Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buraczek ćwikłowy

Czerwienie się okropnie i nie wiem jak temu zaradzić

Polecane posty

Gość buraczek ćwikłowy

Jestem na prawdę fajną dziewczyną, ładną i nie mam powodów żeby się czegoś wstydzić, ale jednak się czerwienię. Zwłaszcza w nieznanym, niepewnym towarzystwie;/ Jak mi się facet podoba i powie mi coś miłego to ja zaraz spalam buraka i jest mi wstyd. Niektórzy uważają, że to urocze, ale ja na prawdę czasami robię się czerwona jakbym miała wybuchnąć! :( To dla mnie przykry problem. Nie lubię jak na mnie jest skupiona cała uwaga gdzieś w grupie, albo powiem coś źle to też się robię czerwona, np na wykładach;/ I nie wiem co mam z tym zrobić. Raz podobał mi się facet i czerwieniłam się co chwila. Widywaliśmy się w bibliotece na uniwerku. Po moim buraku wyznał mi, że nie przypuszczał że jego osoba może tak kogoś zaintrygować do tego stopnia i uznał to za słodkie z mojej strony. Myślał też, że po takim incydencie więcej nie pojawię się w bibliotece, ale ja przychodziłam cały czas i to go zaciekawiło. Że niby się wstydzę, a nadal przychodzę. I co z tego jak nie mogę tego przerwać;/ Kto się czerwieni z Was? :(

Gość informatyk bez kobiety
Taka twoja uroda , ciesz się nią :),

Masz uczucia i gorącą krew co tu się kryć :) ciesz się i śmiej się z siebie :D

Gość odilla
Hej! widzę, że znalazłam tu kogoś o tym samym problemie, co moj :) Ta, wszyscy Ci teraz będą mowić, że to urocze, ale ja wiem, że to wcale nie jest urocze, to jest okropnie żenujące i blokujące. Szczerze mówiąc nie wiem jak temu zaradzić, mam 20 lat, a mimo to cały czas mi się to przydarza w rożnych sytuacjach, mimo iż generalnie nie jestem typem samotnika, wręcz przeciwnie- jestem towarzyska, mam fajną pracę, wielu znajomych, cudownego chłopaka i nie unikam ludzi, aczkolwiek czasem boję się, ze wydarzy się coś, co sprawi, że się zaczerwienię :O

Co innego gdyby to był jakiś przykry efekt w stylu , przepraszam za wyrażenie siarczysty bąk. Rumieńce nie są niczym złym, fakt na pewno krępują , ale na pewno da się do tego przyzwyczaić .

Gość odilla
taaa, najbardziej lubię takie ludzkie "Wyczucie" gdy się zaczerwienię, a ktoś powie "o matko, patrzcie jaka czerwona się zrobiła, uuuu!!". Nienawidzę tych sytuacji z całego serca i wiele bym dała aby pozbyć sie tego problemu :O

Gość biała dama 87
Mam tak samo :( i też nie wiem jak sobie z tym poradzić-to jest okropne!!

Gość odilla
informatyk bez kobiety- a coś byś powiedział o czymś takim- zdarza mi się czerwienić w sytuacji, gdy ktoś mnie o coś podejrzewa, a czego wcale nie zrobiłam! I pal licho sytuację, gdy przychodze do pracy i narzekam, że się nie wyspałam, a koleżanka na to "uuuu, ostra nocka z chłopakiem była?" a ja już cała czerwona, mimo iż niekoniecznie powodem niewyspania był gorący seks :P Miałam gorszą sytuację parę lat temu- koleżanka spytała czy podoba mi się pewien chłopak- przysięgam, że był kompletnie nie w moim guście, ale sam fakt, że mnie "przyparła do muru" sprawił, ze zaprzeczałam jej z czerwoną twarzą... Oczywiście nie uwierzyła, bo się zaczerwieniłam i było z tego powodu dużo problemów...

Ludzie są na ogół złośliwi , wiem że jest to wytykane , ale ja osobiście uważam rumieńce za coś pozytywnego :)

Gość odilla
ok, powiem inaczej- kiedyś tuż po maturze, pracowałam w osiedlowym sklepiku na zmianę z kilkoma osobami. Pewnego dnia okazało się, że z kasy zniknęło 200 zł. Gdy kierowniczka nas o tym poinformowała to oczywiście ja zrobiłam się czerwona jak burak , mimo iż nie miałam z tym nic wspólnego! Co prawda nie zarzucono mi wprost kradzieży, ale z pracy wyleciałam parę dni później :O informatyku, nadal uważasz, że rumience to coś pozytywnego? Nie masz tego problemu, wiec nie wiesz ile problemów mogą przysporzyć...

Gość odilla
podnoszę :)