Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młody wykładowca

zakochałem sie chyba w mojej studentce.

Polecane posty

Możliwe ale przecieżnei będziesz czekał do końca jej studiów żeby uniknąć skandalu. Może w dzieanacie będą mieli nr tel. i adres?

Gość untouchable
Ja robię dokładnie to samo -> idealizuję Trzymam kciuki z całych sił. Ja niestety w tym semestrze nie mam możliwości, żeby widywać mojego wykładowcy. Młody wykładowco jeśli już mam okazję chciałabym zapytać jakie masz obawy, chodzi o jej reakcje, czy o całe otoczenie, jej znajomych, Twoich, uczelnię? Wiem jak to wygląda z mojej strony i chętnie dowiedziałabym się jak jest z tej drugiej.

Gość untouchable
hehe pomysł ze śledzeniem jest na pewno oryginalny:P jak na waszej uczelni wygląda sprawa balów? u nas raz w roku jest organizowany bal, na który oczywiście mają wstęp wszyscy wykładowcy. Może wtedy będzie lepsza okazja do luźnej rozmowy i wymiany zdań niekoniecznie na temat związany z uczelnią?

Gość szaloncia2
a ja mam wyklady w czwartek z Nim.... tylko jak sie ubrac.. jak zwykle dekolt czy tego faceci nie lubia..widze ze milosc bez szans;(

Gość untouchable
ja zawsze starałam się jakoś olśnić go swoją wiedzą, przygotowaniem do zajęć. Bluzek z dekoltami nie zakładałam, ale może to był właśnie błąd;p:)

Gość untouchable
Szaloncia, a Twój wykładowca jest z kimś?

Gość szaloncia2
nie wiem czy to blad ten dekolt..zauwazylam ze jak kurtke ubiealam zerkal na mnie.... Moze pomysli sobie ze chce zbajerowac aby 5 miec

Gość szaloncia2
obraczki nie ma;D

Gość untouchable
:D:D:D to dobrze, jest większa szansa:)

Gość szaloncia2
czesto w oczy sie patrzy mi.....hmm....kocham go orerka;/

Gość tezstudentka
Młody wykładowco, życzę dużo wytrwałości i cierpliwości. I przy okazji mądrości życiowej..bo w Twojej sytuacji łatwo można się wplątać w jakąś farsę! Skąd jesteś jeśli można?

Gość szaloncia2
ja Olsztyn..... 38 lat ma

Gość szaloncia2
aaaaaa myslalam ze mnie pytasz sorka

Gość tezstudentka
pewnie, ze megawielka! a pomyśl ile studentek, wykładowców się do tego nie przyznaje? chociaż przyznam, że nigdy się z tym nie spotkałam i chyba nie chciałabym spotkać. faktycznie zrodziłoby to dużo problemów, plotek etc. taki nasz kraj;)

Gość gośka z elbląga 23 lata
jestes po 30stce a ona ma 21-22 lata Człowieku czego od niej oczekujesz ????? Jak to ktos tutaj napisał - jesteś dla niej ZA STARY !!!

Gość tezstudentka
ludzie nie bądzcie tacy ograniczeni:) dzizas....:D

Gość untouchable
a skąd wiecie, że ta 21 latka nie oczekuje od niego tego samego czego on od niej?

Gość pełna nadziei
fajny temat; powiedzmy że ja też żyję nadzieją :) Byle do czwartku :D Nie przesadzajcie, ta różnica wieku nie jest taka straszna. Ja np lepiej się dogaduję z ludźmi sporo starszymi. Tylko że w drugą stronę to działa inaczej - kiedy ktoś wie, że masz te 20 lat z założenia traktuje cię jeszcze jak dziecko. Ale niech nam się uda!

Gość Karina Dmochowska
Może powinna go poznać bliżej chocby po to aby się rozczarować i zrozumieć że różnica powyżej 10 lat dla dziewczyny lat 21 to jest za dużo Ona 31 On 41 jeszcze się sprawdzi bo kobieta lat 30 jest dojrzalsza i mysli inaczej niz 21lenia

probuj ! Miej odwage , moj ginekolog nie mial zadnych i po pewnym czasie wyznal mi ze podniecam go , ja nie zrobilam z tego zadnej afery , ona jesli jest inteligentna to nie bedzie chciala uprzykrzyc ci zycia ... w koncu w twoim przypadku o sex nie chodzi ... do dziela !!

Gość pełna nadziei
o ja rozkojarzona - byle do poniedziałku, w czwartki to GO tylko w przelocie widuję :)

Gość untouchable
a co zrobić kiedy się już nie ma wspólnych zajęć i nie widuje się go nawet "w przelocie"?

Gość mjhdgsdyfyfdfdfdf
młody napisz jeszce ze masz na imie R... :O

Gość mjhdgsdyfyfdfdfdf
to bylo do mlody wykladowca