Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cafeteriuszka

Niedawno WRÓCIŁAM ze szkoły

Polecane posty

Gość cafeteriuszka

Mialam dzis zajecia od 9 do 21, wrocilam po 22 i ani gdzies wyjsc ani nic-ale dzisiaj ostatnia taka sobota i pozniej juz calkiem fajny plan:)ach te zycie studenckie:)

Gość cafeteriuszka
Ale spotkalo mnie cos dziwnego-zdawalam zalegly egzamin,na ktory wczesniej umowilam sie z wykladowca. zdalam go na 4,a gdy juz mialam wychodzic,wykladowca najpierw podal mi reke,chcac pogratulowac, a nastepnie powiedzial:no nie moge sie powstrzymac i wysciskal mnie i wycalowal tak jak jakis wujek. normalnie mnie zatkalo. spytal jak tam sie maja moje sprawy osobiste-mowie,ze roznie bywa, ale akurat teraz pod gorke a on,ze jestem sliczna i ze czesto rozmawia ze studentami,oni mu sie zala i nie rozumie jak mlodzi potrafia komplikowac sobie zycie-zostawiaja wspaniale,sliczne dziewczyny etc

Gość cafeteriuszka
Ciesze sie,ze sa jeszcze tacy wykladowcy, ktorzy potrafia porozmawiac ze studentami, wysluchac ich...normalnie dziwne to bylo,ale bardzo mile:)ktos z Was spotkal sie z jakimis sympatycznymi gestami od wykladowcow?

Gość nie nie spotkalam sie

Gość leci.na.Ciebie

Gość baba jagaaaa
ma chrapke na ciebie. nastepny raz wrocisz do domu nad ranem...jak cie pozodnie wyrucha

Gość cafeteriuszka
o matko,jakie to glupie co wy piszecie-ma chrapke na ciebie, leci na ciebie. on ma wnuczki nieco mlodsze ode mnie. to bardzo porzadny profesor,ale przede wszystkim wspanialy czlowiek.bardzo przyjemnie sie go slucha-jest taki dojrzaly i madry-nie to co wasze wypowiedzi. jeszcze musze isc po wpis i jakos mi smutno ze juz mnie nie bedzie uczyl. szkoda ze takich wykladowcow nie ma wiecej

Gość gość
rgwbNEAGsVuQDDAWH4McmH9S