Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczka21

swędząca krosta na wardze sromowej i obok odbytu

Polecane posty

co to moze byc??? mam to juz z 4 mieisace moze i wiecej swedzi jak cholera czasem mam ochote sie rozdrapac :( na wardze wyczuwalna jest gruda jakby grubo pod skóra nie da sie jej wycis ma kolor skóry koło odbytu mam druga taka sama boli swedzi co to? przez to nie moge sie normalnie zalatwiat podcierac papierem bo strasznie boli :(

Gość a nie mozesz isc do lekarza
jak czlowiek, co?

Gość jasnowidz87
kłykcina pochwowo-odbytowa powstała w wyniku sexu z zarażonym penisem na kiłe chorobę weneryczna zwana syfem :P

Gość Bywało i tak
Ło matko, nie wiem, ale idź do lekarza, lepiej się dowiedzieć i nie cierpieć.

kocham sie z jedynym mezczyzna i jest on moim mezem a ja jego pierwsza i ostatnia wiec to nierealne zeby sie zarazic od kogos

Gość jasnowidz87
a jesteś pewna ze cie nie zdradzał ?

Gość qwerto09876
to widocznie UFO cie w nocy porwało i wstrzyknęło ci cipa w okolicy cipki lub sikałaś pod wiatr

czekam na jakies mądre odpowiedzi 5 miesiecy temu sie przeprowadzilam na nowe mieszkanie i od tego sie zaczelo moze jak sie mylam w niedomytej kabinie to złapałam jakies zaraski

przeczytalam wszystkie sugerowane tu choroby i moje schorzenie nie pasuje do zadnego :( http://www.babskieforum.fora.pl/na-klopoty,16/objawy-schorzen,69.html na 1000 pros to nie kila no bo skad kłuciny konczyste tez nie bo to tak niewystaje chlamydioza tez nie rzeżączka nie bo niemam żóltych upławow drożdźyca/grzybica nie bo to swedzace krostki a nie uplawy czy zaczerwienienie opryszczka nie bo krostki nie pekaja rzesistek tez nie :( nie wiem, naprawde nie wiem... :(