Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paaandland

najlepsze zdobycze w sklepach 99p

Polecane posty

Gość paaandland

witam wszytskich forumowiczow. ostatnio w londynie namnozylo nam sie sklepow 99p. piszcie jakie cudenka udalo wam sie tam upolowac :)

Gość asdfregtyui
ja zawsze kupuje dla dziecka różne pierdoły.Córka ma 5 lat,wiec narazie cieszą ja pierdoły:)

Gość supergluuu
ja kupuje dlugopisy, zeszyty, ostatnio nawet gerbery w doniczce....z kosmetykow tez maja niezle okazje, np szampony nutrogeny lub fajne kremy do opalania...nieraz sie zdaza, ze taki sam szampon czy krem w bootsie lub superdrugu kosztuje 3 razy tyle!!!!

Gość asdfgrthy
bo to zalezy gdzie sa rozlewane,np Nivea za 99p jest produkowana w....Polsce:)

Gość mjdjdjdjdjdjlll
dokladnie. nie porownuj jakosci np szamponow z funciaka do szamponow z bootsa itp a w funciakach ja kupuje np swieczki, rozne pierdolki, srubokrety, do kuchni rozne rzeczy

czasem można trafić fajne rzeczy np produkty Disneya czy jak ktoś wcześniej wspomniał Nivea lub Adidasa. Może nie wszystko to chłam....

Gość ciekawska marynia
a czym sie rozni szampon nivea rozlewany np w polsce od tego rozlewanego w anglii lub niemczech? chyba skladniki kosmetykow danej marki sa identyczne niezalnie od kraju produkcji..

Gość swderty
i tu sie mylisz:)porównaj sobie (troche nie w temacie) proszek Ariel kupiony w polsce a w niemczech-nie ma porównania:)

Gość z ty sie zgodze
niestety produkty na polske czy inne kraje wschodu sa gorszej jakosci np szampon elvive kupiony w polsce to prawie jak woda zuzylam w ciagu m-ca ten kupiony tutaj mam dobre 3, to smo z proszkami ja uzywam w zelu dopieraja, pieknie pachna te w polsce koszmar

Gość jedna taka nie byle jaka
a ja w funciaku nie kupuje zadnych kosmetykow i produktow spozywczych, te rzeczy sa gorszej jakosci, kiedys kupilam jakis plyn do plukania, bo byl tanszy od tego w sklepie , dostalismy jakiegos uczulenia, to byl pierwszy i ostatni raz kiedy go tam kipilam. Takie pierdoly do kuchni czy jakies zeszyty itp kupuje, ale nie kosmetyki i prowiant

Gość szperaczka zbigniewa
ja dzis zaatakowalam moj okoliczny funciak i kupilam super wielki kubek, skarpetki takie ocieplacze na nogi, pare roznych srdokow czystosci, zestaw dlugopisow, folie do laminowania, czekolade z orzechami mniam...oraz papier do d..hihihih uwielbiam funciaki