Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta Co Pomogła Ukraść Księżyc

przemęczenie

Polecane posty

mam taki problem(a właściwie nie do końca ja osobiście):mianowicie mój chłopak od jakiegoś czasu - ok. 2 lub 3 miesiące uskarża się na dokuczliwe zmęczenie. chodzi spać wcześnie- ok. 20, czasem nawet wcześniej, bolą go nogi, plecy, ogólnie mięśnie, bolą go lub szczypią oczy, jest rozdrażniony, bardziej nerwowy niż wcześniej.w czasie gdy zaczął się tak źle czuć nie pracował jakoś ciężej niż wcześniej więc nie wiem czy to mogłoby być spowodowane pracą. poza tym ostatnio był ponad tydzień w domu-tzn. nie pracował a mimo to czuł się zmęczony... namawiam go na jakieś kompleksowe badania ale mimo to proszę was o zdanie na ten temat co mu może dolegać. może mieliście podobne objawy, co to było i jak sobie z tym poradziliście?

Gość Sakrbik
Do lekarza marsz!!! tabletko Gieriavit Pharmaton możan wziać profilaktycznie jest z rzeńszeniem i świetnie poprawia nastrój i Vigor ....są super polecam

Ja też wiecznie jestem zmęczona, ciągle bym spała...ile bym nie spała to ciągle mi mało ... mimo, że nie pracuję fizycznie.. Kiedys miałam anemię...a teraz nawet nie wiem... jakos cięzki zrobić mi badanie krwi... W ogóle teraz tyle się tych dziwnych objawów do mnie przypałętało... Kiedyś jak mi cosdolegało to był "cud"...

Gość PRZYCZYN MOZE BYC WIELE
i wizyta u lekarza jest niezbedna przede wszystkim niech tak duzo nie spi, organizm leniwieje przy takiej ilosci snu , im wiecej spi tym wiecej go potrzebuje niech zacznie łykac magnez z wit B, niech zacznie łykac jakies wiatminy, wiecej ruchu i w miare mozliowsci duzo na swiezym powietrzu mimo wszystko konieczne sa badania , wylkaza co moze byc przyczyna

Gość PRZYCZYN MOZE BYC WIELE
a i jeszcze konieczna wizyta u okulisty , to moze byc jakas wada wzroku tez

Dzięki za rady. :) choćby siłą to go do lekarza zaprowadzę przede wszystkim dlatego że tak szybko zasypia a ja sama siedzę... i to, że narzeka na bóle mięśni. jak mogę to mu pomagam, masuje, nacieram jakimiś maściami rozgrzewającymi, ale to pomaga tylko na jakiś czas. Wydaje mi się że ruchu na świeżym powietrzu mu nie brakuje bo pracuje fizycznie a poza tym jest dość aktywny fizycznie-studiuje wychowanie fizyczne.kiedy może jeździ na basen i raczej jest wysportowany...

a u okulisty był, ponad miesiąc temu z powrotem zaczął nosić okulary bo miał wadę ale niezbyt dużą więc nie nosił. teraz nosi, przyzwyczaił się. tylko że te co dostał mają mocniejsze szkła bo okazało że mu się wzrok pogorszył.