Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stakato29

Czy w 22 po ostatniej miesiączce a 10 dni po przytulaniu - jest sens zrobić BETĘ

Polecane posty

Jak w temacie. Dodam, że przytulanko było 6 listopada na 100% w dni płodne. Cykle mam 28-30 dniowe.

Gość ama klaudii
a po co chcesz na tę bete leciec poczekaj spokojnie i zrób normalny test chyba , że wczesniej miałas jakies problemy w ciąży to najlepiej z ginem porozmawiaj

No właśnie to czekanie mnie dobija a słyszałam,że beta potrafi wykryć ciążę najszybciej:) Stąd moje pytanie czy jest sens bo zwykłe testy najlepiej wykonać w dniu spodziewanej@

Gość beta pokaże faktyczny
wynik juz 10 dni po owulacji, ale musiałabyś wiedzieć kiedy owulacja sie odbyła

Gość no tak ale organiz to nie
kalkulator ani szwajcarski zegarek;) po prostu do dnia, w którym miał miejsce ostatni stosunek dodaj te 10 dni i jeszcze 3 dni, bo plemniki mogą tyle przeżyć i poczekać na owulację i wtedy zrób betę;)

Gość jest sens mi wyszła

Gość mama klaudii
a nie lepiej spokojnie poczekac na termin @ i wtedy test po terminie jak rozumiem że bardzo pragniesz dziecka ale nie ma co szalec beta nic nie przyspieszy jak ma być to będzie ..... wiele ciąż też jest biochemicznych i po prostu dostaje sie normalną @ w terminie po co się tym martwić , ze tak było przecież to naturalne niestety .......

Gość a ja właśnie robilam w 22
dniu cyklu i mi nie wyszła. Czekam na okres ale coś się opóźnia. Czekam jeszcze kilka dni i jak się nie pojawi to robię test.

Gość nie ma sensu bo
od przytulania w ciążę sie nie zachodzi:P Kobieto pisz, że współżyłaś, a nie że się przytulałaś, bo przytulają to się dzieci w przedszkolu. Jakie niektóre kobiety ton są infantylne.....ech.......

Gość skończ z przytulaniem
i daj się w końcu mężowi wybolcować - to taka rada na przyszłość

Gość fdghghgdhgdhfd
od przytulania to dzieci nie bedsie, musi ci fiuciocha zapakowac w cipuszke, trysnoc spermucha na maxa i qwtedy. jak jestes w cionży, to można Cie bzykac bezkarnie, wpadnij do mnie :-)

Odezwały się bezpruderyjne znawczynie :) ale widocznie macie za niską inteligencję żeby domyśleć co miałam na myśli pisząc przytulanie:) Bez komentarza:) Buahaha:)