Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość honono

Dziwczyny ja to nie wiem,chlopak wczoraj poszedl sie spotkac z kolegami, wrocil

Polecane posty

Gość honono

o 4 rano, tak pjany, ze ledwo stal , a dzis do mnie dzwoni i ledwo ggo zrozumialam co do mnie mowil. Jak mozna sie doprowadzic do takiego stanu. Czasem moze sie napic kazdy, ale bez przesady-nosz tak mnie to wkurza ze szok . Czy wasi faceci tez tak czasem maja ? Ja to ni wiem , nic fajnego w ttym nie ma, potem tylko zdychasz, zle sie czujesz, co za glupota !

Gość martynkoska 23
maja kochana maja więc się nie przejmuj... mój rzadko pije ale jesli juz to do totalnego zgona. tez wtedy do mnie dzwoni i bełkocze wyznania miłosne. wczesniej się wściekałam ale teraz przymykam oko...w sumie to miłe że w takim stanie dalej cały czas o mnie myśli heh...lepiej wyłaczać tel, po co sie denerwować.

Gość honono
moj moze mi nie prawi wyznan milosnych, na poczatku jak jest pijany, ale ejscze kontaktuje to mi pisze smsy, gdzie ejst co robi, i ze jest pijany, i ciagle mi wysyla buziaki, a potem to juz chyba, nawet telefonu nie umie obsluzyc, wiec nie dzwoni, ani nie pisze . Moj tez zadko pije, no a jak juz sie napije to ooo jest w takim satnie ze go ni chu chu nie rozmumiem co mowi, tak mu sie ejzyk plata ;/ a mielismy dzis tyle zrobic, on zawsze o wszytkim zapomina denrwoje mnie to ;/ koledzy robia mu bigos w glowie, no ale coz...

moj chlopak z reszta jak kazdy lubi czasem wypic, ale nigdy do takiego stanu sie nie doprowadza, zawsze moze chodzic i normalnie mowic i staje mu tez jak trzeba wiec nie narzekam hehe ;) nie pozwol by twoj facet tak robil, kazdy powinien pic tak by miec nad soba kontrole, nno chyba ze pije sie u siebie wdomu to mozna upic sie do nieprzytomnosci ;)))