Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Marcel

Polecane posty

Najwyraźniej nie. No nic teraz już zapewniam, że udaję się na spoczynek, więc nie będę przeszkadzał. Dobrej nocy,aby kolejny dzień okazał się lepszy od poprzedniego.

Gość dobranoc dobranoc

Haha, nie takich które chciałyby ukoić mój ból jest wiele i nie muszę ich szukać. Ale to wszytko takie płytkie zbyt fizyczne, tak jakby sex był lekarstwem na całe zło... A taka rozmowa, szkoda że nie z bliskimi, pomaga o wiele bardziej. I tak jestem szalenie nieszczęśliwy, nie dlatego, że zostałem zdradzony tylko dlatego że potwornie boję się znów zakochać, by tak nie cierpieć.

Gość ale pamietaj ze
"nie mozna przezyc zycia, uciekajac przed tym, czego sie pragnie"

I tu się wszystko kłuci. Z jednej strony strasznie chciałbym kogoś obdarzyć miłością, już inną niż kiedyś mądrzejszą, może dojrzalszą, ale gdy zaczne sobie myśleć jak to kiedyś bolało, to był ból wręcz fizyczny... to tak jak z wrzątkiem, gdy raz się poparzymy, nasze ciało automatycznie reaguje i przeciwdziała kolejnemu wypadkowi... Chyba już z tym muszę się pogodzić, życie w samotności, eh oby niezbyt długie. Firma wysyła mnie teraz na dwa lata do Japonii, więc to chyba będzie moja pustelnia...

Marcel, to przyślij mi coś fajnego z tej Japonii :> ale Ci zazdroszczę ;]

A co byś chciała może małego Japończyka? :P No głupi dowcip fakt, powinienem się wstydzić, ale ja zawsze mówię i piszę co myślę taki już jestem. A nie ma czego zazdrościć, bo czeka mnie tam mase pracy.

na dzieci za wcześnie :( za parę lat czemu nie :classic_cool: ale ja mam pierdolca na punkcie japońszczyzny, dlatego tak zareagowałam :P

Gość klikłam..
:D