Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alip

nie śpi!!!!!

Polecane posty

Gość alip

Moja córka budzi sie w nocy co 10-15 minut. Ma 10 m-cy i nie jest już na piersi. Budzi się i płacze, stęka, kwęczy, czasami chistarycznie krzyczy. Wtedy: woda do picia i smok. I śpi. Kolejne 10 minut. Nie pomaga nocne dokarmianie. Jestem bliska obłedu. Prawie nie sypiam. Lekarka mówi, że "taka jej uroda". Przepisała mi łagodny syrop uspokajający na noc, ale nie pomaga. Mój starszy syn ma 6 lat. Przez pierwsze dwa budził się co godzinę. Myślałam, że to masakra. Jak mam nazwać to co dzieje się z córką? Jest zdrową, dorodną, uśmiechniętą dziewczynką. Ale ja juz nie daję rady. Za miesiąc wracam do pracy. Co mam robić?

moim zdaniem zaczęła bym od zmiany lekarza. Jeśli dziecko nie da rady spać, nie jest głodne a mimo to budzi się i płacze to nie jest to tylko uroda dziecka.

Gość smietnik
wyrzuc dziecko i zrob inne. Moze bedzie Ci bardziej pasowalo

Gość alip
To nie jest jedyny lekarz z którym to konsultowałam. Wyniki wszystkich podstawowoych badań są w normie. Sytuację rodzinną mamy stabilną i przyjazna naszym dzieciom. Starszy też budził sie po 6-7 razy.... Proponowano mi wyjazdy do kliniki zaburzeń snu (z zaznaczeniem, że dziecku leków nasennych i tak nikt nie przepisze), ale to daleko a mnie zwyczajnie na takie wyjazdy nie stać....

Gość alip
bardzo proszę wyłącznie o konstruktywne odpowiedzi dziecko mi pasuje, co nie znaczy, że nie mam problemu...