Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marimar

25 lat,zostane starą panną

Polecane posty

Gość marimar

nawet nigdy nikogo nie miałam,jestes jakas dziwna i aspoleczna,nie jakos koszmarnie brzydka,przeciętna,ale juz trace wiare ze kiedykolwiek cos sie zmieni w tym moim zyciu

Gość pyzalola
'musisz uwierzyc w siebie, bo wiara czyni cuda';***

Gość dlaczego to napisalaś
??

Gość lepiej juz byc starą
panną niz miec męza pijaka i piątkę glodnych dzieci

Gość marimar
dlaczego?zeby sie poużalać nad sobą.bo jak tego z siebie nie wyrzuce to się pochlastam

ale chcesz to zmienic??

Gość co za problemyhc
A ty zyjesz po to zeby wyjsc za maz, miec dzieci itd Nie masz innych problemow, cen sie wysoko i nie bierz byle czego ze strachu, bo tylko bedziesz nieszczesliwa czas na milosc masz, jeszcze w cholere czasu, wiec nie marudz

Gość marimar
jasne,że chce,ale juz tyle razy próbowałam że mam kompletnie dośc.zero motywacji.zresztą nie sadze zeby ktos tutaj rozumial moją sytuacje.nie wieceie jak to jest funkcjonowac,chodzic do pracy,usmiechać się do ludzi jednoczesnie mysląc o tym,jak najlepiej i kiedy się zabic

Gość informatyk bez kobiety
czas nie jest przyjacielem kobiety :). Ps jestem starym kawalerem.

Gość marimar
ale mam 25 lat,czas to ja mialam,to nie chodzi o to ze chce meża,do licha ja nawet nigdy nie bylam zakochana wiec to jest problem w tym wieku

kiedyś, taka nie bylas, bylas wesoła, ludzie Cie bardzo lubili , dlaczego sie zmieniłaś?

Gość marimar
ja tez i nie moge sie oderwac od tego dna.nawet mi sie nie chce wychodzic bo ja juz nie mam sily,a wiadomo ze jak nie bede wychodzic to nikogo nie poznam.taki zaklety chory krąg

Gość jesli nie bylas zakochana
nawet bez wzajemnosci czy po kryjomu to dziwne, moze idz do seksuologa - jest jakis procent ludzi tzw aseksualnych.

Gość marimar
życie mnie zmienilo

Gość marimar
bez wzajemnosci kiedys tak,ale chodzilo mi o normalne odwzajemnione uczucie,jakis dluzszy zzwiązek.a w moim wypadku-nic

Gość marimar
raczej nie,po pierwsze zeby facet sam podszedł trzeba byc ładną, ja nie jestem,jestem najwyzej przecietna wiec na takie cuda nie licze.poza tym im wiecej lat tym mniejsze szanse

Gość moronkoooo
wybbacz za szczerosć ALE PIERDOLISZ NIE SOLISZ , a tak na serio mam 29 lat i dopiero 3 msc temu wyszłam za mąż!!!!!!!!! dzieci ni mom , ale moze kiedys za 2 -3 lata

jak masz na imię?

Gość marimar
ale ja nie mówie ze chce wyjsc teraz za mąż,tylko ze mam 25 lat i nikogo nie mialam,to chore

Gość Lori20
czyli jak to nigdy nie bylas zauroczona jakim chlopakiem /mezczyzna ?? hmm ale jesli akurat kogos poznasz i on ci sie spodoba a ty jemu i po jakims czasie moze akurat cos bys poczula do tej osoby zycze Ci abys poznala kogos fajnego, kogos kto bedzie o ciebie zabiegal a jednoczesnie tobie odpowiadal. bo co z tego jak ty sie zakochasz a facet bedzie cie olewal a tak do tematu to co ja mam powiedziec mialam 2 facetow w swoim zyciu a mam 27 lat i co ? według niektorych juz jestem stara panna i co mam sie otruc bo nie mam meza??. z pierwszym sama zerwalam bo okazal sie hazardzista i za bardzo lubil alkohol a ostatni odszedl ale do dzis nie wiem dlaczego a podobno jest teraz wolny ja sie w nim zakochalam ale co z tego jak on we mnie nie ehh zycie.....

Gość informatyk bez kobiety
To nie jest chore, zwyczajnie jesteś nieprzystosowana. Nie martw się nie tylko ty tak masz. A o miłość trudno, towar na kartki.

Gość xxxx90
nie martw się może los tak chcę, może akurat będziesz miała 1 faceta w życiu i okaże się że to ten jeden jedyny, nie trac wiary, na pewno jest cos w tobie co spodoba sie facetowi... ja mam 19 lat a juz teraz boje sie ze zostane stra panna, nie umiem nawiazac kontaktu z osoba ktora mi sie podoba, poprostu cos mnie paraliżuje, nie wiem jak mam pokonac swoja niesmialosc, i czym ujac faceta;)

aj dziewczyno, nie martw sie, nie patrz w przeszłość przede wszystkim, nie martw się też innymi, bądx sobą po prostu, wszystko oki bedzie

Gość jak wszyscy to wszyscy
ja tez :classic_cool:

Gość biadolenie i tyld
Fajna kobieta zawsze znajdzie mezczyzne, bez wzgledu na wiek

Gość marimar
Dzięki:) nie wiem czy odzyskam nadzieje ale dzieki za wszelkie słowa pocieszenia

Tu nikt Ci nie pomoże , ty sama sobie musisz