Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta pyta

faceci.. co wiecie o kobietach?

Polecane posty

Gość kobieta pyta

A dokladnie o kobiecej anatomii, bo moj kolega myslal , ze mamy okres 1 dzien, a jak nas boli brzuch to myslal , ze kobiety poprostu sie czyms zatruly(jakims jedzeniem ) . Usmialam sie jak nigdy. Czy wy naprawde nic nie wiecie ? Niedlugo dojdzie do tego, ze faceci nie beda wiedziec dlaczego kobiety ida tak czesto do toalety w 'te dni''. Masakra.

Gość epitaph
wybacz moja ignorancje ale nic a nic mnie to obchodzi, ktoś tam wyżej dobrze napisał, to wasz problem

Gość 8765489
ej ale ot nie moj problem to po co mi to wiedizec ....

Gość kobieta pyta
po 1 : okres trwa okolo 7 dni. po 2: jakw as to nie obchodzi ? a jak wasze zony sa w ciazy to nawet nie wiecie jak to powstalo i co sie dzieje wewnatrz jej organizmu. Albo jak nie moze isc na basen lub bloli ja brzuch to tez nie wiecie o co chodzi ? po 3 : i wlasnie to nie tylko nasz problem, bo to, ze kobiety maja gorzej i niestety natura wymyslila cos takiego to znaczy ze kobiety maja same z tym cierpiec ? po 4: cieszcie sie skurwiele , ze wy macie dobrze, bo moze w nastepnym pokoleniu to wy bedziecie miec takie problemy ? Wspolczuje waszym kobietom o ile macie, ze nawet kurwa sie nie zainteresujecie i nie znacie sie wogole na kobietach. jestescie albo prawiczkami albo gejami. (niepotrzebne skreslic )

Gość kobieta pyta
tak tylko jesli wy mielibyscie co misiac bol brzucha i krwawienie i musielibyscie rodzic w wielkich meczarniach i cale zycie miec przez to wszystko spieprzone to chyba wolelibyscie to krocze .

Gość Pomarańczowy Skurwsysyn
Pierdolisz babo...idź do garów 🖐️

Gość epitaph
skończ już z tą anatomią i filozofią i idź poruchać się z chłopakiem bo ci wali na dekiel

Gość ewrew
" Niedlugo dojdzie do tego, ze faceci nie beda wiedziec dlaczego kobiety ida tak czesto do toalety w 'te dni''." rany, jak nie wiem :o czesciej sikacie?

Gość kobieta pyta
do garow nie pojde , bo od tego mam faceta !(on lubi gotowac , ja -nie), a ruchac sie wlasnie nie moge bo mam okres !!!! :O Moze przez to, ze nie moge sie zaspokoic z moim chlopakiem mam takie zale.. Kobiety maja jednak okropnie. Facet pojdzie se na inna , a kobieta DUPA.

Gość klevo
Kolejna kretynka ktora nic w domu nie potrafi a wg niech facet powinien wszystko umiec i jeszcze wiedziec wszystko o kobietach :o im mniej macie zalet, tym wieksze wymagania, coraz czesciej takie debilki mozna spotkac :o

Gość Qe pasa Miguel
A cvo okres w ruchaniu przeszkadza ? Loda mu możesz zrobić, albo w dupę niech Cie jedzie Zawsze, se kurwa wymówkę znajdziecie 🖐️

Gość kobieta pyta
Z wypiekami na twarzy i z drżącymi rękami przyciskam guzik przywołujący windę w Powiatowym Ośrodku Pomocy Społecznej w Kłobucku, wyobrażając sobie że jestem psychopatycznym rosyjskim generałem który własnie odpala rakietę balistyczną na San Francisco

Gość epitaph
no i zostałaś szybko rozpracowana, bolca brak to pisda wścieklizny dostaje a potem rodzą się głupie żale

Gość kobieta pyta
no wlasnie... dlatego wy ''mezczyzni'' wybieracie kobiety z mniejsza iloscia zalet zeby nie mialy wymagan tak ? A waszym zdaniem kobieta powinna robic wszystko ? gotowac, sprzatac, wychowywac dzieci, rodzic ? Żal mi was. Dobrze , ze ja mam normalnego partnera.

Gość klevo
"A waszym zdaniem kobieta powinna robic wszystko ? gotowac, sprzatac, wychowywac dzieci, rodzic ?" nie no skad. Przeciez to wszystko powinien umiec facet. Dodatkowo wszystko zwiazane z elektroniką/mechaniką/budowlanką.

Gość kobieta pyta
oczywiscie kazdy wie ze tamto to glupia prowokacja. No wlasnie on ma miec przyjemnosc ze mu robie loda , a ja nic? Poza tym zwijam sie z bolu i naprawde nie da rady. Aha i niby jak od tylu jesli mam podpaske ?

Mój Pan B. wie tyle, ile powinien, tzn. kiedy, ile i czy już się skończyło. Więcej wiedzieć nie musi, no bo po co? Przecież nie będę Go po podpaski czy tampony wysyłać. Poza tym w szkole chyba się czegoś uczył na biologii i szczątkową wiedzę ma. :D

Gość kobieta pyta
no jasne ze nie wszytko, ale glownie na kobiete spadaja wszystkie obowiazki, a jak juz facet ma troche pomoc to wielkie halo !! No i jeszcze dochodzi ciaza, rodzenie dziecko (mowimy tu o obowiazkach przy dziecku) no i to wszytko co napisalam powyzej, a przeciez kobieta jest fizycznie slabsza niz mezczyzna .

Gość kobieta pyta
no ale my kobiety o facetach juz wszystko musimy wiedziec!!

Gość epitaph
właśnie po to natura obdarzyła was silniejszą psychiką żebyście to wszystko mogły ogarnąć

Gość ja wiem o kobietach
że mają tzytze, tzypki i bardzo mały rozumek

Kamecha, dokładnie. Zgadzam się w 100% Osobiście bym nie chciała, żeby mój Pan B. mi asystował. Pot, krew, ból, krzyk nie robią chyba dobrego wrażenia. Poza tym w świecie zwierząt samice rodzą w odosobnieniu, żaden samiec się temu nie przygląda, no chyba że o jakimś gatunku nie wiem...

wiecie co ? zeby to wszytko zniesc. ten caly bol, dzy brzuch w ciazy i ogolnie to wszystko to kobieta powinna byc silna i fizycznie i psychicznie. Jesli faceci mdleja przy porodach to co dopiero maja powiedziec kobiety, ktore przezywaja to na wlasnej skorze !! ja mdlalam przy porodzie bo rodzilam cala dobe w okropnych meczarniach ! i ja mialam powod. Prawdziwy faet napewno by nie zemdlal przy porodzie skoro tacy macho jestescie a boicie sie krzykow i krwi. Żal, poprostu żal.