Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdas

Ile ok. kosztuje prywatna wizyta u ginekologa???

Polecane posty

Gość to zależy gdzie i u kogo
ja płacę 150zł

srednio 100 -150 do tego dolicz badania - placi sie dodatkowo czesto za np usg, no i badania krwi tez wszytkie platne - przez cala ciaze niezla sumka sie zbiera

Papierowe_Nozyczki to nie duzo placisz - moja znajoma placi 100 zl za wizyte + 40 za usg - a ma je robione zawsze

Ja płacę 120 za wizytę + 80 (jako stała pacjentka) za USG...badania inne liczone są osobno:o

Gość galahda
60zł w tym usg i cytologia a pani ginekolog ma bardzo dobra oppinnie co sama moge potwierdzic i kolejka do niej zawsze dlugasna

Gość badaaaania haha
Za prowadzenie ciąży płaciłam 80zł na miesiąc, niezależnie od tego ile musiało odbyć się wizyt. Na każdej wizycie miałam robione usg i każde było nagrywane na gwizdek. Lekarz cieszy się bardzo dobrą opinią i ciężko się do niego dopchać

Gość 2223334447766
80 zl za wizytę. wizyty co miesiąc w sumie 8 wizyt. usg gdzie indziej i wszystkie badania płatne. w sumie na wszystko wydałam 1200 zł

Gość mama klaudii
u mnie w mieścinie :) 80zł razem z usg jak lekarz ma przyjecać np. do szpita;la to 100zł.

Gość u mnieee e
u mnie 70zl moja siostra w Poznaniu 150 zl

Gość gryczka
Bardzo różnie, w samej Łodzi, gdzie mieszkam, ceny za wizytę wahają się od 50 do 150zł. Zwykle dodatkowe badania są za dodatkową kasę, choć niekoniecznie. Np. jak chodziłam do lekarki prywatnie i płaciłam 90zł, cytologia to było chyba dodatkowe 20zł.

ja płaciłam 50 z USG jak robil cytologie to też tyle, chodze do niego od 16 roku życia, wcześniej na kase chorych, wcześniej miałam problemy z piersiami, supre lekarz a kolejki do niego.................................................... raz byłam u innego i to nie by ginekolog tylko jakiś tyran inaczj nie moge tego nazwać:(