Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta pyta

faceci.. co wiecie o kobietach?

Polecane posty

A mi akurat nie zależy aż tak bardzo na tym, aby mój facet wiedział co tam się ze mną wewnątrz dzieje ;) Mój ukochany i tak chyba sporo o tym wszystkim wie, to znaczy tyle ile powinien ;) I mówi mi kiedy mam mieć okres, ponieważ ja zawsze zapominam. Mówi tak- kochanie jutro powinien Ci się zacząć ;) Zazwyczaj trafia ;)

Gość kobieta pyta
pomijajac ze nigdy nie widzialam tyle przeklenstw w jednej wypowiedzi. W sumie masz racje wy faceci macie zapierdalac , a my w zasluge ze np. urodzilysmy dziecko mamy miec zycie jak krolewny . I tak ma wlasnie byc !!

A mi akurat nie zależy aż tak bardzo na tym, aby mój facet wiedział co tam się ze mną wewnątrz dzieje ;) Mój ukochany i tak chyba sporo o tym wszystkim wie, to znaczy tyle ile powinien ;) I mówi mi kiedy mam mieć okres, ponieważ ja zawsze zapominam. Mówi tak- kochanie jutro powinien Ci się zacząć ;) Zazwyczaj trafia ;)

Gość nieduczony jarusiu
idz do ksiazek bo kiepsko z wiedza dzis juz nie pamietam o jakiego ucoznego chodzilo, o fizyka jakiegos, to jego siostra wynalazla wszystkie prawa ale poniewaz wtedy kobietom nie wolno bylo pracowac ani tym bardziej zajmowac sie nauka, opublikowano je pod jego nazwiskiem i tak funkcjonuja do dzisiaj, i pewnie jeszcze byly takie przypadki, tak wiec, jareczku albo sie doucz albo idz do psychiatry bo ten uraz jak zobaczyles jak mamusia obciaga tatusiowi niezle ci zryl berecik :D albo idz obciagnij komus :D

Gość niedouczony jarusiu
no niestety nie masz zielonego pojecia o kogo chodzi :D

Gość ja to wiem na pewno że
ta dyskusja jest be sensu.

Gość kobieta pyta
a wlasnie ze z sensem .. nich faceci wreszcie przejrza na oczy , ze to nie oni sa pepkami swiata..a ich liczna szarych komorek to 1:100000000 komorek kobiet.

Gość ja kobieta wiem na pewno
a dlaczego tak generalizujesz? są kobiety warte okreslonych mężczyzn i na odwrót. jak będziesz tak myślała o kobietach, to z kolei wyjdzie że kobiety uważają się za pępek świata. a dlaczego, a po co? kobiety są światu potrzebne tak samo jak mężczyźni.

Gość kobieta pyta
a do czego sa potrzebni mezczyzni ??? Bo nie wiem . No oprocz tego ze daja nasienie i robia dzieci a pozniej zostawiaja kobiete z bachorem sama ?

Gość wiemy że sa głupitkie np.
Przykład: Witam. Współżyje ze swoim chłopakiem z którym jestem ponad 3 lata, zawsze mam orgazm łechtaczkowy w momencie, a raczej w pozycji na jeżdzca są od 1-3 rzadko 4 . Sama się nie zaspokajam bo nie potrafię i nie chce . Dziś doszłam podczas gdy jeden palec miał w dziurce a jezyczkiem lizał mi łechtaczke i drażnij c*pke języczkiem. Pierwszy raz w ten sposób miałam orgazm łechtaczkowy. Drogie panie o to pytanka. 1. Jak przedłuzyć podniecenie bo często po 1 orgazmie łechtaczkowym całkowicie mi opada? 2. Jak zwiększyć skale orgazmów łechtaczkowych ? 3. Jak czerpać przyjemne uczucia z penetracji ( od czas do czasu zdarzą się takie chwilowe miłe odczucia gdy penis ociera się o ścianki pochwy,ale rzadko) 4. I czy mam szanse kiedyś w przyszłości na orgazm pochwowy i jak wy drogie panie się tego nauczyłyście?

Gość no i tą wreszcie
trafną pointą zakończyliśmy temat. DOBRANOC

Gość no i tą wreszcie
To było do --->ja kobieta wiem na pewno*** kobiety są światu potrzebne tak samo jak mężczyźni.**** A wy baby znowu musiałyście się wciąć w sam środek. Mówiłam DOBRANOC

Gość kobieta pyta
yyyyy...a co nas obchodzi twoje zycie seksualne ? To chyba nie miejsce na takie cos hmm ??

Gość ja kobieta wiem na pewno że
Nie wszycy mężczyźni zostawiają kobietę z bachorem samą, no proszę cię... są potrzebni do tego wszystkiego w czym my jestesmy od nich słabsze, patrz w tekstach o płci mózgu. są potrzebni do postępu technicznego na świecie. są potrzebni do ciężkich prac fizycznych. chciałabyś pracować przy budowie mostu albo w kopalni ?

Gość hdcv ufhgr
autorko, mezczyzni sa potrzebni chocby do seksu :D nie wyobrazam sobie seksu z kobieta, fuuuuuuuuuuj :O a cale zycie z wibratorem to co to za zycie

Gość kobieta pyta
kobiety sa do tego za slabe... ale gdyby nie bylo facetow to napewno dalybysmy sobie bez nich rade.

Gość ja kobieta wiem na pewno że
autorka topiku jest bardzo sfrustrowana, bo ma za sobą przykre doświadczenia z mężczyznami. i robi z nich pępek świata. a dyskusja nie ma sensu ,bo gdyby nie to że cały świat to przeciwstawienie pierwiastka żeńskiego pierwiastkowi męskiemu, to nie byłoby nic, po prostu NIC. a to że jestesmy za słabe do kopalni ale i tak dałybyśmy bez nich radę, to naprawdę nie ma sensu... w ogóle nie ma o czym mówić.

Gość DO kobieta pyta
Śledzę to forum od samego początku i przy 4 stronie już wiem czemu cię zostawił facet. Przeczytaj dokładnie swoje wypowiedzi oraz swoje odpowiedzi innym forumowiczom. Całe życie będziesz nieszczęśliwa z pretensjami do mężczyzn a jeszcze parę lat i dojdą do tego kobiety. Ktoś coś stwierdza, ktoś zadaje pytanie a ty w jędzowaty sposób jak taka stara wredna jędza coś tam chlapiesz. Jestem pewna na 100% że wredną suką jesteś w życiu. A takie laski każdy facet omija z daleka. Są dobre do łóżka ale nie do życia. Na 100% jesteś złośliwa, nigdy się nie uśmiechasz, jesteś intrygantką i ogólnie nie miłą i nie lubianą osobą. Nie masz żadnej koleżanki a o przyjaciółce nie wspomnę, z rodzicami też nie potrafisz się zgodzić. Zmień to a twoje życie zmieni się o 180 stopni.

Gość kobieta pyta
doznalam w zyciu od mezczyzn wiele nie dobrych rzeczy, ale prosze nie nazywaj mnie tak. Mam prawo tak o nich sadzic.

Gość kakamam
Autorko, ty sie lepiej zajmi dojrzewaniem, a nie kretynskimi tematami. bo pewnie nie umiesz sluchac, jak wszystkie furiatki tutaj, ktore zawsze wina obarczaja facetow:D:D:D a w ogole to temat jest do dupy, jak masz faceta, to nawet sama mozesz mu opowiedziec o swojej fizjologii. to by bylo mile, a tak czekasz, ze wszyscy wszystko beda wiedziec, bo siedza takim IDIOTKOM jak ty w glowie. dorosnij dziecko.

Gość taka tam taaram taram
skoro temat bylby do dupy nikt by sie na nim nie udzielal

Gość kobieta pyta
nie nazywaj mnie debilu idiotka, faceci to szmaty i pustym kobietom zalezsy tylko na tym co maja w spodniach , bo w glowie maja wiatr.

Gość Jeśli faceci to
szmaty i tyle doznałaś od nich przykrości to co cię do CHOLERY obchodzi co wiedzą o kobietach-jak w temacie który sama narzuciłaś

Gość kobieta pyta
bo chcialam wiedziec czy nie dosc ze sa szmatami to jeszcze pustymi i glupimi szmatami.

Gość taka tam taram taram
jezu przestancie

Gość Tylko po co ci
potrzebna ta wiedza. Skoro to szmaty to olej ich. To tak jakbyś chciała wiedzieć jak jest zbudowany silnik mimo że i tak sama go nigdy nie zreperujesz. Zupełnie niepotrzebna wiedza. Aha a jak w życiu osobistym będziesz tak głośno o nich myśleć to żaden facet nie zostanie z tobą dłużej niż tylko na jedną noc.

Gość kobieta pyta
nawet na jedna noc mi nie sa potrzebni. Tylko nie wiem po co faceci istnieja i jeszcze maja czelnosc poznizac kobiety !!

Gość Youlka
mężczyźni potrafią być czuli,kochani,troskliwi...tylko my też musimy być troche mniej zołzowate ;) buziaki

Gość kobieta pyta

Gość picea
baby to sa huje z cyckami