Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listonoszka

nie czuję penisa

Polecane posty

Gość listonoszka

W ogólnie nie czuję penisa mojego faceta jak się kochamy....nie czuję kompletnie nic, nie mówiąc już o orgazmie . Jest moim pierwszym, wiec nie mam porównania, ale tak chyba nie powinno być...

Gość ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ma za malego

Gość co ty masz za cipke
nawet za pierwszym razem nie czułaś????

Gość listonoszka
Za pierwszym razem trochę czuła, ale generalnie nie bardzo. Nie bolało mnie prawie wcale. Wydaje mi się, że ma takiego średniego penisa, jak pisałam nie mam porównania. Kurde, zaczynam myśleć, że coś ze mną nie tak..... ;(

Gość tez tak mialam
i nie wiem od czego to zalezy ja mysle ze u mnie jest problem bo jestem starsznie mokra i nie ma tego takiego tarcia... ale mowil mi ze jestem ciasna bo dlugo nie pociagnoł 30 min i bylo po jego wytrysku a on potrzafi sie 2 h dupczyc i powstrzymywac orgazm.... takze mysle ze to to niech zrobi Ci placami albo z zabawkami:)

Gość listonoszka
Zaczynam się obawiać, że mam za dużą pochwę i jestem za mało ciasna, ale z drugiej strony problem dotyczy tylko mnie, on po 20 minutach już dochodzi

Gość stary chińczyk
Prawdopodobnie wytwarzasz zbyt dużo wilgoci... Pobawcie się sobą trochę dłużej, jak zmniejszy się wilgoć to zwiększy się tarcie - wtedy odczucia będą intensywniejsze.

Gość hr. Rozpór-Trzepiekoński
polecam mojego służącego Jana

Gość jan niezbedny
polecam mojego ogiera, jeszcze nigdy nie zawiudl

Gość Wodzu
Nurtuje mnie takie pytanie: czy kobiety pochwa sie znieczula na mniejsze sprzety fizycznie, im ma wiecej stosonkow z wiekszymi ? Czy kiedy miala wiekszego, to nadal czuje tak samo tego mniejszego jak wczesniej, tylko poprzez pamiec przyjemnosci z tym wiekszym jest jej gorzej z mniejszym? Streszczajac: Czy to kwestia fizjologi cielesnej ze kobiety pochwa traci czucie w wyniku tarcia z wiekszym? Czy to kwestjia psychiki, ze przez pamiec o lepszych doznaniach z wiekszymi, jest jej pozniej gorzej z mniejszymi ale czuje je tak samo jak wczesniej? Prosze panie o odp.