Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pablo - 40

pizzerie w łodzi

Polecane posty

Gość pablo - 40

Chciałem opisać pewną pizzerię w Łodzi. Chodzi o lokal o nazwie "OTTO" przy ul.Aleksandrowskiej 76. Jest to moim zdaniem najgorsza pizzeria w łodzi. Poziom obsługi jest tam poniżej wszelkiej krytyki. Byłem tam kiedyś z rodziną i nie dość że pomylili zamówienie /co może się zdarzyć/ to jeszcze zostaliśmy zwymyślani że marudzimy. Od tej pory w tej pizzerii się nie pojawiamy, jest mnóstwo dobrych lokali w Łodzi gdzie można zjeść smaczną pizzę a obsługa jest miła i kulturalna. Nie polecamy tego lokalu nikomu, a wręcz należy go omijać szerokim łukiem.

Gość karo_88
Akurat o tej pizzerii nie słyszałam, ale w ogóle nigdy mi się nie zdarzyła taka sytuacja w żadnej restauracji. W sumie dużo niezłych pizzerii jest w Łodzi więc jest z czego wybierać. Ze swojej strony mogę polecić Fiero na bałutach. Mają świetne Mafioso! Obsługa bardzo sympatyczna i, co dla mnie bardzo ważne, lokal jest przyjemnie urządzony, zadbany i czysty. Aż miło się tam siedzi :)

:) Karo, wiem, o której mówisz!!! Wcześniej była tam Da Grasso i nie przepadałam za nią. Teraz zamawiam stamtąd pizzę przynajmniej raz w tygodniu:) Jak dla mnie Pomodorro jest największą rewelacją-pomidorki, mozzarella, szynka, a do tego świeżutka bazylia.....ah:)

Gość kate_88
Pomodorro jeszcze nie próbowałam, ale skoro polecasz to chętnie ją następnym razem zamówię! :)

Gość RTSwiedzewRTS
Polecam tą na kusocińskiego. Fajny lokalik, jest bilard. Tylko ciasto na pizzę mogłoby być trochę grubsze, ale z tego co słyszałem to właśnie takie jest typowo włoskie. No cóż.. pewnie się nie znam ;) ale pizza dobra więc polecam :)

Gość gość
Dobra pizza jest warta każdych pieniędzy, ja bardzo lubię jak ciasto jest cienkie, ale z drugiej strony na grubym też mi potrafi smakować ale musi być naprawdę pulchne takie fajnie lekkie, dobrze upieczone i takie właśnie znalazłem w Maxipizza

Gość gość
Ze swojej strony polecam pizzerię Di Como na ulicy Kossaka 12. Genialnie przyrządzona i doprawiona pizza. Warto spróbować.