Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corobiccorobicpomocy

Mam problem z była pomóżcie

Polecane posty

Cześć Mam taki problem. 3 lata temu poznałem dziewczynę zaczelismy ze soba chodzic zwiazek trwal ponad rok i potem nie wiadomo dlaczego zerwała ze mna przez smsa zainteresowany co jest przyczyna pojechałem do niej dowiedzieć sie co jest grane ale niczego sie nie dowiedziałem tylko tyle że już nie chce ze mna być bo mnie nie kocha. Potem sie dowiedziałem ze ma innego i wszystko było dla mnie jasne zerwaliśmy ze soba wszelki kontakt. rok po rozstaniu poznałem inna dziewczyne chodzimy ze soba 7miesiecy jesteśmy szcześliwi i bardzo sie Kochamy nie możemy bez siebie wytrzymac nawet 1dnia. :D Lecz ostatnio była zaczeła sie do mnie odzywać w sumie nic stasznego ale ona mnie wyzywa i ubliża publicznie takze moja dziewczyne choc wcale sie nie znaja. Z tego co mi była pisała jest zareczona ze swoim chłopakiem(ona ma 17 lat on 19) i maja brac na wiosne ślub tak sie chwaliła. Nie rozumiem w ogóle o co jej chodzi i dlaczego tak postepuje? Prosze pomóżcie mi bo nie wiem co robic chciałbym zeby dała mi i mojej dziewczynie spokój. Dlaczego ona sie nie zajmie swoim narzeczonym:(

Gość fsdafsafdsadsad
Gdyby facet tak zerwał przez sms kłamiąc że już nie kocha itp a prawda byłaby taka, że poznałby inną, to zaraz było by, że zachował się jak cham, jak świnia a ona byłaby wiecznie skrzywdzona. ;) Laska zerwała po świńsku. Jeszcze przez sms ;) Zajebista jest, nie powiem. Słuchaj, prawda jest taka, że po pierwsze jeszcze jest młoda i głupia a po drugie to pewnie jej związek z tamtym kolesiem sie rozpadł a ona kłamie. Olej ją. Ignoruj.

Dla mnie sprawa wygląda jasno,ona wciąż do Ciebie coś czuje i jest zazdrosna o twoja nową pannę:) Niewiem być może jest bardziej atrakcyjna i to ją powala...

olewałem ja ale to nie pomaga to już trwa troche czasu (rok) a nasiliło sie ostatnio:( z wiadomych źródeł wiem ze sie zareczyli chyba wpadka ale g***o mnie to obchodzi jej zycie. chce zeby dała mi spokój mi i mojej dziewczynie. czemu ona to robi?:(

Gość fsdafsafdsadsad
Bo była wpadka. Pewnie odkryła swój błąd, że z tamtym nie chce być, ale wpadła z nim i kicha. Głupia i tyle. Zmień nr tel. Poważnie.

ale co zrobić zeby sie odczepiła?

Gość ja tam bym wracal
a ja bym wrócił do byłej i chuj

Też myślałem nad zmiana nr ale ona nie tylko dzwoni pisze spamuje na nk wymyśla jakieś historie i co najgorsze ubliża publicznie mna bym sie tak nie przejmował ale to dotyka mojej dziewczyny ja też obraza wyzywa itp. :(

Gość zuzia_a
zmien numer

Gość karmela22
Twoja była ja nic nadal coś do ciebie czuję....myślę, że jej zachowanie wynika z zazdrości, niedojrzałości i głupiego wieku. Myślę, że najlepiej byłoby ją zignorowac. Kiedy w końcu przekona się, że nic nie może popsuc między tobą a twoją nową dziewczyną, da sobie spokój. Ona w tej chwili najprawdopodobniej chce jedynie zwrócic na siebie twoją uwagę.

Gość zuzia_a
usun konto na nk

wrócić do panny z dzieckiem innego kolesia która tyle razy mnie skrzywdziła?? jeszcze nie oszalałem. a poza tym ja do niej nic nie czuje. Mam teraz dziewczyne która Kocham i jest mi z nia dobrze nareszcie jestem szczęśliwy;) Chce jednego żeby była dała nam spokój. Niech sie zajmie swoim chłopakiem

usuniecie konta nic nie da. ona dowala sie nie tylko do mnie do moich znajomych tez głównie do mojej dziewczyny:(

Gość fsdafsafdsadsad
Olej ją. Ignoruj. W końcu sama się odczepi,

nie wiem jak jej przemówić do rozumu zeby dała mi spokój:(

Gość fsdafsafdsadsad
Usuńcie konta oboje z NK. Po czasie założycie je na nowo. Albo daj jej namiar na NK. :)

juz przez rok ja ignorowałem rozłaczałem sie nie odp. na smsy usuwałem komentarze na nk itp. w ogóle sie nie odzywałem a ona nadal swoje

Gość 45457878
bo to gowniara.

Gość fsdafsafdsadsad
Człowieku, jak ty rok czasu tak miałeś i nie usunąłeś konta z nk, to męcz się tak dalej. Po co ci te konto na NK ?! Niektórzy cholera żyć bez tego nie mogą ale pytam po co ?! Same masz z tym problemy więc jaki jest sens w twoim przypadku mieć konto do którego co chwilę musisz zaglądać, usuwać komentarze, kasować wiadomości od niej. Pytam się : po co ci te konto ?

dałbym te namiary ale ona jest strasznie uparta Ciebie by spamowała tak jak mnie ubliżała i jeszcze mi by sie dostało to by ja rozjuszyło Moja dziewczyna nie wytrzymała i jej tam napisała "delikatnie" zeby dała nam spokój. Moze poskutkuje

Gość fsdafsafdsadsad
Przez gg prześlij mi namiar na nią. Postaram się pomóc. Wybadam o co jej biega. moje gg.5544224

bo to nic nie da jak usune konto dowie sie od kogoś jaki mam nr tel albo adres e-mail zna moich znajomych wiec jak chce to zdobedzie i na nowo sie zacznie intesywniej ale usune konto zobacze czy to coś da

Gość fsdafsafdsadsad
Ok. Ale jakby co sprawiała problemy, to daj mi jej namiar. Podszyję się pod jakiegoś fikcyjnego kolesia i wybadam co i jak. Jestem facetem jakby co.

Gość taka tam spiaca juz...
ja i moj facet mamy podobny problem do Ciebie. na szczescie nas nie wyzywa ale jest namolna. Pisze i pisze i chce ciagle cos od mojego. On jej od 7 miesiecy nie odpowiada to mu smutne buzki wysyla... przestaje na pare tygodni jak moj jakies nasze zdjecia wrzuci na grono/nk xD a potem znowu:P wiec znowu wrzucamy nowe zdjecia xD mysle ze jej sie w koncu znudzi. olewaj ja i tyle. dodaj ja do czarnej listy na NK, zablokuj jej numer komorki- mozesz to przeciez zrobic:) wspolnych znajomych poinformuj ze nie odpowiadasz za jej chamskie zachowanie i ze nie chcesz miec z nia nic wspolnego. Trza byc twadym, a nie...;)

Gość taki taki i kasztanki
oj od razun ktos napiasal "Twoja była ja nic nadal coś do ciebie czuję....myślę,'' no czuje cholerna zazdrosc i tylko zazdrosc i chce po prostu pokazac kto jst lepszy i góra chce ci pokazac ze ona taka swietna narzeczony fararara slub i te sprawy i przede wszystkim ze ci dokopie i twoja panna cie zostawi po prostu ma jakies zapedy sadomasochistyczne i lubi sie pastwic po prostu njak kazda glupia niedorosnieta nastolatka ktora szczela fochami

Gość Do autora ...
Nagrywaj jej groźby i oszczerstwa na telefon, nawet w miejscach publicznych. Postaraj sie zdobyć świadków takiego zdarzenia. Wyciąg biling rozmów z nią nawet tych starszych, w razie czego można je odtworzyć. A potem postrasz ją, że jak szuka kłopotów , to je znajdzie, bo ty właśnie masz zamiar zgłosić to na policję i już nie będzie jej tak wesoło. To jest naruszenie godności i prywatności osobistej, a na to jest paragraf. Ona nie wiadomo z jakich przyczyn bezczelnie próbuje zniszczyć twój związek. Widać coś się ułożyło nie po jej myśli i nie może ścierpieć, że tobie się wiedzie. To jest chory typ, właściwie dobrze dla ciebie, że się z nią rozstałeś. Licho nie śpi i wczesniej czy później miałbyś z nią kłopoty.

"3 lata temu poznałem dziewczyne"...skoro piszesz teraz ze ma 17 to 3 lata temu zaczołes krecic z 14 latka???? o_O??? yy jakies nieporozumienie jako z 15 zaczałes chodzic i oczekujesz ze ona miała by byc normalna, dojrzała kobieta?? Kto w wieku 17 latsie zarecza??? Czy to jest w ogole normalne?? albo czy to niezła prowokacja?

Gość fsdafsafdsadsad
Widujesz ją razem z nim ?

Gość fsdafsafdsadsad
Nie jest to prowokacja. On sam może być młody przecież.

przez długi czas to znosze i mam tego serdecznie dość.Ciągle ja blokuje to ona robi nowe konta ;/