Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mloda_panna

Pytanie tylko do Pan

Polecane posty

Witam. Współżyje ze swoim chłopakiem z którym jestem ponad 3 lata, zawsze mam orgazm łechtaczkowy w momencie, a raczej w pozycji na jeżdzca są od 1-3 rzadko 4 . Sama się nie zaspokajam bo nie potrafię i nie chce :). Dziś doszłam podczas gdy jeden palec miał w dziurce a jezyczkiem lizał mi łechtaczke i drażnij cipke języczkiem. Pierwszy raz w ten sposób miałam orgazm łechtaczkowy. Drogie panie o to pytanka. 1. Jak przedłuzyć podniecenie bo często po 1 orgazmie łechtaczkowym całkowicie mi opada? 2. Jak zwiększyć skale orgazmów łechtaczkowych ? 3. Jak czerpać przyjemne uczucia z penetracji ( od czas do czasu zdarzą się takie chwilowe miłe odczucia gdy penis ociera się o ścianki pochwy,ale rzadko) 4. I czy mam szanse kiedyś w przyszłości na orgazm pochwowy i jak wy drogie panie się tego nauczyłyście? Czekam na odp !!

Gość buahhhhaa
pojebało cie debilko???? to jest topik na ciaze i macierzyństwo czy moze na zycie erotyczne ty zakuty ptasi lebku???????????

Gość WERONIKA 50
Słonko , Freud swego czasu namieszał, a ów smród ciagnie sie do dzis u wielu jak widzę. Nie ma orgazmów łechtaczkowych i pochwowych - odsylam do lektur nowoczesnego , niezacofanego dzis juz swiata !

Gość zmień se chłopa na takiego
co ma normalnego penisa, a nie jakiś mikroskopowy wyrostek