Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca niewiedząca

ważne pytanie!

Polecane posty

czy tabletki antykoncepcyjne mogą fałszować wynik testu ciążowego??? wiem ze to glupio brzmi ale ja mam tyle objawój ewentualnej ciąży a testy (2) wychodzą negatywnie... dodam że biore tabletki yasmin i od dzis mam 7 dniową przerwe...

nikt nie wie??

kiedy byłam w pierwszej ciąży brałam tabletki anty i jak mogę stwierdzic nie działały!!! Bo byłam w ciązy, była zagrożona itp ale nie dało się ratować i konieczny był zabieg w 11 tyg. . Więc weż się w garść i idz do lekarza dodam żę testy też miałam negatywne

to mnie teraz załamałaś bo myślałam że to jednak niemożliwe żeby być w ciąży a testy tego nie wykazały a ostatnio troche zabalangowałam... mam nadzieje ze to jednak fałszywy alarm bo planuje dziecko ale chce się do niego przygotować a w takiej sytuacji to nie dość że tabletki to jeszcze alkohol ;/

moje objawy to ( od tygodnia) ból piersi i podbrzusza od ok 3 tyg senność, rozdrażnienie- nie mam mdłości a teraz czekam na krwawienie (7 dniowa przerwa po krorej planuje nie brac juz tabletek)

Poczekaj te 7 dni ... wszystko się okaże a jeśli chcesz po tabletkach zajśc to radze wstrzymac się ok półroku bo podobno wtedy narzady nie pracuja tak jak u kobiety w pełni plodnej i może byc nieciekawie

no wlaśnie miałam tak zrobić bo chce żeby dzidziuś miał jak najlepsze warunki i dlatego mam nadzieje ze teraz to fałszywy alarm...