Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inka_83

Suknia ślubna dla klepsydry

Polecane posty

niekoniecznie na pulchną...można miec też szerokie plecy,to sie chyba nazywa figura marchewki czy jakoś tak...:)

Pewnie nie mam dopasowanego idealnie. Niestety w polskich sklepach ciężko coś kupić jak masz duży biust. A mój jest naprawdę spory. Babka w salonie miała ciężko uwierzyć ze mam wymiary jakie mam.

Gość skad jestes
moze bede mogla ci podpowiedziec jakies sklepy z bielizna..

Jako klepsydra namawiam na ramiączka w sukni (najbardziej mi się podoba ta Maggie..). Gorset gorsetem, ale jednak nie ma jak porządny stanik. I moim zdaniem dziewczyny z ładnym biustem powinny go jednak odrobinę wyeksponować, np. w dekolcie "hollywoodzkim", a nie dawać sobie wciskać te z dekoltem półokrągłym zaokrąglonym w górę - takie dekolty w 90% sukni wypychane są gąbkami w biuście, i wiele dziewczyn o tym wie ;) lepiej dyskretnie dać do zrozumienia, że to nie Wasz przypadek :P niech raz ten cyc się przyda w oklicznościach niełóżkowych :P

też niezła...te ramiączka całkiem fajne.W naszych przypadkach bez ramiączek się nie obejdzie:)

Gość Alexxxxxxa
dziewczyny o szerokich biodrach nie powinny nosić marszczonych w pasie sukien, bo wtedy ich tylej jest już zupełnie gigantyczny.

Gość Szter 30
Nasz ślub bardzo nas stresował. Strasznie stresowała nas konieczność załatwienia tak wielu spraw. Na dekoracje nie starczyło nam czasu. Ustaliliśmy, że temat wystroju zlecić osobom bardziej doświadczonym , i nie żałujemy. Byliśmy zachwyceni, nasi goście także, dekoracje jak z bajki Wszystkim narzeczonym polecamy http://www.dekoracjetorun.pl/dekoracje-weselne-sal-kosciolow-torun/.

Gość gość
Suknia ślubna to nie lada wyzwanie dla Panny młodej dla tego dobrze mieć kogoś przy sobie w tej sytuacji - przyjaciółkę lub mamę. Ja sukni ślubnej szukałam z mamą i bardzo mi doradziła w tym temacie. Znalazłyśmy salon sukien ślubnych gdzie mam jak i Panie tam pracujące doprałyśmy suknie ślubną idealną dla mnie. W dniu ślubu wyglądałam jak księżniczka z bajki - każdemu polecam ten profesjonalny salon www.lovecms.pl.