz gorsze. Juz dostałam obsesji na punkcie nog. Wiem ze to może byc coś z zyłami. Byłam u dwóch naczyniowych i jede3n mi powiedział ze mam niewydolnosć natepny ze nie mam.

Gość blumchen-girl
Daria może odezwiesz się do mnie