Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corobiccorobicpomocy

Mam problem z była pomóżcie

Polecane posty

Gość Juuuuuuuuuuuhuhu
Jasne. Zareczyli sie. A on kupil jej piekny pierscionek zareczynowy na odpuscie :D

ja wtedy miałem 16 lat jak ja poznałem. nie widuje jej. studiuje teraz a ona ma do mnie ze 150km. mam 19lat dla sprostowania sprawy.

też mnie śmieszy ta wiadomość o ślubie. ale w sumie mogli wpaść już wtedy chciała ze mna współżyć co mnie zszokowało;o

Gość ghhgggg
pamietaj ze cale zlo jakie wyrządziles, nawet tej bylej, wroci do ciebie ;)

Gość ale problemy
przecież na n-k możesz zablokować dodawanie komentarzy dla wszystkich nieznajomych !!!Twoja dziewczyna tak samo, jedynie może posyłać Ci wiadomości, ale nie musisz ich w ogóle czytać, tylko od razu usunąć. Na początku przeczytałam, myślałam, że poważne chodzenie, a tu jakaś małolata..może w ogóle nie zaręczyła się tylko tak gada, nie wyszło jej z innym, Tobie sie układa, wiec się wściekła. Najlepiej ją olewaj, nie odpisuj, to jej przejdzie.

Nic złego jej nie zrobiłem. Może faktycznie jej nie wyszło z nowym facetem ale dlaczego musi sie to odbijać na innych??;(

Gość zdraaaadzzzzzony
Też tak miałem. Najgorsze jest to jak człowiek sie pomyli a potem żałuje i docenia co stracił lecz wtedy jest zwykle za późno. Niektórzy maja taki głupi tok myślenia że jak troche Cie pomecza to może rozbija Twój zwiazek i ze po jakims czasie Cie odzyska. Najlepiej zrobisz jak ja zignorujesz, zablokuj jej konto na nk zmien nr tel. po jakims czasie da sobie spokój(jak znajdzie nowego chłopaka) do tego czasu musicie wytrzymac jakoś jej presje. Narzeczonego zapewne niema chyba ze wpadła bo jezeli ani jedno ani drugie to ona jest chora i trzeba jej zaleźć dobrego psychiatre.