Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niemotka

Gadżety erotyczne- niech ktoś doradzi .

Polecane posty

Gość Niemotka

Marzą mi się jakieś żele Durexa albo inne ciekawostki. Nigdy nic takiego nie używaliśmy, więc nie bardzo się na tym znam. . Niech mi ktoś doradzi w co warto zainwestować i czego watro używać :) Może są jakieś rozgrzewające i wzmacniające orgazm , ale nie mam pojęcia jak ich się używa ani jak się nazywają. Liczę na rady od tych, którzy mają widzę na ten temat :)

Gość AGNNII
NAKLADKA WIBRUJACA NA PENISA DUREXA ;) BYLA FAJJJJJOSKA, I NIEZLE PODCZAS S... TARMOSILA MI LECHTACZKE ;P

Gość upupupupuupuptopiku

Gość kalikstAX
najpopularniejsze zabawki to wibratrory. Ale ja polecam kulki rozkoszy, najtańsze ale bardzo zabawne i skuteczne. Do zabawy w sypialni a także poza nią. Przy okazji dobrze gimnastykują mięśnie pochwy.

Gość new in town
Teraz coraz więcej pojawia się dość niesamowitych gadżetów w tej sferze. Ostatnio na przykład widziałam też wibrator dla dwojga. to dopiero musi być zabawa gdy partnerzy w tym samym czasie mogą korzystać z takiej zabawki.

Gość stylonka
Wiem o jaki ci chodzi wibrator, to jest chyba ten we-vibe. Widziałam go ostatnio w tym warszawskim sklepie z różnymi akcesoriami Secret Place. Niesamowite jest to, że można go używać podczas stosunku i obydwoje mają z tego radość ;)

Gość Giętki Wacław
tylko kurwa strasznie drogie to jeszcze jest