Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NORBI77

CO DALEJ!!!!!

Polecane posty

Gość NORBI77

Witam wszystkich co prawda jest ta strona dla kobiet ale nie wiem co o mojej sprawie inni myślą.Może ktoś ma własne zdanie na ten temat.Jestem z żoną 11 lat po ślubie i 3 przed razem 14 lat wspolnego życia.Ona ma dziecko z facetem z którym nie miała ślubu dla niego to było 3 dziecko.My nie mamy wspólnych dzieci bo ona nie chce.Kiedyś powiedziała żeby mieć dziecko muszę mieć auto mieszkanie i pracę ,z ojcem jej dziecka tego nie miała.Jak ją poznałem miałem 18 lat ona 25 zakochaliśmy się. W tamtym czasie było wielkie bezrobocie ale ja sie zawziołem i cały czas gdzieś pracowałem czy to legalnie czy na czarno.Obecnie mamy oboje pracę,kupiliśmy mieszkanie na kredyt(prawie spłacone)samochód ,wyrzeczeń z mojej strony było dużo ale miałem cel .Jednak ten cel coraz bardziej się ode mnie oddala.Postawiła mi warunki,spełniłem je,ale pytam sie żony gdzie zaufanie.Jemu mogła zaufac dać mu dziecko dać mu szczęście, a mąż

Masz prawo kopnac ja w dupe skoro obiecuje i robi cie w balona... mogla powiedziec z gory ze nie

Szkoda tylko ,że nie stać go było na to,żeby się przyznać na tym forum do tego,że mnie zdradził z koleżanką z pracy.Zanim się wypowiecie pamiętajcie że -kij ma dwa końce.