Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta pyta

faceci.. co wiecie o kobietach?

Polecane posty

Gość kobieta pyta
no dla samic , bo to kobiety maja cierpiec co ??

Gość kobieta pyta
yyyyyy.... nie wiem smiac sie, czy plakac. 0 litosci. Nie wierze ze macie dziewczyny lub zony. Nie wierze, ze jestescie tacy bez litosci.. Dziadowska rasa pedalow.

Gość to teraz tylko rasy pedalow
i lesbijek? to w czym masz problem? kobieta cie zrozumie i tampony pozyczy. po co ci ta wiedza mezczyzn o okresie? a ty wiesz czym sperme wyciera, jaki ma sklad chemiczny, ile w niej plemnikow, jak czesto mu stoi, dlaczego stoi i jak dlugo stac potrafi?

Gość Jestem Samicąą
i nie powiem że cierpię. Dlaczego? Bo mam okres - śmiech na sali. Masz go dziecinko przez całe życie więc się z tym zaprzyjaźnij. Poród - wcale nie taki straszny. Matka natura w tym momencie działa cuda. Pranie, sprzątanie, gotowanie- kto powiedział że to robią tylko kobiety. Tak było dawniej- gdy mężczyzna szedł na polowanie, w pole. Dzisiaj facet pracuje tyle samo co ja. Więc dzielimy się obowiązkami po połowie. Jak mu się nie chce to mnie też. Wniosek- syf- ja tam jestem wytrzymała.Zdrada- to tego nie wybaczę. Odwet 10-krotnie silniejszy. A poza tym wszystkim niestety facet ma gorzej. Jest pod silną presją społeczeństwa i swojego samczego ego że jeśli w życiu coś się nie wiedzie to jest on wielką DUPĄ A mojej córce zawsze powtarzam że my kobiety mamy i możemy to samo co faceci. Ba a nawet jeszcze więcej: bo im nigdy nie będzie dane urodzić i karmić piersią. To jest najcudowniejsze przeżycie jakie mi się w życiu przydarzyło. Wiem, bo jestem mamą.

Gość Trochę obok tematu
W każdym razie na pewno nie wiedzą nic o chorobach wenerycznych. I żyją tak sobie, szczęściarze, bez świadomości, że istnieje opryszczka narządów płciowych (i może ich dopaść).

Gość do Kamecha
Bo jesteś dzieciak

Gość do Kamecha
buahahahahahaha, w waszych małych rozumkach ma się rozumieć - tam możecie wszystko ----> A czego ja jako kobieta np nie mogę

Gość Trochę obok tematu
Kameszku --> zaręczam Ci, że mogę szczać na stojąco, NA PRZYKŁAD

Gość do Kamecha
pierwsze słyszę. Kto ci to powiedział i czego dziecko w życiu jeszcze nie widziałeś. HaHaHa no nie szczać na stojąco. Bardzo ambitne udowodnienie tezy: Czego to kobiety nie mogą. Powiem ci:Mogą- tylko po co

Gość do Kamecha
Ambitniejsze przykłady podaj prostolinijny szczaczu. P.s a cipką możesz chlastać po twarzy? Bo ja tak.

Gość kobieta pyta
łoooo matko , powiesze sie , bo nie moge sikac na stojaca !!! Dlaczego Bog mnie tak ukaral ?? Co za niesprawiedliwosc !! A tak na powaznie: Wytlumacz mi co jest fajnego w okresie, rodzeniu dziecka w wielkim bolu, czy karmieniu piersia ( bo wtedy piersi staja sie obwisle i bola) i wogole co jest fajnego w byciu kobieta ????

Gość ciebie jarusiu to partner
chlasta kutasem po pysku, wiec wiesz o czym mowisz slodziutki :classic_cool:

Gość do Kamecha
ogólnie nie możecie wykonywać wielu czynności. wiele bym dał by zobaczyć jak kobieta projektuje procesory u intela, jak testuje silniki u Hondy, jak wygrywa rajdy WRC (kobieta kierowcą - buahahahahah) albo jak po prostu zarządzacie albo dowodzicie czymś więcej niż wózkiem na zakupy -----> Dałbyś wiele? Nygusie śmierdzący. To się postaraj i zobacz

Gość Jestem Samicąą
Wytlumacz mi co jest fajnego w okresie, rodzeniu dziecka w wielkim bolu, czy karmieniu piersia ( bo wtedy piersi staja sie obwisle i bola) i wogole co jest fajnego w byciu kobieta ????-----> A ile masz lat

Gość kobieta pyta
aha Kamucha .. a wy mezczyzni to tacy silni i madrzy jestescie ?? ciekawe dlaczego we wszystkich klasach w szkolach to dziewczyny maja lepsze stopnie od chlopakow ??? bo chlopacy maja za maly rozumek . Mazczyzni sa tylko po to by dawac nasienie . Do niczego wiecej. Myslicie ze jestescie tacy fajni a tak naprawde w tych czasach rzadza kobiety !

Gość do do kobieta pyta
Nie wdawaj się w dyskusje z dzieckiem. Widać, słychać i czuć że jest z szowinistycznego domu. Biedna kobieta, żona i matka tego dziecka wychowanego w szowinistycznej (niesłusznej zresztą skądinąd) która wydała je na świat.

Gość kobieta pyta
lat mam 27 i sama mam coreczke to wiem , ze naprawde w byciu kobietom nie ma nic fajnego. I jeszcze jedmno : zawsze podczas okresu umieralam z bolu. Mama mi mowila ze jak urodze dziecko to sie wszystko zmieni. Moja corka ma 3 latka... i dalej boli wiec jaka to sprawiedliwosc . Cale zycie mam zdychac z bolu podczas okresu ? (Nie moge uzywac tabletek hormonalnych) Czekam az ktos mi odpowie : co jest fajnego w byciu kobieta ???

Gość kobieta pyta
dokladnie. Mysle ze jest zakompleksionym w sobie , brzydkim prawiczkiem, ktory kompletnie nie zna sie na kobietach i fizycznie i psychicznie.

Gość jarusia mamusia nie kochala
widzial jak obciaga tatusiowi i dlatego biedaczek ma taki zryty berecik, nie zwracajcie na niego uwagi poza tym to gej

Gość Jestem Samicąą
Ja tam uwielbiam być kobietą. Nie wyobrażam sobie być mężczyzną. Ci to mają przechlapane dopiero. No Qrwa fajnie jest. Nie wiem jak ci to udowodnić ale ja tam się cieszę. Nie wiem, może to zasługa wychowania, otoczenia w jakim się obracam, mojego męża, moja-to jaka jestem z charakteru i jak wyglądam. Nie wiem po prostu jest OK. Co do bólów różnego pochodzenia- nigdy nie miałam. A jeśli są to ibuprom i po problemie. Nigdy mi to w życiu nie przeszkadzało. Nie jestem z tych co narzekają. Może to dlatego.

Gość kobieta pyta
nie no poprostu smich na sali : kobiety nie dosc ze maja tyle obowiazkow to jeszcze wiekszosc jest kims w zyciu a faceci chleja pod biedronka i gadaja jaki to swiar niesprawiedliwy. Facetom sie nic nie chce oprocz seksu. Ale zeby miec seks trzeba na to zasluzyc no chyba ze idziesz na dziwki.

Gość do Kamecha
A powieć dzicia kto jśt w twojej śkole dylektolem Pani cy szowinistyczny cham

Gość tak tak jarusiu
mysl sobie co chcesz, pozno sie juz robi i mamusia nie kaze isc niedlugo spac?

Gość kobieta pyta
hahahah parwie sie zesikalam : Nasze zycie zalezy od was ??!!!! hahahahhahaha, niby kiedy ???? Nigdy nie bylam i nie bede dziwka lub kocharka!! Pozniej sie okazuje , ze to kobiety sa lekarzami, prawnikami a faceci sikaja w gacie ! Co do Jestem Samicą : tylko ze mi ibuprom nigdy nie pomagal . Nie udzielaj sie jak nie masz tego co ja mialam i mam.. nic mi na to nie pomaga nawet najsilniejsze, a morfiny czy innego gowna nie chca mi dac. Jestem skazana na zycie w meczarnich. Na dziecko nigdy bym sie nie zgodzila z powodu tych bolow i cierpien bedac w ciazy i rodzac. Poprostu wpadlam. Gdy moj facet dowiedzial sie ze jestem w ciazy zostawil mnie. Dlatego uwazam , ze mezczyzni to cholerne, wiesniackie DUPY !!!

Gość Jestem Samicąą
Pytałaś to odpowiedziałam. P.S. Po prostu miałaś pecha. Myślę że chwilowego. Ty masz dziecko a on niedługo jak dojrzeje będzie cię błagał na kolanach żebyś mu je pokazała. To ty jesteś tu górą. Nie wiem ale ja tam inaczej myślę. Dziecko- to właśnie szczęście. Ty je masz on nie. Teraz cierpisz. Później będziesz Bogu dziękować.

Gość Jestem Samicąą
Aha i jeszcze co do bólów porodowych. Może miałam szczęście. Ale ja tam nie cierpiałam. Może trochę bóle krzyżowe dokuczały. Reszta -OK. Al;e jak już napisałam. Nie skupiam się wokół tego co najgorsze tylko wybieram to co najlepsze. Bóle-trudno. Ale po tym zobaczyłam swoje dziecko. Kolejny pozytyw-Zdrowe.

Gość Jestem Samicąą
--------------- Kobieta Pyta-a czy my was prosimy żebyście o nas wiedziały? Wy K**wy rodzicie, a my zapie**alamy na was całe dnie! jeszcze sie k**wa żalisz! najlepiej gdyby facet zmywał,układał ciuchy,gotował,odkurzał,sprzątał,wychowywał dzieci , zapie**alał na wasze pie**olone życie, a wy bedziecie ze spasionymi d**ami siedzieć na kanapie, wpie**alać lody łopatą i ryczeć przy romansach.-------------> No i właśnie odpowiedziałeś swojej reszcie szowinistycznych samców, że my mamy lepiej. Dziękuję. Sama mym tego lepiej nie ujęła ;))