Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmoteri

Powiedzcie ale tak szczerze- lansujecie sie na naszej klasie?

Polecane posty

Gość karmoteri

Lansujecie sie na naszej klasie? Dajecie czasem zdjecia takie zeby inni zobaczyli jak wam dobrze sie powodzi? Tylko szczere odpowiedzi.

Gość zliwidowałam tam
wiele miesięcy konto więc się nie lansuję a jak miałam konto, to miałam jedno zdjęcie za to mam kumpelę, która ma męża Anglika, mieszka w GB i podróżuje sobie po świecie, czym się lubi chwalić na NK, bo ma tam ponad 500 zdjęć z kolei mój kuzyn ma fotki z samochodem, też chyba ze 20 ludzie lubią ten szpan dla mnie to obciach

ja miałam i usunęłam- wkurzało mnie podglądactwo, kolekcjonowanie nowych gęb, byle było więcej w znajomych. I w ogóle wszystko- wielki spęd, lans i wieś az śmierdzi.

ja miałam konto, ale się wypisałam i miałam tylko jedno zdjęcie denerwuje mnie to, jak ktoś się chwali np. gdzie był na wakacjach i wkleja zdjęcia z palmami, hotelami itp. myślę, że robią to tylko po to, żeby im zazdrościć.

Gość 78678tuygudtrdee
kiedys jak mialam konto ;p rok temu;p to wstawialam fotki z moich zagranicznych pobytow i z wakacji z chlopakiem aby inni mi zazdroscili to fakt;p ale skasowalam na szczescie konto bo zaczynalo to przypomina wyscig szczurow;)

Gość biała magnolia
mam konto, nigdy nie miałam zdjęć, czasami zaglądam, pooglądam i spadam, nie interesują mnie kontakty z kol. nie odpowiadam na wiadomości, odrzucam zaproszenia bo już to jest wkurzające na początku było nawet ok, ale teraz to już się robi debilne

Gość kawaa na łne
Ja ownienie lansuje sie. Ale widze po innych ze straszna frajde im sprawia kiedy moga dać nowe zdjecia z wycieczek, z ukochanym, z dzieckiem itp. Ludzie strasznie lubia byc w centrum uwagi- czuja sie lepiej jak inni wiedza ze im sie dobrze powodzi. Ja natomiast nie musze sie tym chwalic- wystarczy ze mam swoje grono przyjaciol i rodzine i to z tym gronem swietuje, ciesze się. Nasza klasa nie jest mi potrzebna. Bo.. i tak nic z niej nie wynika.. Nie spotykam sie z tymi ludzmi, nigdy z pewnoscia sie nie spotkam.. a kolekcjonowanie znajomych z pracy, kursów- uwazam za kompletny debilizm- nie obchodzi mnie jak wyglada kolegi z pacy zona, gdzie on jezdzi na wakacje i ile ma lat. Ale niestety.. ludzie dodaja sie po to zeby tylko wiedziec wiecej o sobie.. nie dlatego ze chca utrzymywac z toba serdeczne stosunki, spotkac sie- tylko raczej jest to wscibskosc

Gość lirchu
Beznadziejny portal. Moi znajomi niektorzy wciaz tam siedza i zdjecia dodaja.

ahaha lans na naszej klasie :D czyli zdjęcia przy supersamochodach na parkingu supermarketu + fotki z plaży a w tle fototapeta :D

Gość daje se odciac reke
ze dziewczyna o nicku OstraSiostra ma na NK minimum 30 zdjęć ze swoim tępym pyskiem :classic_cool: tania lansiara od razu widać.

już wolę się lansować na gronie (miastowo) albo na facebooku (światowo) niż na tej zaściankowej naszej klasie :o ale i tak nie mam czym się lansować :( nie mam auta, farbowanych włosów,spalonej skóry, tipsów, pierścionka zaręczynowego, ciąży ani fotek z egiptu (bo wyjazd do egiptu to teraz taki luksus przecie)

a ja się lansuję wszędzie, gdzie się da :classic_cool: ostatnio lansiłam się w Złotych Tarasach :classic_cool: