Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwona 27 Białystok

Wg badan polacy są najbrzydsi w europie. Nawet w wiadomosciach mowili

Polecane posty

Gość Iwona 27 Białystok

ja sie z tym zgadzam. Dla mnie polak to: niedomyty głupiec, złodziej, tłuste włosy, brudne wieśniackie dżinsy, śmierdziel, pije tanie piwo, ma brudne paznokcie, małego niedomytego penisa, wlochate smierdzace pachy, cuchnący oddech, brudne buty,brzydkie rysy twarzy, pluje na chodnik,śmieci wszedzie, łazi z reklamówką, zaniedbany pies, bez kasy, bez perspektyw, karany, ma kłaki włosów w nosie i uszach, nie potrafi niczym zainteresować,jest agresywny, jak sie napije to albo płacze albo chce sie bić, leniwy, dla mnie polak to najohydnieszy czlowiek na swiecie

Gość vvvvv
Wszystko zależy od tego jak sie takie "badania" zrobi.

Gość latynos......
Iwona 27 Białystok 👄 ;)

Odezwała się :-o A Wy to może jesteście bez zarzutu ? - Nie golicie na zero miejsc intymnych - oczekujecie, że facet będzie za was zawsze płacił - lecicie na kase zmieniając nazwę na zaradność - obgryzacie paznokcie - czasami wali od was morszczukiem albo o zgrozo flądrą - walicie fochy - stroicie księżniczki - macie parcie na ślub I co ? Może tak nie jest ? Więc zamilcz nędzna przedstawicielko gorszego gatunku i klękaj do miecza :classic_cool:🖐️

Gość zapewne tatusia też ten
opis dotyczy...jeszcze bym dodała obciążony chorobą psychiczną...dziedziczną.

Gość to ja dorotka
bydlaku 👄 choc loda ci zrobie ;)

Gość zdziwionaaaaa
trochę dziwne jest to co piszesz, ciekawa jestem jaka Ty jesteś. Bo z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że chyba piszesz o sobie tylko w rodzaju męskim.

Odezwała się jakaś wsiura z podbiałostockiej wsi w Polsce F :-o A co ty widzialas w zyciu poza klosem w dupie okolicznych rolnikow ktorzy kochaja cie mocno od tylu ? :classic_cool: Nie ośmieszaj sie 🖐️

Gość janiajania

Gość niedomyta pacha zofii
co racja to racja! polskie chlopy to brud, smrod i dzicz! mieszkam w londynie i na mojej dzielnicy pelno takich obszczykioskow w zapyzialych dresach nylonowyh, zlopia piwsko w parku i drapia sie po jajcach... a w metrze tylko kurwami zalatuje. albo cwaniaczkuje ile to kasiory trzepia jako superwizory hahaha potem leca do teskacza po tanie brendy lub cajdry, w sport direct nakupuja sobie dresiwa londsdale i w tkmaxxie pare markowych majtek d&g ktorymi potem swieca przez tydzien....szkoda slow. jeden na 100 polaczkow w londynie jest ok reszta nadaje sie do kastracji, zeby nie rozpylali swojej zgnilizny dalej

Gość giendaX
hahah dzeciaku zastanow sie jak zachowuja sie angole na wycieczkach napierdoleni jak szpadle i szczaja gdize popadnie

Gość ERTYUIO
Debilki! a was co duch swiety zrobil? o swoich ojcach tez tak mowicie? ja pier dole...

Gość do pań co się źle wypowiedział
To widzę że w dobrym towarzystwie przebywacie.Znam takie powiedzeni "z kim się przestaje to takim się staje"-czy jakoś tak.Więc wy pewnie też takie jesteście,bo jaka normalna dziewczyna zna takiego "żula" z ulicy(bo te opisy pasują do takich osób)Normalna zadbana itd.raczej nie zna tak dogłębnie takich panów.A do pani z Londynu "niedomyta pacha zofii" - większość polaków którzy wyjechali do Anglii wyjechali za pracą i to z reguły fizyczną-to co ty się spodziewasz po takich osobach że będą czyjeś kible sprzątać a przy tym dobrze wyglądać.Ty pewnie też kible sprzątasz a wymagasz nie wiadomo czego no może na zmywaku pracujesz lub jesteś panią do towarzystwa. Ale bez urazy :)