Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domi.

krzywy kolczyk w pępku..

Polecane posty

Gość Domi.

Hej dziewczyny. Mam problem, zrobiłam sobie kolczyk w pępku. Tzn. zrobił mi go chłopak, który się tym zajmuje zawodowo. Ale zrobił mi ten kolczyk krzywo.. ;| Mówili mi, że się naprostuje i będzie ślicznie, ale mam kolczyk już od jakichś 4 miesięcy i nic. Tzn. naprostował się raz na jeden dzień, lecz znowu jest krzywo.. ;| CZY TO PRAWDA, ŻE KOLCZYK SIĘ JESZCZE NAPROSTUJE.? CZY LEPIEJ GO WYJĄĆ POCZEKAĆ, AŻ ZAROŚNIE.? CZY WOGÓLE ZAROŚNIE I NIE BĘDZIE ŚLADU.? Proszę o szczere i szybkie odpowiedzi.. Pozdrawiam Domi. ;*

Gość trzeba sobie bylo
Zrobic kolczyk w cipie. Nie pozdrawiam.

Gość po 4 miesiacach
już sie raczej nie zarośnie... ale możesz spróbowac zdjac... a bardzo krzywy jest?? ja sama robilam i oczywiście prosty to on nie jest, ale jakoś mi nie przeszkadza

Gość Domi.
noo jak stoję to bardzo. Ale jak leże to jest prosto. Nie jestem osobą jedną z najszczuplejszych 63 kg na 160 wzrostu.. ;/ I słyszałam, że jak leżę i jest prosty, to brzuch jest tak jak by był szczupły i jak wyszczupleję to będize prosty.. Tak słyszałam.

Gość a ja slyszałam
Ze to co mają kolczyk w pepku to lesbijki :o

Gość Domi.
No ja nie jestem lesbijką. Bez przesady..

Gość Wytryszek
Słuchajcie tez mam krzywego kolczyka w pępku i bardzo mi to przeszkadza.;/ Robiła mi go kumpela która powiedziała,że zna się na tym;] Mam go dopiero 3 tygodnie i trochę mi się babra,ale jest dobrze;] Tylko nie wiem co mam zrobić,żeby był prosty;/

Gość nataszaaefka112
zarośnie ci nawet do 6 h, tak całkowicie to z tydzień i już :D

Taki z tego gościa profesjonalista jak z koziej dupy trąba. Ja mam jakoś normalny, prostu kolczyk. Kosmetyczka zacisnęła specjalne obcęgi na skórze, zaznaczyła specjalnym flamastrem miejsca przekucia i jest wszystko ok.