Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pierssssssiątko

Paranormal Activity - kto oglądał?

Polecane posty

matko... nudy straszne i taki sztuczny że przez minutę nie myślałam że to horror ma być :o w ogóle nie zrobił na mnie wrażenia (dla porównania - oglądając film 'rec' omal nie weszłam pod siedzenie ze strachu) już nawet 'egzorcyzmy emily rose' znacznie lepsze

Oglądałam "Rec'a" i powiem szczerze owszem - był straszny ale nie było momentów, w których nie patrzyłam na monitor, zaś w Paranomal Activity kilka razy wolałam nie patrzeć... Dla mnie ten drugi był o wiele straszniejszy. A jak Wasze opinie?

Beznadziejnia rezyseria -> krecone niby amatorska kamerka, co mialo dodac wiarygodnosci. Nigdzie nie widac ducha, tylko jakies kiepskie przeslanki w postaci sladow maki na podlodze czy trzaskajacych drzwi:d usmialam sie po pachy, ale narzeczony mial pietra:D

Jedno niedociągnięcie jakie zauważyłam w filmie to takie, że pod sam koniec, gdy dziewczyna siedzi przy łóżku, mimo bardzo szybko mijającego czasu kobieta kiwa się wolno...

Gość goodies
"I nie wieże" a ja dwie wieże 😭

calabaza - u mnie podobnie , chłopak się bał , mówił "o zaraz coś będzie coś wyskoczy" a tu nic. nuda. ja próbowałam się wciągnąć ale jakoś nie mogłam. film drętwy.

najlepszy był ten motyw ze zdjęciem na strychu, wyciąganiem za nogi z łózka bo koniec to taki sobie. Już nie miało siec zym skończyć tylko opętaniem. Nie ma tego w filmie ale żeby człowieka opętało musi się na to wyraźnie zgodzić: podpisać cyrograf, wywoływać duchy itp.