Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bu3o

Pomocy jak Jej pomoc!!! blagam

Polecane posty

Problem jest taki moja dziewczyna chyba wariuje o byle co sie zlosci wyzywa od frajerow cieci itd.Gdy sie jej ktos przeciwstawi lub wyrazi wlasne poglady potrafi sie rzuci z rekoma i bic nie wazne czy to ja czy jej mama. Wyzywa mnie od frajerow ja od szmat itd.Na moja mame mowi Ku.wa wpada w szal czasami potem placze i przeprasza ze juz nie bedzie itd ze nie wie czemu tak ma itd. Ale to nic nie daje gdy znow zacznie sie jakis temat on znow zaczyna wyzywac kazdych od roznych naprawde roznych swoja matke od kurw szmat potrafi bic itd.Kazdy dla niej jest suka kurwa itd pozniej znow ochlonie i przeprasza itd. co to jest? blagam pomocy

A co najgorsze opowiada w domu ze jak sie klocimy to ja ją bije itd a to nie prawda.A jak pokloci sie w domu u siebie to znow mi opowiada ze ojciec ja bil tym a matka tamtym ze ja wyzywali itd.Skąd ona ma takie wizje nie wiem co mam robic.RObi sie coraz gorsza bije i wyzywa kazdego jak jej cos nie pasuje.

Ona nie chce slyszec o psychologu jak zaczne temat o psychologu bije mnie drapie pluje wyzywa od najgorszych ona ma dopiero 21 lat.

Gość kazik.kraQ
Ona powinna sie leczyc jak najszybciej

no to chyba bedziesz musial sie znia rozstac bo potrzebna jej pomoc psychologa psychiatry nic ja wiecej nie uratuje alebo rob jej tak samo jak ona tobie

pozwalasz aby Twoja dziewczyna nazywała Twoją mamę kur...ą????Tak jak człowiek traktuje swoją matke tak bedzie traktował potem partnera.Mysle ze Twoja dziewczyna ma zaburzenia emocjonalne To sie leczy u psychiatry .jesli chcesz jej pomoc to powodzenia ale ja bym zwiała gdzie pieprz rosnie .

Gość ona ma az 21 lat a nie
dopiero,jednak radzilabym wizyte u specjalisty,sam nie dasz rady.Takie zachowanie nie jest normalne.

Gość leode
Jest chora psychicznie musicie jej pomoc albo zagnebi was na smierc bawi sie wami teroryzuje szantazuje zapewne ona powinna miec zielony papier

Gość Danabanana
Możliwe że bierze jakieś narkotyki

Gość Knawel
Moja siora ma to samo wykonczyla juz 3 facetow w koncu zaczela sie kiwac i zrobila sie z jej jarzynka lezy calymi dniami i patrzy w sufit i lyka jakies leki od psychologa

tak Ona ma JUŻ 21 lat wiec okres dojrzewania ma za sobą .Jak mozna byc z kims kto nas bije pluje na nas i zadrecza psychicznie .traktowałes ją kiedys tak samo ?

narkotyki odpadaja na 100% Caly czas opowiada jak to w pracy ja gnoja jak traktuja jak wykorzystuja. Ze zawsze sama musi wszytsko robic itd.A jej mama mowila mi ze ma normalny kontakt w rpacy z kolezankami itd wiec po co tak zmysla?

Nigdy ja tak nie traktowalem w zyciu nie uderzylem co chciala to zawsze miala.Lecz teraz jak ona mnie uderzy to ja jej lekko oddaje ale przewaznie klapsa w tylek lub ramie delikatnie bo juz nie wytrzymuje.To ona odrazu telefon do swojej mamy ze ja pobilem jak ona sie pokaze w pracy ma siniaki itd a nic nie ma.Jej rodzice wiedza ze taki wymysla i wiedza ze bym jej nie uderzyl ale ona tak manipuluje wszytskimi ze szok

kocham ją i chce jej pomoc tylko ona zawsze taka zimna wyzywa mnie itd.Ale dwa osttanie dni byly ok nie klocilismy sie razem sobie cos robilismy bylo ok dzis rano jej powiedzialem ze dziwne ze sie nie klocilas sie o nic ze nie wyzywalas dwa dni itd no to masz po 2 h zaczela sie jazda ze tamta kolezanka ma to tamta tamto ze ta nie musi robic a ona musi ze jestem beznadziejny itd i znow zabrala swoje rzeczy i pojechala do mamy ! i opowiada tam glupoty. A zaczelo sie dzis od tego ze chcialem jechac do mojej mamy w odwiedziny jest w sanatorium pomyslalem ze bylo by jej milo a ona ze to bezsensu ze jestem mamim synkiem i zaczelo sie wyzywanie;/

Gość Ronni.wawka
Ona jest rozkapryszona struga wielka panią dame i gówno ma takie sa najgorsze i to pewnie rude:D bo rude to takie zawsze sa i do tego falszywe

Gość kasia.wlkopol
cos o tym wiem..... Ona jest chora psychicznie na sama mysl jak mozna wyzywac wlasna matke ... w ogole kogo kolwiek to zachowanie wskazuje ze jest NIE NORMALNA

Ta dziwczyna ma ewidentny problem z kontrolą emocji. Moim zdaniem musisz jej postawić ultimatum. Że albo pójdzie z Toba do pstychiatry (nie psychologa) i zacznie brać leki uspakajające albo odchodzisz od niej. I to musi być tak powiedziane, żey to był jej wybór. Jeśli się zgodzi to będzie leki brała, teraz są takie leki , że czuje się nawet,że się je bierze.... taka kuracja musi trwać conajmniej rok czasu - najlepiej 2 lata ale to już lekarz stwierdzi. Najlepiej by była poparta terapią. wszystkiego dowiecie się w gabinecie, Ostrzegam, innej drogi nie ma!

Gość maurycyHa
Ona nie zasluguje na Ciebie ani na swoja mame jak kiedys was zabraknie to zobaczy!!!!ale bedzie za pozno

Blagalem prosilem by poszła do poradni zdrowia psychicznego ona mowi ze nie jest glupia i zawsze robi w tedy wojne !

Ja juz czasami sie poddaje nie mam juz sil walczyc za nas dwoje naprawde! ale kocham Ja i nie wiem co robic dalej

Gość wariatka taka ja JA
Lekarz jej nie pomoze musisz na sile ja zaprowadzic do lekarza bo ona jest chora chora chora zrozum to!

Powiedz jej, że nie uważasz, że ona jest głupia tylko ma iść do lekarza poto by lepiej jej się żyło i by nie miała tych wybuchów. Nie masz jej prosić tylko powiedzieć jej, że tak się nie da żyć i mimo, że ją kochasz nie potrafisz tak dalej. I że jeśli ona Cię kocha to niech z Tobą pójdzie po jakieś leki odpowiednie. Prośbą nic nie zdziałasz, powiedz, że odejdziesz jeśli nie pójdzie i tak nie założysz z nią rodziny jeśli ona nic z tym nie zrobi.

Gość amalletta
człowieku, wyobraź sobie że ta kobieta jest matką twoich dzieci... jak ci mało wyobraź sobie sprawę o rozwód z orzekaniem o winie, gdzie laska opowiada niestworzone historie Zatraciłeś instynkt samozachowawczy? Jak się nie chce leczyć to ją pożegnaj, bo długo to ty tak nie pociągniesz

Gość A NIBY ZA COOOOO
ja kochasz?? co ona ci wlasciwie daje oprocz ciaglych schizow??? :-0 :-0 :-0

Kocha sie za nic... miłość nie jest interesowna. Ale ona niszczy tą miłość więc jeśli chcesz ją ratować to nie masz wyjścia. NIc innego na to nie poradzisz.

kiedys byl temat slubu i odrazu dla niej wyskoczyl temat rozwodu i co sie stanie z naszymi ewentualnymi dziecmi to ona juz ma plan ze na robi mi syfu w pracy ze wymysli ze ja gwalce itd ja naprawde juz sie glubie co mam robic ehh

Kiedys jej powiedzialem ze chyba bylo by mi lepiej bez niej w nerwach tak bylo to odpowiedziala ze tak sobie juz nikogo nie znajde ze jestem starym kawalerem i zebym sie cieszyl z tego co mam . (mam 28lat)

Gość hehehe kobiety sa the best
ONa ma mozg ?zapytaj jej kto ja bedzie chcial skoro ona taka chora i glupia pusta i niewyrachowana ona mysli ze jest kim pamela :D hahahah

Gość kasia.wlkopol
to jest jakies brzydkie kaczatka po tuningu i lifcie bo kazde pasztety jak zrobia z siebie cos takie sa hahha olej ja ona jest chora