Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhh Ci faceci

gdy kobieta zajdzie w ciaze to facet znika! a bzykac sie chcialo?

Polecane posty

Gość ehhh Ci faceci

dlaczego czesto tak jest szczegolnie w przypadku mlodych osob, ze jezeli dziewczyna zajdzie w ciaze -rowniez mimo tego ze sie zabezpieczala - to facet czesto umywa rece? Bzykac sie chcialo, ale odpowiedzialnosci za bzykanie juz sie brac nie chcce. czywiscie nie mowie o wszytskich facetach, bo niektorzy sa nadzwyczaj odpwoeidzialni, bardziej niz kobiety - pozdrawiam tych odpowiedzialnych :)

Gość ale cie temat naszedł
w niedzielny wieczór

Gość dziewczyna tez
chyba powinna wiedziec z kim łazi do łózka, jak daje doopy byle komu po tygodniu znajomosci to czemu sie pozniej dziwic

Gość co ktoś cię bzyknął
i sobie poszedł ? :D

Gość odpowiedzialny nie uicieknie
ale z odpowiedzialnym to nie ma zabawy :)

Gość ehhh Ci faceci
nikt mnie nie chce ruchnąć bo sie boją że dzieciaka zrobi :-) a mi sie chce poczuć wystrzał w macicy

Gość ehhh Ci faceci
mnie nikt nie bzyknal i nie zostawil, ja mam odpowiedzialnego faceta, ale moja kolezanka sie spotykala z facetem 2 lata , on ma 24 lata, ona 21 i zaszla w ciaze mimo, ze brala tabletki antykoncepcyjne. A on na to, zeby cos z tym zrobila bo jest za mlody na ojca, ze to jej problem...wiec nie dawala doopy byle komu, tylko chlopakowi z ktorym byla 2 lata i w sumie wydawal sie byc calkiem odpowiedzialny, ale nie chodzi o to tylko o sam fakt ze dwoje ludzi jest odpowiedzialnych za ciaze a nie tylko dziewczyna!!!

Gość gość...
Bo to niedojrzali głupole, którzy myślą, że są tylko od bzykania, nastawieni na branie od życia nie dając nic w zamian. Odpowiedzialność za ich postępowanie zrzucają na dziewczynę, a jakże, bo przecież im się należy. Nie biorą pod uwage faktu, że sami przyczynili się do poczęcia dziecka. To półgłówki bez rozumu i mam nadzieję, że życie odpłaci im się za wyrządzone krzywdy. Zarówno w życiu, jak i w topikach o wspólnym zamieszkaniu, wczesnym współżyciu, analu i lodach, jako pierwsi namawiają dziewczyny do tego. Ale kiedy sytuacja wymknie się spod kontroli, zabierają się robiąc z dziewczyny ofiarę. Nie wspomnę o jej zmarnowanym życiu i dziecku, które pozbawione jest pełnej rodziny. Partnerka jest dla nich tylko instrumentem do trenowania, jakimś tam przedmiotem z konieczności. To jest w jakimś sensie niedorozwój emocjonalny i społeczny. I istnieje podejrzenie, że oni mogą nigdy nie dojrzeć nawet do wielu innych spraw, dużo znaczących w życiu człowieka.