Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kot_to_kot

Jakie cechy powinna posiadać idealna kochanka, czy je posiadam?

Polecane posty

Gość kot_to_kot

Zastanawiam się, czy faceci zaliczyli by mnie do grupy dobrych w łóżku... a może przesadnie zajmuje się seksem? Po pierwsze, na seks mam ochotę po prostu zawsze i wszędzie. Ciągle o nim myślę i staram się wprowadzać nowe rzeczy , tak żeby nie było nudno... nową bieliznę, nowe miejsce, nową taktykę ;] Uwielbiam seks oralny zarówno gdy on mi to robi, jak i ja jemu. Mogę zabawiać się jego penisem, aż nie wytryśnie mi w usta , co sprawia mi wielką satysfakcje... W łóżku jestem gotowa na bardzo wiele... próbowałam seksu analnego kiedyś z poprzednim partnerem,co niezbyt polubiłam, ale teraźniejszy facet nawet tego nie chce. Lubie dominacje partnera, gdy mnie czasem wyzwie od suk i da mi klapsa,ale nie raz sama go związałam ;] W moim życiu obecny jest seks ostry , spontaniczny, szybki, długi,namiętny, spokojny, czuły -każdy, na miarę każdej potrzeby. Często sama inicjuje seks, choć wole jak on to robi, bo wtedy czuje się bardziej sexy... Mój facet dobiera się do mnie czasem po 5 razy dziennie, ale na pewno uprawiamy seks codziennie. Do tego w łóżku sapie, dysze, krzycze i stękam, a miejsce w któym to robimy jest zalane moimi kobiecymi wytryskami ;] Jestem ładna , mam długie nogi, opalone ciało, ciemną karnacje, brązowe włosy do pasa , duże niebieskie oczy, pełne, jędre usta, piersi małe C, zgrabny tyłek i ciągle inwestuje w nową bielizne.

Gość
Takie jak ty trzeba zamykac w psychatryku...Zadna kochanka nie posiada cech .. tylko mysli kroczem...

Gość kot_to_kot
Chyba mylisz pojęcia, kochanka nie miałam na myśli ,że jestem czyjąś kochanką... tylko ,że z kimś się kocham- uprawiam seks. Mam chłopaka, którego bardzo kocham i nigdy bym go nie zdradziła.. i nie myślę kroczem, bo nigdy tego bym nie zrobiła z kimś do kogoś nic nie czuje...