Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katrin123

prawdopodobieństwo ciazy duże?

Polecane posty

Mam cykle regularne 28-30 dniowe.Ostatnio kochałam sie z moim facetem bez zabezpieczenia (stosunek przerywany ale nie doszedl we mnie)a dodam ze to chyba były moje dni plodne (środek cyklu)i na dodatek przed samą owulacją tak mi się wydaje.MIerzyłam temp i dzień wczesniej mialam skok a teraz jest nizsza a podaczas ciazy chyba zawsze temp wzrasta a niespada.PO jakim czasie od zaplodnienia utrzymuje sie podwyzszona temeratura?ile dni musi upłynąc od współżycia?Pytam tak z ciekawości.

Gość pierwszy objaw ciazy
to brak miesiaczki.... kiedy miesiaczki nie ma wtedy robi sie test i wiadomo albo jest ciaza albo nie ma... Teraz to sobie mozesz tarota postawic...

co znaczy -> dzień wczesniej mialam skok a teraz jest nizsza" jak masz owulacje to po niej temp wzrasta i utrzymuje sie 14-15 dni na podwyzszony poziomie po czym spada w dni okresu jesli sie utzrymuje dluzej niz 15 dni to ... no wlasnie :) a ze mialas owulacje mozesz mowic jesli trzeci dzien masz podwyzszona temp a nie bylo czynnikow ktore mogly wplynac na jej wzrost