Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .zielona21

naturystyczny wieczor - padlam

Polecane posty

Gość .zielona21

zobaczcie do wyslania jakich wiadomosci skonni sa faceci, dostalam to przed chwila i prawie spadlam z krzesla :D:D "Cześć Wiem że wiele dziewczyn wstydziłoby się nago pokazać na plaży, ale jak ich nikt nie widzi w domku to czasami są cichymi naturystkami Nie Ja też bym się na plaży nie pokazał. Szukam przyjaciółki do naturyzmu we dwoje pod dachem (bez sexu). Myślę że miło by było we dwoje wypić kawę, zjeść lody, obejrzeć film, posłuchać muzy, zagrać w karty, zjeść coś tam jeszcze, wogóle spędzić razem naturystycznie wieczór przy świecach bez sexu tak żeby niebyło nudno. Zastanów się nad tym" dobre nie? D

Gość dkfdkfgkg
Zajebiste. Raz poznałam fajnego gościa, przystojny, na poziomie, miał jednak jedną wadę, nie do przejścia, lubił dziewczynki w cienkich rajstopach, zalozonych na gołe ciało, tak sie cieszylam ze wreszcie ktos konkretny a tu fetysz ze ja pierdole, ała

Gość też padłem
jestem naturystą, ale takie wymysły znaturyzmem nie mają dla mnie nic wspólnego.. cóż.. różne są Z"boczenia" ;)

Gość .zielona21
Tym razem - nie umawiam sie z takimi panami :D

Gość Ale gość ha ha ha
Jestem naguską, ale nie popierdoliło mnie na tym punkcie.

Gość GUT UND MOTZNEE
:D

Koleś jest strasznie żałosny :O

dkfdkfgkg Zaj**iste. Raz poznałam fajnego gościa, przystojny, na poziomie, miał jednak jedną wadę, nie do przejścia, lubił dziewczynki w cienkich rajstopach, zalozonych na gołe ciało, tak sie cieszylam ze wreszcie ktos konkretny a tu fetysz ze ja pie**ole, ała Poznalismy się? Ciekawe :D

Gość .zielona21
umówiłam się przed chwilą na naturystyczny wieczór w z jego psem w budzie ale z seksem

Gość .zielona21
tylko nie psy -blagam :D podszyw :D