Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna26latttt

przyczyna rozpadku zwiazku jestem ja

Polecane posty

Gość dziewczyna26latttt

Facet-mezaty Ja-wolna ;] 38lat ma ja 26mam ;] jest super przystojny i sam chodzi na uklad ze jest ze mna;] nie kocha zony kocha mnie;] ja jestem piekna urocza tak mi mowi a kiedy zapytalam o jego zone bo ciekawa jestem z reguly to powiedzial ze w lozku jest jak kloda nie umie sie ruszac nie to co ja hehehe ;] i za dwie godzinki u mnie bedzie mowi zonie ze idzie do kolegi pic glupia cipa sie nabiera hehehe ;]

Gość glupota nie zna granic
:o jesli juz to jest zonaty :P zonaty facet kazdej kochance tak mowi :O ze sa jeszcze takie durne, ktore sie na to lapia :o

Gość dziewczyna26latttt
tak ciesze sie bardzo ;] bo zawsze mnie cos takiego podniecalo ;]

Gość to ty jestes
glupia cipa on ciebie wykorzystuje a ty mu na to pozwalasz wierzysz ze jestes wyjatkowa a jego zona w lozku to kloda a co mial ci powiedziec pewnie sie zdziwisz jak szybko skonczy sie ta jego milosc pamietaj on ma zawsze gdzie wracac a ty zostaniesz sama nie sadzisz chyba ze on z toba bedzie co???

Gość gdyby glupota umiala latac
bylabys najlepszym lotnikiem swiata a po za tym facet nie moze byc mezaty nie wiesz o tym???

Gość dziewczyna26latttt
ion mowi ze bedzie ze mna ze wezmie rozwod z tamta kloda ;];] gowno wiecie bedzie mnie ruchac i juz ;] ja mu pozwalam bo sie kochamy

Gość ariadna ....
A skąd wiesz, że rozpadu? wniósł pozew o rozwód? Może po prostu traktuje Cię jak zabawkę urozmaicającą małżeńskie łoże? Taka tańsza odpowiedniczka zabawki erotycznej ...

Gość mowize zona to kloda
zebys ty mu i sobie udowadniala ze jestes lepsza w lozku - wiec bedziesz sie ruszac jak nie wiem co ... :D ma sposob facet na babe zeby jeszcze lepsze bylo ruchansko :P