Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

littlesensitive

ktora sukienka lepsza na wesele??????????????? pomocy

Polecane posty

Gość jusaa
dzięki za info, poczekam.Nie cierpię świątecznych zakupów,przepychania się z ludźmi, aż mnie głowa rozbolała dziś.

Gość dzadzudzi
ten niebieski kolorek, owszem bardzo ladny (nawet mam kiecke w takim kolorze i powiem, ze prezentuje sie bardzo twarzowo :) ), ale jakos kroj do mnie nie przemawia..kojarzy mi sie z ciazowymi kieckami albo dla puszystych.. za to fiolet bardzo lubie :) no ale to juz musisz dobrac do swojego typu urody.

dzadzudzi :) chyba wybiore ta pomaranczowa :) bardzo podoba mi sie kroj i kolor ozywi moja jasna karnacje, tak mysle :P jussaa ja tez tego nieznosze :O w piatek szlam kupowac plaszcz - straszny tlum, jeszcze w londynie :O wyobraz to sobie

Gość dgdgdgdg
2 zdecydowanie!!

Gość bogini trawy
weź tą 1 niebieską a la tulipan najładniejsza.ta reszta to trochę wiochą zalatuje nie obrażajać oczywiście.

Gość jusaa
jeśli to ty w twojej stopce to ta pomarańczowa będzie super moim zdaniem, ta niebieska pod szyję to raczej dla mnie bo mam długą i chuda szyję.

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
okropniaste sa te kiecki

Gość 3..i grafitowa
ale i tak musisz mierzyc..

Gość mdsdsksdkdksds
jeju ta fioletowa 1 jest piekna , i pomranczowa tez ladna gdzie takie mozna kupic? no fioletowa cuudo

Gość mdsmsmdmsdmdsm
ojej i ta srebrna ostatnia tez sliczna! prosze podaj mi strony skad je bierzesz :)

Gość nussbeiser
To zależy, jaką masz figurę. Jeśli masz duży lub bardzo duży biust to 3, jeśli mały to 2 ;) Jeżeli masz troszkę grubsze ręce to 3, jeśli masz ładne ramiona to 2 ;) pierwsza raczej w ogóle nie;)

Gość cashmir
Littlesensitive masz racje i dobry gust.Uwazam ze ta pomaranczowa jest poprosty piekna ta pierwsza tez tyle ze nie do kazdej figurki niestety pasuje.Natomiast ta niebieska jak dla mnie taka troszke babciowa sorki ale to kwestia gustu.Wybierz te pomaranczowa jest boska i na czasie jak najbardziej.

cashmir dziekuje :) ta niebieska wyglada duzo ladniej w rzeczywistosci, kolor ma sliczny, no ale zastanawialam sie, bo ma nie moj kroj:P chyba ta pomaranczowa wybiore, tylko ze cekina na niej sa srebrne, aja nie wygladam dobrze w srebrnej bizuterii :O :P

Gość mamusia100000
1

Gość cashmir
wiem ze dodatki sa bardzo wazne ale ta pomaranczowa mnie powala poprostu i krojem i niezwyklym kolorem i fasonem poprosty szyk i elegancja.Ta niebieska jest tylko weselno sylwestrowa taka typowa na wielkie okazje i mnie nie lezy ale wybor zostawiam tobie.Ja uwazam ze pomaranczowa jest piekna i bardzo elegancka.Ps natomiast propozycje Jowitki hmmmmm....pozostawiaja wiele do zyczenia no ale to kwestia gustu jak juz pisalam.

cashmir juz zostalo ustalone, ze jolitka to podszyw, jest facetem bez gustu :P mysle, ze wybiore kremowe dodatki, bo jest tam taki kremowy akcent w sukience (kamien kremowy w talii), mysle maly naszyjnik z kremowym kamieniem i szeroka branzoleta z kamieniami :)

Gość buiovcux
fioletowa zdecydowanie najfajniejsza, niebieska to porazka a pomaranczowa hm.. ladna ale nie na wesele moim zdaniem

Gość cashmir
super pomysl i idealnie beda pasowaly.Ja bym wybrala delikatniejszy naszyjnik ten drugi i bransoletke tez ta do kompletu poniewaz sama sukienka jest ozdoba i nie sesu przytlaczac jej jeszcze jakimis wielkimi dodatkami.Ona ma tyle wdzieku i uroku ze dodatki beda tylko dodatkiem a nie pierwszym rzutem.Super wybor napewno super bedziesz sie prezentowala.

cashmir dziekuje Ci bardzo za mily komentarz :) tez sie ciesze i juz nie moge doczekac, na koncu mam problem z butami, bo nie wloze czarnych.... zastanawiam sie nad zlotymi/srebrnymi, ale nie chce, zeby bylo tego swiecidla za wiele :O