Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olgaŚŚŚ455

seks po dlugoletnim malzenstwie

Polecane posty

Gość olgaŚŚŚ455

Witam. Jestem zareczona od prau miesiecy;)) Wlasnie sobie siedze i zastanawiam sie jak to jest... Czy po dlugoletnim malzenstwie np. 15 latach ma sie jeszcze ochote na seks??? Po tak dlugim czasie jest to obowiazek czy towarzyszy temu pewne pozadanie???????????? Czy po tylu chwilach erotycznych spedzonych z jedna osoba nie przychodzi uczucie znudzenia????? Pozdrawiam (Oczekuje inteligentych wypowiedzi)

Gość dsjff
sam jestem ceikaw czy po tylu latach jest jeszcze pozadanie

Gość spokojnie zwlaszcza facet
ma ochote zawsze

Gość Loczek123456789
nie mai to już po 3 latach!!!!!!!!!!!!!!

Gość akjfbkjas
podobno nie raz bywa tak ze jeden z pratnerow predko z jkiegos powodu pasuje...

Gość po 15 latach to akurat
nasz seks byl najlepszy, wiecej fantazji i znajomosci partnera. Ale to pewnie indywidualna sprawa. Pierwsza rzecz to byc zawsze atrakcyjnym jaki czlowiek, miec ciekawą, intrygujaca osobowosc, byc zawsze pewną zagadką.

Gość bubuśmały
po 6 latach po ślubie, rzadziej ale wcale nie gorzej

Gość smakunia
ja jestem z moim 8 lat i sex jest cudowny poprostu uwielbiam sie z nim kochac...

Gość dasd
a ja sobie wyobrazam takiego typowego Polaka ktory siedzi roizlazly przy TV z 13 piwem w reku;DDDD idzie spac i co? mialabym sie ztakim kochac? to sie odciewa;D

Gość sffbx
eeeeh zazdroszcze .... ja tak nie mam... ja juz nie czuje tego co kiis do mojego faceta (10 lat po slubie)

Gość ***Magdaaa
Ja jestem 9 lat po ślubie, seks był już przed ślubem więc jest od kilku lat tylko z 1 partnerem - mężem. Owszem bywały drobne kryzysy, ale wtedy potrzebna jest rozmowa, może jekieś urozmaicenie, bielizna, wyjazd gdzieś na wekend itp. Może być super po wielu latach małżeństwa, ale rutynę trzeba zwalczać... :-)

Gość zxca
ja nie wiem.... mi sie wydaje ze to przechodzi...:| dlatego ja nei chce brac slubu... wydaje mi sie ze 1 partner w lozku to nuda....

Gość marlenka45
ja kiedys lubialam uprawiac seks ale po 15 latach nie mam juz takiej ochoty, wrecz unikam tego jak ognia

Gość cvn
im tez sie dowidzialo potak glugim czasie

Gość mi się odechciało po
dziecku i już tak zostało

Gość bccccccccccccc
do tych ktorym sie jeszcze chce;DD jakie macie fntazje erotyczne???

Gość sdf
wlasnie stosuje ktoras z was lub moze (do panow) ktoregos pana zona srtosuje stroje ??? -kucharka, -pokojowka, -mikolajka????

Gość monissssiolka
aa ano ja tez ostatnio ogladalam stroje na allegro i sie zastanwaialam nad kupnem.... nie zrobie z siebei kretynki???? faecfci to lubia???

Gość ngf
nie koncza sie pomysly na seks po tak dlugim czasie??

Gość vxxx
hehe no wlasnie.... na prawde jest az tyle pomyslow? ja po 3 latach anadsl sie troche wstydze mojego ciala:(

Gość po 13 latach małżeństwa
nie mam wogóle ochoty na seks :(

Gość zonaty 42latek
po 15 latach jest rzadziej (ja to bym chcial dziennie) ale jest nadal super (nie ma to jak wlasna zaufana, zdrowa ciipeczka)

Gość zonaty 42latku
i nie masz czasami ochoty na jakas 20latke, przypomniec sobie jak to jest z takim młodym ciałem??

statystyki są nieubłagane - po ślubie znacznie spada aktywność seksualna, a po dziecku często zamiera! na amen.

Gość no to sie ciesze z my nie
podlegamy pod statystyki - a dluzej niz 15 lat...

to zależy tylko od partnerów jeżeli cały czas obie strony zabiegają o względy drugą Są otwarte na rozmowy i starają się wyciągnąć wnioski Nie słuchają "doradców" ze strony przyjaciół którzy ma na celu rozwalenie małżeństwa dla swojej przyjemności żeby mieć temat dla siebie to takie małżeństwo może trwać w atrakcyjności seksualnej do końca naturalnej śmierci

Gość cocolita8
mi sie wydaje ze meza trzeba zaskakiwac.... nie mozna byc zawsze ta sama nuda kobieta....! zaskakiwac go..;) jka wraca z pracy to tak jak ktos wspominal wyzej przywitac seksowynm strojem kroliczka itp...;)

Gość izuluinia234
ale o czyje ja mam sie starac wzgledy im powiedzccie???? i po co?? skoro mam meza to jak sama nazwa wskazuje to jest juz moj maz i nikt mi go nie zabeirze po co mam sie tsrac o wzledy?????? ale co do tego ze trzeba rozmaiwac na te tematy to sie zgadzam

Gość to zależy
od wielu rzeczy najważniejsze jest aby nie popaść w rutynę. trzeba cos zmieniać,urozmaicać.a to w łazience a to w kuchni podczas gotowania obiadu a to na szybcika jak dziecko wyskoczy na spacerek z pieskiem albo w samochodzie ,jakaś bielizna itp.itd. wiadomo,że sa kryzysy na każdej płaszczyźnie i w sferze intymnej również ale to przejściowe. jesteśmy razem 19 lat po ślubie 14 i uprawiamy sex codziennie a czasem i dwa razy dziennie i za każdym razem jest fajnie.