Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iygyfluy

rak trzustki

Polecane posty

Gość gość
Ten "pan" w temacie raka płuc też sie reklamuje, na szczęście z mizernym skutkiem.

Gość gość
gość 2017.12.06 gość 2017.12.06 Pamiętaj zdania zaczynamy z dużej litery.

Gość gość
Przecież to ściema, gość pisze sam z sobą, sam siebie reklamuje. :-O Taka pseudo-tajemnica.

Gość Ronald e
Witam serdecznie jestem Ronald pragnę tylko wszystkim życzyć szczęśliwego nowego roku i bardzo dużo zdrowia . pozdrawiam .Ronald

Gość gość
Ron, tobie dziękujemy. Otwórz sobie swój temat z swoim cudownym leczeniem.

Gość gość
Witam , moja koleżanka 46la nie paląca nie pijąca we wrześniu diagnoza rak trzustki , Dali jej malutką nadzieję ponieważ Guz był bardzo malutki . Szybko operacja , chemia . Wszystko wyglądało że będzie może dobrze a tu W grudniu Szok przerzuty Wątroba płuca narka . Rak trzustki nie jest wyleczalnu . Moja koleżanka Odrzuciła dalsze leczenie i wyjechała z rodziną na ostatnie wakacje . I to już druga osoba którą dobrze znam umiera na Raka trzustki

Nie wiem, czy wiedzieliście, ale rak trzustki to choroba, która najczęściej dotyczy mężczyzn, a ryzyko zachorowania dodatkowo wzrasta wraz z wiekiem. Na szczęście są sposoby na to, aby wyleczyć raka trzustki, mimo iż operacja trzustki to trudny zabieg polegający na całkowitym wycięciu guza wraz ze zdrowymi tkankami. Myślę, że mógłby was zainteresować ten artykuł http://raktrzustki.pl/leczenie/leczenie-raka-trzustki/ . Znajdziecie w nim wiele cennych informacji. Ja sama dowiedziałam się wielu rzeczy, o których wcześniej nie miałam pojęcia.

Gość FRAM
Niestety na dzień 04.07.2018 rak trzustki jest nieuleczalny. Zgon następuje do 6 miesięcy . Nie ma żadnych pestek , cudownych leków z Tybetu, chemii , naświetlań. Jeśli diagnoza jest potwierdzona ( rezonans, tomograf) nie ma szans. Żyjcie chwilą i cieszcie się. I bardzo ważne nie pokładajcie wiary w uzdrowicieli, szamanów , cudowne leki, historie wydumane w internecie i nawet w lekarzy. Tego dziadostwa NIE DA SIĘ WYLECZYĆ. Pisze to Wam osoba , która opiekowała się 8 miesięcy osobą chorą na raka trzustki

Gość gość
Zgadzam się.... Sami walczyliśmy 10mcy z tym g*nem!!!!przegraliśmy ta nierówna walkę....należy cieszyć się z każdej wspólnie spędzonej chwili..... U nas osoba chora wierzyła do ostatnich swoich dni że się uda......A my razem z nią..... Próbowaliśmy chyba wszystkiego co było na tamten moment możliwe do spróbowania... Żal,ból i nie pogodzenie się że strata będzie dlugi.... Powodzenia!

Gość gość
Hipertermia onkologiczna w Polsce. BiałaOnkologia.pl™ _ www.bialaonkologia.pl

Gość gość Aneta
Witam. Czytam i szukam, znowu czytam i znowu szukam....tak w mojej rodzinie moja mama lat 65 zachorowała na tego paskudnego ,,skorupiaka'' trzustki. Rok temu diagnoza, gruczolakorak trzustki usunięty w całości z marginesem, uzupełniająca chemia i werdykt,,jest Pani zdrowa'' teraz tylko będziemy kontrolować....i po dwóch tygodniach nasilone bóle i werdykt ,,wznowa'' przy pniu trzewnym.Świat się zawalił, a jednak walka trwa, podjęła się dodatkowej chemii Folfox...ale jest ciężko. Jeżeli ktoś może podzielić swoimi doświadczeniami, informacjami, radami będę wdzięczna

Gość gośćjus
Moja mama żyła od objawów 10 miesięcy. Lat 67..gdy się dowiedziała że to to było 5 miesięcy później. Walczyliśmy wszyscy. Niestety

Gość FRAM
Ludzie. Nie ma lekarstwa na raka trzustki NIE MA. Pozwólcie odejść chorym bez bólu jeżeli to możliwe.

Gość hexiasta

Witajcie. Niestety dołączam się do opinii,że raka trzustki wyleczyć się nie da. U mojej Mamy zdiagnozowano tą chorobę w 31.08.2017 roku, zmarła 16 sierpnia... Guz był nieoperacyjny bo oplatał tętnicę. Były chemie, naświetlania, suplementy, wlewy, bioenergoterapie, cuda na kiju. Konsultacje nawet za granicą. Nie ma ratunku.

Jedyne co można zrobić to być z bliską osobą do końca.

Gdyby mnie dotknęła ta choroba, to wyjechałabym na wakacje swojego życia, zadbała o sprawy spadkowe za życia i cieszyła się resztą czasu, jaki by mi pozostał. Żadna chemia tu nic nie da, żadne wlewy z witaminy C, żadna witamina B17 czyli pestki czegoś tam...

Tu może pomóc tylko cud, ale czy cuda się zdarzają?

Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Gość prazykwantel sprzedam

Cześć

Proszę rzuć okiem i przekaż znajomym, którzy mogą być zainteresowani tą informacją.

Postanowiłem napisać zestawienie leków, które oprócz swojego podstawowego zastosowania przeciw pasożytom i grzybom, są używane w eksperymentalnym leczeniu raka. Leki te również wzmacniają działanie specjalistycznych leków przeciwrakowych.

W ostatnich miesiącach szereg osób zwróciło się do mnie o zaopatrzenie ich w leki, z polecenia lekarzy onkologów, którzy nie mogli wystawić recept z powodu zaawansowanego stopnia raka i zaprzestaniu leczenia konwencjonalnego.
Zawsze konsultuj się z onkologiem, jeśli zamierzasz się leczyć samodzielnie. Jeśli lekarz nie chce z Tobą współpracować, to szukaj drugiej opinii. Na początek wyślij mu kopie mojego maila lub wydrukuj, jako wstęp do dyskusji.

Poniżej wstawiłem tylko skrót informacji o tych lekach i bez linków do literatury medycznej, ponieważ wstawienie wielu linków wysłało by mojego maila do kosza.
Łatwo można samemu wygooglować gryzeofulwina rak, ketokonazol rak, mebendazol rak, itrakonazol rak, niklozamid rak, albendazol rak, iwermektyna rak, disulfiram rak. Czy znacznie więcej źródeł po angielsku - cancer i Griseofulvin, Ivermectin, Albendazole, Mebendazole, Niclosamid, Itraconazole, Ketokonazole, Disulfiram.

GRYZEOFULWINA
Działa na większość rodzajów raka. Dawkowanie 500g 3x dziennie

KETOKONAZOL
Rak prostaty, wątroby
"Ketoconazole suppresses the growth of hepatocellular carcinoma"

VERMOX MEBENDAZOL
Wiele różnych nowotworów "Mebendazole, a well-known anti-helminthic drug in wide clinical use, has anti-cancer properties that have been elucidated in a broad range of pre-clinical studies across a number of different cancer types. Significantly, there are also two case reports of anti-cancer activity in humans."

ITRAKONAZOL
Rak prostaty, płuc, podstawnokomórkowy skóry. Możliwe białaczka, rak jajnika, piersi, trzustki. Może wzmacniać inne leki.
"Clinical trials have shown that patients with prostate, lung, and basal cell carcinoma have benefited from treatment with itraconazole, and there are additional reports of activity in leukaemia, ovarian, breast, and pancreatic cancers"

NIKLOZAMID
Rak piersi, prostaty, jelita grubego, jajnika, szpiczaka mnogiego, mózgu, ostra białaczka szpikowa, płuc, głowy i szyi.
"Anti-cancer activity of niclosamide has been demonstrated in human breast cancer, prostate cancer, colon cancer, ovarian cancer, multiple myeloma, acute myelogenous leukemia, glioblastoma, head and neck cancer and lung cancer cells"

ZENTEL ALBENDAZOL
Rak jajnika "A single dose of albendazole (150 mg/kg) dramatically suppressed tumor levels of both VEGF and HIF-1"

IWERMEKTYNA
Rak jajnika "Ivermectin exerts an anti-tumor effect on epithelial ovarian cancer EOC cells by interacting with the KPNB1 gene"

DISULFIRAM
Rak prostaty, piersi, jelita grubego:
"Of the more than 3000 patients taking Antabuse, the cancer death rate was 34% lower for the 1177 who stayed on the drug compared with those who stopped taking it, the researchers report today in Nature. The drug was an equal opportunity anticancer weapon; its benefits held for prostate, breast, and colon cancer, as well as cancer overall."

Specjalizuję się w sprzedaży leków przeciwpasożytniczych, przeciwgrzybiczych, które są albo trudno dostępne lub całkowicie niedostępne, nie wprowadzone jeszcze do sprzedaży lub wycofane.
Z listy wykluczyłem leki, których nie posiadam w sprzedaży, natomiast mogę je sprowadzić na zamówienie. Wszystkie leki pochodzą z Tajlandii, gdzie mieszkam.

W przypadku zakupów na leczenie raka, oferuje ceny hurtowe.

Jan Krongboon

massagewarsaw gmail com

0066994403698

Gość Ból w okolicach ledzwi

Witam, 

Moja mama Jest już dwa lata po resekcji trzustki Cierpi na dolegliwości bólowe  w okolicach ledzwi dolna część  pleców bierze masę środków przeciwbólowych ale nic nie pomaga Może ktoś mial podobnie lub może wie cos na ten temat. Dodam że cukrzyca jest w sumie unormowana zdarzają się rozchwiania ale jest całkiem dobrze tylko ten ból w plecach 

Gość Jadzia

U mojego taty (73 lata) diagnoza była 02.11.2018 - żółtaczka mechaniczna, zabieg odbarczania (protezowania dróg żółciowych) był ratującym życie. Wyrok - rak trzustki. Guz nieoperacyjny, rak rozsiany... od tygodnia stan nagle się pogorszył, prawdopodobnie przerzuty do mózgu...dawano nam 6 miesięcy, minęło 9, za każdy dzień byliśmy wdzięczni - teraz to już masakra i dla taty i dla nas... nie ma lekarstwa... jedyne lekarstwo to miłość, bliskość... 

trzymam kciuki za wszystkich chorych i ich rodzin - to bardzo trudny czas 

Gość Aga
Dnia 26.01.2014 o 19:12, Gość gość napisał:

Witam. U mojej babci stwierdzono 12/12/2013 raka trzustki z przerzutami do wątroby, otrzewnej, płuc. Przeżyła dwa tygodnie.W dzień pogrzebu 31/12/2013 skończyłaby 83 lata. Strasznie cierpiała. Ostatnie minuty jej żyły straszne jak sie dusiła. Nic już nie mogliśmy zrobić.

Moja mama ma od 1.04.2019 raka trzustki. Cukrzyca normalka ale juz zaczela kaszlec i ma cos na plucach. Ide 10.10.2019 do chirurga bo chce operowac ale nie mam nadzieji ze przezyje. Niby jest dobrze ale to rak trzustki zlosliwy glowki.