Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilne

windows movie maker

Polecane posty

Gość pilne

czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego w windows movie maker nie działa mi podgląd? chodzi o ten mały monitorek. Pilnie potrzebna pomoc

Gość u mnie tez nie dziala
🖐️

Gość Tak_to_ja
Przeinstaluj program,powinno dzialac.U mnie dziala :D

Gość pilne
a jakieś pomysły co z tym zrobić? bardzo mi to potrzebne. muszę zrobić prezentacje na roczek. A może jakiś inny program?

Gość informatyk bez kobiety
Jeśli coś nie tak jest z podglądem to albo program coś jeszcze robi :O albo coś jest nie tak z Windows Media Player bo to on jest tym małym monitorem .Rozumiem że już załadowałaś cały plik i masz go "w klatkach" oraz przygotowanego do eksportu ?

Gość pilne
hmm.... a tak z polskiego na nasze?;) komputer nie jest moją najmocniejsza stroną... Przeinstaluj program, czyli co?

Gość Adididididididid
Spróbuj wyłączyc i włączyć kompa,może to coś da.Jesli jest błąd w systemie to proponuje przeinstalowac cały system wtedy wszystko bedzie działało jak należy.Oczywiscie jeśli nie pomoże reset kompa lub przeinstalowanie movie makera :)

Gość Niuńka P
Wyslij fotosy zrobię ci prezentację :P

Gość pilne
po kolei: zrobiłam kilka próbnych klipów z przejsciami wideo. Mam to na tej osi podglądu i jak chcę wrzucic na monitorek to napisane jest,ze odtwarza, ale czarna ciemnośc na monitorku i d..a

Podgląd powinien działać już do pierwszego klipu z tego co pamiętam . Problemem może być jakiś wadliwy kodek , generalnie problemów może być masa ciężko zgadnąć co masz na komputerze a na pewno jest bałagan. Podobno można to rozwiązać tak: http://forum.programosy.pl/-vp619912.html http://forum.programosy.pl/windows-movie-maker--vp514007.html?highlight=movie+maker#514007 jest napisane co i ew gdzie wyłączyć, Można też zapisać projekt a następnie wyeksportować go do AVI / WMV (poczekać 1h-3h) i oglądać efekty :) Wszystkie darmowe programy do edycji Video są kiepawe.

Gość pilne
dzięki za pomoc. Spróbuję coś wykombinować, może się uda, choć z moim talentem informatycznym to wątpliwe ;)

Jeśli Cie to pocieszy to wina Microsoftu :) . Ew. kodeków firm trzecich.

Gość pilne
ech.. prędzej bym książkę napisała niż coś wskórała z tą bezduszną maszyną:~. No trochę mnie to podnosi na duchu, bo zawsze można się pocieszać, że nie jestem aż tak ,,bystra"