Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruukkollaaa

Mąż i dziecko...

Polecane posty

Gość ruukkollaaa

Wczoraj byliśmy u znajomych z mężem. Dziecko zostało z moją mamą. Mój mąż i kolezanki wyszli na taras zapalić papierosa. Poszłam o coś zapytać się męża i usłyszałam kawałek rozmowy w której mąż mówił że nie cierpi naszego dziecka, że ma go dość i że już wariuję i że już nie daję rady. Chodzi o to że ja nigdy bym nie pomyślała że on tak myśli i czuję... Gdy się dowiedział o mojej ciąży szalał ze szczęścia, był ze mną podczas porodu i gdy zobaczył syna płakał. Kupił nawet aparat fotograficzny, taki bardziej profesjonalny tłumacząc że to po to by wszystko dobrze uwiecznić... Czy jednak to wszystko może być jednym wielkim kłamstwem i pozorami szczęśliwego ojca? Na co dzień jest cudownym mężem, sprząta, gotuję, zmywa, po pracy nie rozsiada się przed tv. Muszę się wygadać...

Gość z nim pogadaj pojeeebana

Gość ruukkollaaa
No on nie daję rady...

Aha,bo jak piszesz "daję" z końcówka ę to wygląda to jakbys pisała o sobie a nie o mężu... Ja nie mam dzieci więc za bardzo Ci nie doradzę,ale uważam że powinnac powiedziec mężowi,że słyszałas jego rozmowę.No i wtedy się przekonasz,czy on tak naprawde myśli

musisz pogadac z nim o tym ze slyszalas jego rozmowe . wydaje mi sie ze mogl po prostu klamac zeby w oczach znajomych wygladalo to jaki on jest zapracowany.. jakie on ma nie dobre dziecko i jak mu ciezko....

Gość mama klaudii
musisz z nim porozmawiac moze rzeczywiście potrzebuje chwili dla siebie , kilku minut; praca , dom , dziecko i takie błedne koło sie robi. mógł mieć poprostu zły dzień i słabszą chwile i chciał się wyżalić koledze albo tamten narzekał i on ze tez nie ma tak różowo i też zaczoł wiesz ty słyszałaś tylko fragment rozmowy a na tej podstawie to tylko domysły snuć można

ja to bym temat z mężem zaczęła zaraz po wyjściu od znajomych, jeju, jak można coś takiego w sobie dusić? POGADAJ Z NIM