Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam mysleć

Dalej coś czuje ale czeka nie wiem na co ?

Polecane posty

Gość co mam mysleć

Witam !!! Bylismy razem dlugo :) jak dla mnie niemal 5 lat to dlugo jakis rozstalismy sie niemal miesiac temu i napisala mi ze chyba jej mnie brakuje. Nie ukrywam że mi też i chcialbym zeby wrocila :) jak wychodze z inicjatywą zeby sie zobaczyc to ona odmawia i twierdzi ze narazie spotykac sie nie chce :/ o co chosi ?

Gość JózekZpierdziszewa
Może o to że Ci rypie z paszczy i ona nie umie Ci tego wprost powiedzieć. Albo się wstydzi Ciebie przed koleżankami bo jesteś obciachowy.

Gość co mam mysleć
Ani to ani to wieśniaku :P a wstydzić się nie mam czego :) dobrze wygladam i mam powodzenie u plci przeciwnej. tylko co z tego jak ja chce tylko jej :> Ona chce zatesknić ? Pisze że teskni i ze brakuje mojej osoby ale spotkać się nie chce :>

Gość JózekZpierdziszewa
Pewnie okazało się że ktoś inny już się zakręcił i dziewczyna zostawia sobie otwartą furtkę, jakby się sprawa rypła i musiała wrócić do frajera którego robiła w trąbę przez ostatnie kilka lat. Najpierw pozbądź się wszy łonowych, ogól ryja na gładko i kup lepszą perfumę niż Brutal. Kup jej kwiatki na klombie, jakieś ładne majtki na bazarze bo laski to lubią i rzuć ją na stół w kuchni i ulepcie razem pierogi. Będzie Twoja mimo że Cię zdradza i mimo że jesteś gamoniem.

Gość co mam mysleć
widze że mama zmaist piersi podala butle z dykta :>

Gość bosze jak ty piszesz człowieku
weź jeszcze raz napisz poprawnie bo czyta się to jak sraczkę

Gość JózekZpierdziszewa
Chciałem jeszcze oznajmić, że Twoja była jest brzydka z ryła i Ty jesteś kawał drania, że jej wmawiałeś, że jest inaczej. Jesteś jedynym facetem, który przez 5 lat przymykał oko na jej rosnący tyłek i teraz biedna kobiecina jest zagubiona jak E.T. Myślę że wasz związek może uratować kiedy zrobicie coś razem. Możecie nasadzić bratki na hałdach wyrobiskowych w Bełchatowie, albo zatrudnić się w schronisku do iskania pcheł.

Gość JózekZpierdziszewa
Popieram stary ja mam dość tego chamstwa co sie na świecie szerzy. Ale buraki to nie chwasty więc mylisz pojęcia.