Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja_nie_ja

jak sie zemscic????????

Polecane posty

tak na chlodno... jak sie zemscic na bylej kochance meza? jak jej na zimno dokopac, tak zeby sobie zapamietala to na cale zycie? macie jakies doswiadczenia?

Gość eagtew
ja_nie_ja--za przeproszeniem jestes głupia.Zemscij sie na swoim mezu ,a nie na kochance.Maz jakby był w porzadku to do zdrady by nie doszło.

maz dostal za swoje. co do przyczyn zdrady, to jest oddzielny temat i nie chce o tym opowiadac. chce sie na niej zemscic i tyle. pytam o wasze doswiadczenia?

Gość zemsta jest dla prostaków

Gość eagtew
ja_nie_ja--a mzoe tak na sobie sie zemscij,bo wiec o tym,ze do zdrady dochodzi gdy obie str.w małzenstwie sa winne.NIe tylko zdradzajacy jest winien temu,ze zdradził,ale takze osoba zdradzona.A poza tym co Ci da zemszczenie sie na byłej kochance.Wyjdziesz na idiotke i tyle.Po prostu zachowac sie z klasa i olej ja i tyle.

Gość też jej zniszcz życie
zniszcz to, na czym jej zależy póxiej ona dokopie tobie i tak wkoło macieju.. zabawa na lata

tak... moge olac, jak ktos stwierdzil wyzej zemsta jest dla prostakow... ale mam w sobie duzo zlosci za jej usmiechnieta twarz na zdjeciach na n-k

Gość tak mysle
zadzwon do meza pod jakims strasznym pretekstem zeby przyjechal do ciebie....a potem zrob wszystko by zostal na noc:D potem ukradkiem zrob zdjecie jak robicie bara-bara i jej wyslij:D

Gość skoro masz złość
to nie jest to zemsta na zimno :p najlepsza rada - nie korzystac z n-k

Gość eagtew
ja_nie_ja--a ja Ci napsize,ze Ty masz złosc od samej siebie,ze nie byłas na tyle dobra zona,ze maz znalazł sobie kochanke. Kobieto,otrzasnij sie,bo maz znowu znajdzie sobie kochanke,bo w domu mimo dobrej miny stwarzasz aure nienawisci a to da sie odczuc.I to nienaiwsc do samej siebie Cie zgubi.

eagtew - co mozesz wiedziec o tym, co bylo miedzy nami i z jakiej przyczyny doszlo do zdrady? czy wystarczajacym powodem jest ciezka choroba dziecka i to ze przez rok moj swiat sie zawezil tylko do szpitalnej sali??

Gość eagtew
ja_nie_ja--choroba dziecka,przykre. Nie rozumiem Cię.Uwazam,ze jestes głupia,bo ejzeli przebaczyłąs mezowi i jestes z nim to chyba cos z Toba nei tak,bo jezeli mieliscie dziecko chore i Ty w ogole nie przyczymniłas sie do tego,z emaz Cie zdradzał to po cholere jestes z tak niewartosciowym mezem i ojcem.Głupia do potegi.

Gość kochanka nic tu nie jest winna
to mąż egoista szukał rozrywki. Jak nie tą to inną by sobie znalazł

oboje sa tak samo winni, a ja nie umiem jej wybaczyc tego, ze zmarnowala mi kawal zycia i to w tak trudnym momencie

Gość eagtew
ja_nie_ja--wywnioskowała po Twoich postach,ze jestes z mezem.Ale i tak dla mnei ejstes głupia,bo zamiast zajac sie swoim oby wyzdrowiałaym dzieckiem głowe zaprzatas planami zemsty.Po prostu albo choroba dziecka nie nauczyła Cie pokory,albo jestes naprawde durna. Gdyby mnei cos takeigfo spotkało,to olałabym wszystkich z gory na doł.Nie myslałabym ani o mezu,a ni o jego byłej kochance,bo interesowałabym sie tylko wyłącznie swoim dzieckiem.A Ty durana babo zamiast dzieckiem sie interesowac to planujesz zemeste.Ale głupa z Ciebie kobieta i niezbyt rozgarnieta matka.

Gość nie ona tylko maż
jemu wybaczyłaś, z Twoich powodów jakichs tam, a ta złość - która powinna być skierowana tylko na niego (gdyby była - pewnie byś musiała się z nim rozstać) - ptę złośc musisz gdzieś rpzerzucić - więc sobie wymyśliłaś że to ona Ci życie zmarnowała Guzik prawda - on ci zmarnował

Gość eagtew
ja_nie_ja--Ty nei musisz nikomu nic wybaczac,Ty zajmij sie swoim dzieckiem,badz SZCZESLIWA,ZE DZIECKO ZDROWE(mam nadzieje,ze zdrowe)

eagtew wszystkich tak wyzywasz?? no to moje gratulacje za brak kultury. nie musisz tu pisac.

Gość njuy
jak mozna pisać ,ze kochanka nie jest NIC winna? Winna jest zarówno kochanka jak jej mąz! Suka jeb** nie da , pies nie wezmie! Tamta mogła sie nie nadstawiac , skoro wiedziała ,ze ma zonę i chore dziecko ,a on mógł nie brac ,mógł się opamiętac i nie myslec ch*jem Jedno i drugie siebie warte!

Gość niemiło sie robi
czy kochanka Twojego męża (mam nadzieję, że byłego już) wiedziała o chorobie Waszego dziecka? znała sytuację?

Gość eagtew
ja_nie_ja--bo jestes dla mnie głupia,bo ktora matka majaca dziecko ktore było chore powaznie mysli o jakiejs zemscie,a nie os woim dziecku i o tym,ze szczescie ja dotkneło,ze dziecko wyzdrowiało.Ty zamiast po NK chodzic pomysl jak miło spedzic dzien z dzieckiem.Durna babo

Gość niemiło się robi
njuy - spokojnie, bez przekleństw rzecowo przede wszystkim

Gość gfgtyfvyhbh
Tylko ty możesz wiedzieć jak się na niej zemścić. Hmmm, co do wielu negatywnych opinii na temat zemsty... Ja kiedyś się zemściłam. Nie opiszę tutaj tego, ale facet jest skończony. Niczego nie żałuję. To było już około 3lat temu, nikt nie ma nawet pojęcia, że ja za tym stoję i nikomu nie mogę o tym powiedzieć, ale czuję ogromną satysfakcję.

Gość winna jestes ty i mąż
Kiedy facet nie chce, kiedy kocha żonę żadna kobieta go nie zaciągnie do łóżka.