Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walentynka2333

on tylko ze mna spi

Polecane posty

Gość walentynka2333

czy ktoras tak miala ze zakochala sie w chlopaku, ktory chcial tylko seksu? ja mam taki problem. poznalam chlopaka ktoremu sie podobalam 2 miesiace wiem o tym bo patrzyl sie na mnie caly czas w pracy mowil o tym mojemu koledze itd. spotkalam go raz poza praca na imprezie bylam pijana nigdy wczesniej z nim nie gadalam. pocalowal mnie wlozyl mi reke do majtek nie protestowalam bo pragnelam go nad zycie, na tym zakonczyl powiedzial, ze chce sie ze mna umowic ZE MUSZE to dla niego zrobic. o wszystkim sie nie odezwal, juz wtedy nie pracowal w moim biurze wiec go nie widywalam. spotkalam go znowu i dalam mu ze soba zrobic wszystko co chcial. jestem glupia wiem wmawiam sobie ze dam rade ze nie przespie sie z nim ale znowu to robie. moze mnie miec kiedy chce i nie zawsze chce kiedy go spotykam, czuje sie okropnie jestem w nim cholernie zakochana czemu on mi to robi czemu faceci tacy sa

Gość fffefesdfeds
idz do d..

dziwne ale nie robi przeciez nic w brew Tobie chesz tego wiec w czym problem??:(

Gość tym razem pomarancza
i ma na imię Krzysztof

Gość walentyna 233333333
bo ja sie nie zakochuje jak nie jestem pewna ze sie uda, a z nim bylam. powiedzial ze mu sie strasznie podobam ze bedziemy razem po czym sie nie odezwal teraz ze mna sypia i zawsze obiecuje ze sie odezwie a tego nie robi a ja po prostu nie moge sie powstrzymac tak bardzo go pragne chociaz na jedna noc...

no to przy najblizszym spotkaniu zamiast isc do lozka porozmawiaj o tym z nim a nie z nami :)

Gość tym razem pomarancza
Krzysztof czy nie?????

ale co to za milość jak nie znasz go dobrze poza tym jaki jest lozku! to za malo!! szanuj sie dziewczyno! gdybys odrazu inaczej zagrala moze inaczej by sie to potoczylo!

Gość ffffffdddddsssssss
naucz sie rozmawiac, komunikowac, wyznaczac granice to podstawa wszelkich zwiazkow z innymi

Gość ffff sssss
bo zamiast jemu to mowic co nam tutaj (to by bylo zdrowe) to boisz sie otworzyc przed nim ze chcesz czegos wiecej i dajesz upust na forum

Gość xhjvopl
a po co konbiecie faecet , do spani i seksu , prawda, min...oczywiście

Gość fffsssssdddd
skutek tego jest taki ze to sie tylko poglebi jesli nie postawisz jasno sprawy i nie uswiadomisz go co do swoich potrzeb- wyznacz mu granice. i zaakceptuj to ze jak ich nie spelni to niech spada. łaske ci robi ze z toba spi?????

myśle że faceci lubią zdobywac i dązyc do jakiegos celu a że ty mu podalas wszystko na tacy i nie pozwolilas sie wykazac wszystko zepsulo... teraz napewno nie traktuje cie powaznie! gdybys na poczatku byla bardziej powściagliwa pewnie probowal by cie zdobyc a tak spaliłas za soba mosty! przykro mi moze jestem okrutna...ale taka prawda!sprobuj jeszcze z nim pogadac moze cos zmienisz ale watpie!

Gość xjchvlXcZkchzkxjvgjhvxjnc x
kochana mam dokladnie to samo... z tym,ze on sie czasami odzywa ale tylko "czesc #### co slychac" zawsze mowi do mnie zdrobniale, mowi ze jestem piekna ze nie moze sie doczekac az sie soitkmamy ale to tylko gadka raz na tydzien pozniej sie spotykamy pobzykamy sie jak jestem pijana mowie mu ze dla mnie on znaczy cos wiecej on mowi "myslisz ze ty dla mnie nie?" a na drugi dzien cisza....i jak tu takiego zrozumiec;(

Gość iiiiiiiiiiiiiiii
xjchvlXcZkchzkxjvgjhvxjnc x a powiedzialas mu jasno czego od niego chcesz??? no wlasnie!